Přejít na obsah

Tapatalk

Doporučené příspěvky

Už jsme to s @geometr řešili v jiném vlákně. I já měl placenou verzi. Tento týden jsem ale zjistil, že nejdou uploadovat obrázky. Program mě vyzval k upgradu Tapatalku na nejnovější verzi. Ta už ovšem není PRO. 

Je ale zajímavé, že mně se v ní i přes to reklamy nezobrazují. Je značně přepracovaná, za strašnou bych ji však neoznačil. Dělá to, co dělala vždycky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 451
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak reklamy se mi taky nezobrazují. Ale chybí mi photo editor při vkládání obrázků a automatické zmenšení uploadovaných fotek. Musím to dělat v samostatné operaci, mam pak uložené dvě verze fotky a je to celkově pruda.

Na editaci fotek mohu vřele doporučit Zoner Photo Editor. Umí všechny základní úpravy fotek včetně ořezu a změny velikosti. Upravenou fotku pak můžeš uložit "přes" originál, takže máš v telefonu pořád jen tu jednu. 

Odkaz ke komentáři

Při vytváření příspěvku ťukni na tři tečky, objeví se tabulka, kde to můžeš zadat. Stačí to udělat jednou, pak už si to pamatuje.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...