Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Hickok konečně zrecenzoval G42!

Moc pěkný! Už víme cenu? Jsem ke G19 zvažoval nějakého prcka a tohle si mi fakt dost líbí.... Zatím u mne vede při výběru jasně Glock. Jde do něj narvat skoro všechno. Hele

:eek:  :clap:  :lol2:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozměrove a ergonomicky vypada moc dobre. Jen je skoda, ze to neni 9mm Luger ale " jen" 9mm Br

Cyrile, zvaz ten LCR, neskutečná ergonomie, při nošení o něm nevíš, a nejlepsi UL co se týká zvládání zpětného rázu, s ostatními UL revolvery neporovnatelné..

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Mrknu na G42 v březnu na IWA v Norimberku. A třeba si nakonec fakt vyberu i něco jinýho. Můj kamarád a učitel mi dnes na otázku co si o G42 myslí napsal....

"Vypadá to zajímavě, chce to ale vidět a svírat v ruce. Jen se mrkni na tu ráži, to je ten nesprávný kompromis co jsem ti říkal (můj názor). Máš málo střeliva - 6ks a účinnost kolem 50%. Kdežto revolver v ráži .357 Mag. přes 70%. Mrkni na tabulku.."

Takže mé nadšení zase trochu ochladlo. Pořád mě láká i ráže .45. Ale na kondiční střílení a taktickou přípravu mi vyhovuje můj G19 úplně v pohodě. A na nošení budu muset holt trochu zhubnout. Aby mě netlačil v autě do špeku. V podstatě nic nepotřebuju. Glocka už mám....je to asi jako Chronobundus, ale u pistolí. Možná by se to třeba mohlo jmenovat Gunbundus... :cheers:  :gunsmilie: 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...