Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi už jste tu novinku možná někde slyšeli. Seiko mění pro ČR a SR distributora. Altro vystřídá Design trade

S tím se také mění servis hodinek Seiko. Získal jej pod svá křídla Koscom. 

Altro aktuálně vyprodává své zásoby přes své prodejce (najdete také u nás) a dále bude poskytovat pozáruční servis a dodávky náhradních dílů. 

Co změna přinese? Podle mě o Seiku více uslyšíme z médií (online, offline), rozšíří se nabídka hodinek a snad se také napraví politika cen. Jsou to ale jenom moje přání a představy. Na výsledky si musíme počkat. Tímto přeji Design tradu hodně sil a držím palce!

Odesláno

To zni dobre, budu drzet palce! Uz bylo na case :) .

Odesláno

Jsem na změnu hodně zvědav. Jirko, bavili jsme se na toto téma celkem nedávno a jsem rád, že Altro končí. Jen doufám, že to bude fakt změna k lepšímu...

Odesláno

Copak?

Poděl se.

Ale osobne nic negativniho, jen skromne doufam, ze se rozsiri nabidka modelu. I o modely zatim pouze urcene mimo nas trh.

Odesláno

No a vyměnili mu ji?  :lol2:

Do Altra třeba přišel jeden místní pacient s porouchaným Spring Drive modelem a řekli mu, že to je v pohodě, že se jen vymění baterka a bude to zase OK :D

Odesláno

Jsem zvědavý, co se k nám po změně distributora dostane, kéž by se nabídka rozšířila. Seiko má spoustu krásných modelů, které u nás nejsou vůbec k sehnání a s cenami by taky mohli něco udělat, ale tomu už tolik nevěřím, no nechám se překvapit a snad to bude milé překvapení.

Odesláno

Tak změnit se může leccos, ale přehnaný očekávání co se týče rozšíření nabídky a cenový politiky bych neměl. Rozhodně se tu najednou neobjeví modely pro asii za ceny singapurskejch eshopů;-))..

Odesláno

Pár střípků z rozhovorů se zainteresovanými:

- počet modelů v nabídce se určitě zvýší, stejně tak počet prodejních míst

- ceny se nezmění, neurčuje je Design trade, ale Německo...

- pár měsíců bude haprovat dostupnost náhradních dílů a celkově servis, bohužel to jinak nejde. Na podzim by mělo být všechno v normálu.

A jen poznámka na okraj - japonské firmy mění distributory jen zcela výjimečně a v případě Seika je to v Evropě podle dostupných informací teprve druhá změna zastoupení. Takže asi opravdu bylo něco špatně.

Odesláno

Díky za zprávu. Když už ty ceny budou stejné, tak alespoň, že ta nabídka modelů by se měla rozšířit. Pokud tam ude nějaké propojení na Německo (viz, určování cen), tak pak by se zde mohly oficiálně objevit i řady SARB, že? V Německu je běžně mají, co jsem koukal (samozřejmě to vychází dráž, než při dovozu z Japonska), ale zase ne o tak až moc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...