Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Stačí mi několik minut na to, abych při kurzech nebo tak předvedl a ukázal, že nosit nenabitou zbraň (tedy bez náboje v komoře) není pro sebeobranné účely nejlepší... Není to pak zbraň, ale kus železa, kterým se ale dá v nouzi docela dobře mlátit okolo sebe... Otázkou je, jestli by nebylo v takovém případě lepší ze zbraně střílet :lol:

Je to samozřejmě rozhodnutí každého jednotlivého držitele zbraně a nemám problém respektovat jiný názor (to jen doplňuji, aby tu nevznikl zbytečný flame)   :cheers:

Souhlas :cheers: pro sebeobranne nošení nemít v komoře je riziko, navíc to nemusí byt asi kus železa, ale třeba kus plastu, ze jo ;-) a pak ani úder nemusí nic řešit :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně sednul do ruky dobře Makarov, je útlejší a velmi jednoduchý- poslední ráže která ještě snese dynamický závěr.  Je to na krátké devítky, ne na lugery. S třiaosmou se dá srovnat, podle mně je placatější.

Jde z něho v nouzi střelit i luger  

ale tlaky se blíží tormentačnímu náboji 
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Trochu OT, ale měl bych dotaz co s kvérama souvisí..potřeboval bych nějáký pořádný kalhoty na střelnici. Nebo obecně takhle na ven u kterých nebude vadit že se v nich budu válet po zemi.

Klasiky od helikonu nikde v Brně sehnat nemůžu, a na netu se mě to kupovat nechce, znám se u kalhot trefit velikost neumím. Takže kde v Brně sehnat v shopu nějaký normální" taktický" kalhoty, nepotřebuju něco made in usa za 2tis. Ale zas plátáky z tržnice se mě taky kupovat nechce.

Odkaz ke komentáři

S úspěchem po mnoho let nosím americké kapsáče. Vydrží to opravdu hodně, mám jich několik v různých barvách. To je asi to nejlepší co zde mají a za solidní ceny. Doporučuju materiál Federal. 

http://www.bullarmyshop.cz/kategorie.asp?kat=0212

pak jsem uvažoval o těchhle

http://www.bullarmyshop.cz/kategorie.asp?kat=0153

ale jestli koupím další kalhoty k podobnému účelu, tak to budou tyhle

http://www.511tactical.cz/eshop/kategorie/kalhoty_1

Ovšem ty BDU fakt vydrží, mám jich dost, tak nevím, kdy se roztrhají a budu potřebovat nakupovat další. A nákupu z netu bych se nebál. Jednou mi nesedla velikost a bez problémů mi to vyměnili.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Jeden opožděný vánoční dárek :)

attachicon.gifPPK_9mm.jpg

Tomu říkám rozumná bouchačka- s tímhle nábojem může mít ještě dynamický závěr, je jednoduchá jako facka, má super zpracování a z materiálů se člověku nedělá špatně :notworthy: , jojo, železo je železo... No tak gratuluju, tak ať ji nikdy nepotřebuješ použít jinak než na terče :smoke:

Odkaz ke komentáři

Pánové můžete mi prosím poradit. Chystám se pořídit něco malého co by se dalo pohodlně nosit. Jelikož mám ruce jak lopaty  a malé pistole když je chytím a vystřelím mě vždy závěrem natrhnou kůži na ruce tak chci nějaký malý revolver. Můžete mi prosím něco doporučit. Zas ty zbraně tak nesleduji a klasickou pistoli běžné velikosti sebou nechci tahat. Díky

Odkaz ke komentáři

Smith Wesson 36, nebo jeho levnější varianty od Rossi. Vzhledem k tomu, že je na nošení, se nečeká, že nastřílí tisíce ran, takže bych se Rossiho nebál. Navíc za menší peníze dělají parádní povrchové úpravy.

Nebo větší prda, .357 magnum - pak bych volil Ruger, jeden z těch 2palců.. http://www.ruger.com/products/sp101/models.html

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Tak Glock v minulých dnech vypustil první info o nové pocket-size zbrani. Bude to single-stack .380 6+1 a já musím říct, že se moc těším!

Čoveče, nevím.. 6 ran s takovým slaboučkým nábojem. Na nošení a sebeobranu to není a na střelnici taky ne. Možná do dámský kabelky, ale tam se spíš hodí revolveřík :-)

Co 27, 29, 30, nebo 33?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...