prizak Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Ahoj chlapi. Kdybyste nekdo vlastnil LUGER LC9, hodte sem, jaky mate z nej pocit a spolehlivost jaka je. Hodlam si poridit jednu zbran vyslovene obrannou. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Ahoj chlapi. Kdybyste nekdo vlastnil LUGER LC9, hodte sem, jaky mate z nej pocit a spolehlivost jaka je. Hodlam si poridit jednu zbran vyslovene obrannou. Dik.Nemá to být Ruger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 50. action expres full auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Na tvé zbrani je napsáno replika, kdežto na mé Desert Eagle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Te krasavec! A ta prda! Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Trochu dražší provoz, ale paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Na tvé zbrani je napsáno replika, kdežto na mé Desert Eagle Kde s tím střílíš? Tuším na Avimu (nebo nějaké jiné kryté v Praze) to nechtěli ani vidět . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 primárně jsme deserta koupili na akce pro veřejnost, patrona stojí někde mezi 30-40Kč chodíme na venkovní střelnici, kde se dá střílet i s .50BMG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Nemá to být Ruger?Ano, samozřejmě, překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Na tvé zbrani je napsáno replika, kdežto na mé Desert Eagleimage.jpgNa skryté nošení ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Eagle se musí nosit ve dvojici, pod každou pazourou v jednom podpažáku jeden. Jinak je to jak potápět se s hodinkama na koženým řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Hickok konečně zrecenzoval G42! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Hickok konečně zrecenzoval G42! Moc pěkný! Už víme cenu? Jsem ke G19 zvažoval nějakého prcka a tohle si mi fakt dost líbí.... Zatím u mne vede při výběru jasně Glock. Jde do něj narvat skoro všechno. Hele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 (upraveno) Rozměrove a ergonomicky vypada moc dobre. Jen je skoda, ze to neni 9mm Luger ale " jen" 9mm Br Cyrile, zvaz ten LCR, neskutečná ergonomie, při nošení o něm nevíš, a nejlepsi UL co se týká zvládání zpětného rázu, s ostatními UL revolvery neporovnatelné.. Upraveno 24. ledna 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 gunman : kvér na hovno...ale radost ti asi dělá, věřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Mrknu na G42 v březnu na IWA v Norimberku. A třeba si nakonec fakt vyberu i něco jinýho. Můj kamarád a učitel mi dnes na otázku co si o G42 myslí napsal.... "Vypadá to zajímavě, chce to ale vidět a svírat v ruce. Jen se mrkni na tu ráži, to je ten nesprávný kompromis co jsem ti říkal (můj názor). Máš málo střeliva - 6ks a účinnost kolem 50%. Kdežto revolver v ráži .357 Mag. přes 70%. Mrkni na tabulku.." Takže mé nadšení zase trochu ochladlo. Pořád mě láká i ráže .45. Ale na kondiční střílení a taktickou přípravu mi vyhovuje můj G19 úplně v pohodě. A na nošení budu muset holt trochu zhubnout. Aby mě netlačil v autě do špeku. V podstatě nic nepotřebuju. Glocka už mám....je to asi jako Chronobundus, ale u pistolí. Možná by se to třeba mohlo jmenovat Gunbundus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Cyril : Nějaké povídání k té tabulce je někde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Ne, pouze tahle tabulka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Škoda, bez toho to nelze než ignorovat :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 http://www.buchtik.eu/Revo/Nacvik/nacv_ucstrel.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se