raskiscz Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 už jsem to hledal mockrát ale nenašel :-( Jinak tapatalk už tu má své vlákno, bylo by asi fajn to vodsaď smazat a presunout tam...Asi jsem špatně hledal :-( díky za nápravu. A to jako ostatní sledují příspěvky tak, že mají pořád otevřené okno chronomagu a každou minutu dají refresh??
vintage Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Samovolne se mi aktualizoval tapatalk a je to fakt super zas vsechno uplne jinak... nejnovejsi prispevky uz hledam 10 min marne. Pokud muzete, nechte si starou verzi.
Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Mám bohužel stejné zkušenosti. Musel jsem donwgradovat
geometr Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Mám 4.9.5 (android) a dokud pojede, budu ji mít.
petr_cha Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 (upraveno) Tak a vod dneska mam v tapatalku reklamy... A jeste nejaky asijsky, tema jejich klikyhakama... A vsude, nejen v seznamu vlaken, ale i prilepene mezi prispevky... Když jsem to v rychlosti odkliknul, tak mi ta nabidlo, za za 30 korun mesicne me jich zbavej... No te prsty... :-((( Upraveno 31. července 2016 uživatelem petr_cha
siwi Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 No to snad nééé! Až do teď jsem Tapatalka považoval i přes jeho chyby za celkem slušný prográmek na procházení ChronoMagu. Ale jestli se mi v něm začnou objevovat reklamy, nevím, čím ho nahradit...
zbuddy Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Tak a vod dneska mam v tapatalku reklamy... A jeste nejaky asijsky, tema jejich klikyhakama... A vsude, nejen v seznamu vlaken, ale i prilepene mezi prispevky... Když jsem to v rychlosti odkliknul, tak mi ta nabidlo, za za 30 korun mesicne me jich zbavej... No te prsty... :-((( Asi Ti na mobilu proběhla automatická aktualizace. Mně také lákali, dokonce v e-mailu, ať si aktualizuji na "VIP" verzi, tj. bez reklamy. Automatické aktualizace mám zásadně nepovoleny, na mobilu mi už čeká aktualizace skoro 100 programů...
Markynin Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Mám 4.9.5 (android) a dokud pojede, budu ji mít.A jak zajistis aby se ti nektualizoval tapatalk, jen jako komplet se vsemi programy v google play?
zbuddy Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 A jak zajistis aby se ti nektualizoval tapatalk, jen jako komplet se vsemi programy v google play?Musíš odfajfkovat automatické aktualizace u tohoto programu v Google Play.
Markynin Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) V Google Play v Moje aplikace a hry mám seznam programů, které mám nainstalovány, a tam žádná možnost u programu není. Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem Markynin
zbuddy Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) Otevři si v Obchod Play Tapatalk (nebo jakoukoliv jinou aplikaci) a nahoře vpravo máš tři bílé tečky, rozklikni a uvidíš "Automatické aplikace" a vedle čtvereček. Ve čtverečku odfajfkuj a hotovo. To jsem Ti musel radit já, starý fotr? Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem zbuddy
geometr Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Markynin sorry, nějak jsem to tu chvilku nečetl, ale je to přesně tak jak píše zbuddy :-) Jen dodám, že pokud pak čekají nějaké apky na aktualizaci (v Google Play \ Moje aplikace a hry) a odmáčknu "AKTUALIZOVAT VŠE", u Tapatalku vyskočí hláška, že má automatické aktualizace zakázané a na té jen odmáčkknu "PŘESKOČIT" a zůstává instalovaná verze (tedy 4.9.5).
Markynin Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Otevři si v Obchod Play Tapatalk (nebo jakoukoliv jinou aplikaci) a nahoře vpravo máš tři bílé tečky, rozklikni a uvidíš "Automatické aplikace" a vedle čtvereček. Ve čtverečku odfajfkuj a hotovo. To jsem Ti musel radit já, starý fotr? Diky uz to mam, to jsem ani nevedel ze to takto jde
Markynin Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 A jeste dotaz, vratil jsem se k stare verzi protoze nova me cas od casu neupozornovala na nove inzeraty v prodejnim vlakne a dnes jsem zjistil, ze me na jeden dnesni inzerat neupozornila, na jine treba jo, stava se vam to taky? Ze to neni zcela spolehlive?
geometr Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Já to upozorňování používám jen velmi zřídka, ale myslím, že se mi to snad nestalo anebo jsem to nezaregistroval.
Papaya Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Na oblíbená fóra chodim výhradně přes Tapatalk.Zatímco na jiných webech, lze svoje příspěvky editovat, zde se mi to nedaří. To je nějaké nastavení pro uživatele s "málo" příspěvky a tyká se to všech vláken, nebo se jedná jen o omezení některých vláken a nebo je chyba mezi telefonem a gaučem?
siwi Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Funkce pro editování je přístupná jen několik minut po zveřejnění příspěvku. Platí to i pro přístup přes web.
Mareka01 Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 (upraveno) Bylo by možné požádat hlavního admina, aby vypnul zobrazování reklamy Tapatalku?Po poslední aktualizaci v Androidi se intenzivně začala nutit reklama do přehledu i jednotlivých fór (a navíc na naprosto nesouvisející věci). Z jiných webů mám ověřeno, že to lze vypnout. Vypadá to třeba takto. Upraveno 10. prosince 2016 uživatelem Mareka01
geometr Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 To píšu pořád, verzi 4.9.5 dokud to pujde. Já tam žádný reklamy nemám, žádný. A to nemam žádnou PRO nebo VIP verzi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se