siwi Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Už jsme to s @geometr řešili v jiném vlákně. I já měl placenou verzi. Tento týden jsem ale zjistil, že nejdou uploadovat obrázky. Program mě vyzval k upgradu Tapatalku na nejnovější verzi. Ta už ovšem není PRO. Je ale zajímavé, že mně se v ní i přes to reklamy nezobrazují. Je značně přepracovaná, za strašnou bych ji však neoznačil. Dělá to, co dělala vždycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Tak reklamy se mi taky nezobrazují. Ale chybí mi photo editor při vkládání obrázků a automatické zmenšení uploadovaných fotek. Musím to dělat v samostatné operaci, mam pak uložené dvě verze fotky a je to celkově pruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Nevíte někd,kde je v tapatalku "aktualizace stavu" to co se vám honí hlavou?nějak to nemůžu najít,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Tak reklamy se mi taky nezobrazují. Ale chybí mi photo editor při vkládání obrázků a automatické zmenšení uploadovaných fotek. Musím to dělat v samostatné operaci, mam pak uložené dvě verze fotky a je to celkově pruda. Na editaci fotek mohu vřele doporučit Zoner Photo Editor. Umí všechny základní úpravy fotek včetně ořezu a změny velikosti. Upravenou fotku pak můžeš uložit "přes" originál, takže máš v telefonu pořád jen tu jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Stará verze Tapatalku Pro na iPhonu funguje, pokud obrázky nahralváte přímo a ne přez tapa sdílení. Pak jede i editor a vše co je potřeba. Třeba to někomu pomůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 To je někde v nastavení, to nahrávání přímo, bez sdílení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Při vytváření příspěvku ťukni na tři tečky, objeví se tabulka, kde to můžeš zadat. Stačí to udělat jednou, pak už si to pamatuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Takové tečky já tam vůbec nemám. Hledal jsem všude, stále to dává tu hlášku, že to nejde. Nikde jsem nenašel nastavení, jestli vložit přímo, nebo přes hosting. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Hádám, že problém je v odlišnosti operačních systémů. @prischera to ukazuje na jabku, @Hasňa to hledá na Androidu. Zkušenosti s jabky nemám, ale jednotlivé verze programů se asi budou způsobem ovládání mírně lišit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 To to zas vylepšili, že jsem to aktualizoval, se teď tím prstem po displeji ušoupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Hrůza je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 No šílený, zkoušel jsem, jestli to nejde nějak přenastavit, ale obávám se, že ne. Pěkně dojebaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 No, tak ti to teda "vylepšili" ! Poslední dobou co aktualizace, to krok ke zhoršení ergonomie. A takovej to byl šikovnej prográmek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ovladanie, ze by jedneho slak trafil. Naco to menili ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 musim dat za pravdu, posledni dobou co aktualizace tim horsi a horsi... Uz jsem nejakej starej si na to furt zvykat... Strasne me s tim se...stvou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tve, dobre to rozmrdali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 A je to tady. To se nedá. Zaplatil jsem za něj, ale teď normálně zkouším jet zase přes prohlížeč. Je to peklo. Jde v prohlížeči nastavit nějaká tmavá varianta nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Vždyť ono to ani neoznačuje přečtená témata! Kdo se v tom má vyznat? To snad nemůžou myslet vážně! Co to je za filosofii takhle kazit fungující program!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Ale jo, ale hrozně nepřehledně, nevýrazně, takovým svislým proužkem vlevo vedle nicku, když je to nastavený. Je to ale fakt děs, kouknu se po něčem jiným, to se nedá. A přes prohlížeč to není úplně ono. Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Už jsem koukal a adekvátní náhradu jsem nenašel. Kdyby se ti to povedlo, dej vědět. Ideálně s picture editorem, jak to měl Taktak, než ho totálně pohřbili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se