Přejít na obsah

Nezpřísnit pravidla prodeje?

lucid

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uvidíme, co vymyslí bossové s profi prodejem, klidně jsem proto, ať do něho spadá více členů, kteří opravdu víceméně jenom prodávají, peněz na chod serveru není nikdy dost...ale  jinak mi současnej systém přijde v pohodě, nic špatnýho se zatím nedějě, takže bych ponechal to co momentálně funguje

Odesláno

Já teda na sebe v tomhle vlákně prásknu, že sem lezu hlavně kvůli fotkám hodinek a určitě nejsem sám (a to i fotkám v prodejních vláknech). Na oplátku se snažím aspoň občas taky nějakou přihodit. Myslím, že zavedení tohodle pravidla by zavřelo dveře do prodeje nejednomu (podle příspěvků) jinak aktivnímu členovi. Ale třeba bych sem pak přestal chodit a měl bych konečně chronoklid :)

Edit: jinak si taky myslím, že to až na pár much funguje a neměnil bych

Odesláno

Technická - určitě se počítají příspěvky i ze sekce Ostatní, před časem jsem tady dvakrát vlezl ožralý do virtuální hospody a nasbíral hromadu příspěvků, ani jsem nevěděl jak - až mě to překvapilo.

Wristshotů a jiných fotek hodinek "naživo" není nikdy dost :)

Odesláno

Je mi to jedno. Ja vam nic neprodam ponevadz sam mam malo.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odesláno

Zdá se, že Tony aspiruje na nejvyššího, nad modama, Patrickem, po boku agentů z StB a morální komise z lidu z 50. let... :-(

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...