Honza.manta Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Když ovládání jednou rukou, tak Praga 21 :-)Na ovládání jednou rukou doporučuji revolver. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Stačí mi několik minut na to, abych při kurzech nebo tak předvedl a ukázal, že nosit nenabitou zbraň (tedy bez náboje v komoře) není pro sebeobranné účely nejlepší... Není to pak zbraň, ale kus železa, kterým se ale dá v nouzi docela dobře mlátit okolo sebe... Otázkou je, jestli by nebylo v takovém případě lepší ze zbraně střílet Je to samozřejmě rozhodnutí každého jednotlivého držitele zbraně a nemám problém respektovat jiný názor (to jen doplňuji, aby tu nevznikl zbytečný flame) Souhlas pro sebeobranne nošení nemít v komoře je riziko, navíc to nemusí byt asi kus železa, ale třeba kus plastu, ze jo ;-) a pak ani úder nemusí nic řešit :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Mně sednul do ruky dobře Makarov, je útlejší a velmi jednoduchý- poslední ráže která ještě snese dynamický závěr. Je to na krátké devítky, ne na lugery. S třiaosmou se dá srovnat, podle mně je placatější.Jde z něho v nouzi střelit i luger ale tlaky se blíží tormentačnímu náboji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 9 para už má mít uzamčený závěr. To že to ta bouchačka jednou snese neznamená že z ní příště nebude hromádka šrapnelů a z toho blba v lepším případě tříprsťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Na ovládání jednou rukou doporučuji revolver.Ta Praga 21 nemá vnější kohout, nemůže se tudíž v kapse za nic zachytit a kouhoutek je v přepravní poloze skrytý /proto taky "kapesní bambitka"/. Bylo to spíš myšleno jako zajímavost/rarita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Trochu OT, ale měl bych dotaz co s kvérama souvisí..potřeboval bych nějáký pořádný kalhoty na střelnici. Nebo obecně takhle na ven u kterých nebude vadit že se v nich budu válet po zemi.Klasiky od helikonu nikde v Brně sehnat nemůžu, a na netu se mě to kupovat nechce, znám se u kalhot trefit velikost neumím. Takže kde v Brně sehnat v shopu nějaký normální" taktický" kalhoty, nepotřebuju něco made in usa za 2tis. Ale zas plátáky z tržnice se mě taky kupovat nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Já nevím, co zkusit nějaký army shop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 S úspěchem po mnoho let nosím americké kapsáče. Vydrží to opravdu hodně, mám jich několik v různých barvách. To je asi to nejlepší co zde mají a za solidní ceny. Doporučuju materiál Federal. http://www.bullarmyshop.cz/kategorie.asp?kat=0212pak jsem uvažoval o těchhlehttp://www.bullarmyshop.cz/kategorie.asp?kat=0153 ale jestli koupím další kalhoty k podobnému účelu, tak to budou tyhlehttp://www.511tactical.cz/eshop/kategorie/kalhoty_1 Ovšem ty BDU fakt vydrží, mám jich dost, tak nevím, kdy se roztrhají a budu potřebovat nakupovat další. A nákupu z netu bych se nebál. Jednou mi nesedla velikost a bez problémů mi to vyměnili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Klasický americký džípovky z armyshopu za 1500 origo a máš vystaráno navěky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Pro upřesnění - jsou to M 65, ale nekupuj žádné kopie, jen originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Tak Glock v minulých dnech vypustil první info o nové pocket-size zbrani. Bude to single-stack .380 6+1 a já musím říct, že se moc těším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Pro upřesnění - jsou to M 65, ale nekupuj žádné kopie, jen originál. Plný souhlas. M-65 jsou ty nejlepší kalhoty do nepohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Jeden opožděný vánoční dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Jeden opožděný vánoční dárek PPK_9mm.jpgTomu říkám rozumná bouchačka- s tímhle nábojem může mít ještě dynamický závěr, je jednoduchá jako facka, má super zpracování a z materiálů se člověku nedělá špatně , jojo, železo je železo... No tak gratuluju, tak ať ji nikdy nepotřebuješ použít jinak než na terče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Pánové můžete mi prosím poradit. Chystám se pořídit něco malého co by se dalo pohodlně nosit. Jelikož mám ruce jak lopaty a malé pistole když je chytím a vystřelím mě vždy závěrem natrhnou kůži na ruce tak chci nějaký malý revolver. Můžete mi prosím něco doporučit. Zas ty zbraně tak nesleduji a klasickou pistoli běžné velikosti sebou nechci tahat. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 (upraveno) Smith Wesson 36, nebo jeho levnější varianty od Rossi. Vzhledem k tomu, že je na nošení, se nečeká, že nastřílí tisíce ran, takže bych se Rossiho nebál. Navíc za menší peníze dělají parádní povrchové úpravy. Nebo větší prda, .357 magnum - pak bych volil Ruger, jeden z těch 2palců.. http://www.ruger.com/products/sp101/models.html Upraveno 3. ledna 2014 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Tak Glock v minulých dnech vypustil první info o nové pocket-size zbrani. Bude to single-stack .380 6+1 a já musím říct, že se moc těším!Čoveče, nevím.. 6 ran s takovým slaboučkým nábojem. Na nošení a sebeobranu to není a na střelnici taky ne. Možná do dámský kabelky, ale tam se spíš hodí revolveřík :-)Co 27, 29, 30, nebo 33? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Jeden opožděný vánoční dárek PPK_9mm.jpg Jojo - PPKáčko je nádherná zbraň - gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Jeden opožděný vánoční dárek PPK_9mm.jpgMoc pěkná,střenky jsou Klinský?Mě zase naježil většího bratříčka PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 a copak měli palestinští "diplomati" na ambasádě....klasik AK47 a Tokarev ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se