tomas7 Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 A jak to bylo s tím tahem? Byl to model přímo na Sumo? Rozhodně tam pasuje bezvadně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Suma jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 V 14. 6. 2020 v 23:02, Ace84 napsal: Suma jsou super Peťo, to je ten modrej "Roayl Blue" od Craftera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Ano, je to on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 To jsem čekal tu modrou světlejší tedy ... no uvidíme, každopádně díkec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Ta fotka není vypovídající. Zítra cvaknu oba vedle sebe. Tmavě i světle modrý. Dle mě je ta barva perfektní. Dost světlá, ale ne zbytečně křiklavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Dobře, děkuji, klidně mi to sýpni do SZ, protože tady nevím, jestli na to nezapomenu. Díkec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Máte je parádní, pánové. Jedny černé mám už dýl než 6 let a nedal bych jen ani za nic. Tak si říkám, že bych je měl zase začít nosit. Jen nevím jestli na tahu nebo na kůži. Crafter mám taky, ale tlačil mně, tak zůstává odpočívat k krabici... zítra je vytáhnu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Nejlepší hodinky co mám, nosím je téměř každý den. Přemýšlím o výměně skla za safír a taky luneta už je trochu poškrábaná. Měnil to někdo a s jakým výsledkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 V 22. 7. 2018 v 12:50, jovani napsal: opat SEIKO SUMO, tentokrat modell SBDC049 0005/1000 0005/1000 tak to je dobrý, ty moje jsou 0004/1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 ... a kupoval si v Spanielsku u Magiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Ne , minulý týden tady na fóru. Jen jsem k nim dokoupil ten tah. Ještě kdyby se povedlo rozumně sehnat 029. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 0005/1000 tak to je dobrý, ty moje jsou 0004/10000005tky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 V 19. 6. 2020 v 16:52, tomas7 napsal: 0005/1000 tak to je dobrý, ty moje jsou 0004/1000 Jen se zeptám, to je ten jubi ze strap-code? Na kolik to přijde i s dopravou do ČR, případně, jestli vytáhnou DPH? Díky Jinak to vypadá super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Ano je to Angus-J od strapcode. Ten drobnější Jubile, jako je třeba na želvy, na Sumo nedělají. Každopádně Angus-J stojí 109,99 USD. jenže k tomu si strapcode přihodí VAT 36,75 USD (cca 33,4 % z ceny zboží) a doprava je 25 USD. Druhý den po objednávce už mám od Fedexu v mailu formuláře na celní řízení. Přidám k tomu mailem objednávku kde je to VAT vyčísleno a víc je nezajímám. Prostě prodávající si od zákazníka vybral částku na uhrazení cla (DPH? nevím, neřeším.). Celé vynásobit kurzem dolaru a jsi na celkové ceně. Strapcode zasílá zdarma až od výše objednávky 300 USD, ale zase je tam těch 33%, takže bez dopravy tě to vyjde celkem cca 400 USD. To jsou tři tahy. Ano, není to levné. A co to s těmi Sumy udělá naživo..... Mají krásně provedené koncovky tahu a skvěle to sedí ke tvarům pouzdra. A co je bomba v dnešní po virové době: objednávka v pondělí večer v Hong Kongu a v pátek po poledni je dodávka Fedex před domem. Celou dobu krásně vidíš kde to přesně je. Nic dalšího už neplatíš. Otázka je jestli neplatíme moc v tom VAT. Nevím jestli to lze ovlivnit. Prosím, pokud někdo do toho lépe vidíte, poraďte. Co já vím, tak by CLO ani DPH nemělo být vyčíslováno u zásilek tohoto druhu z Japonska. Objednával jsem tah i u uncleseiko. Z Británie v pohodě. Beads of Rice za cca 2650,- korun žádné clo nebo DPH. Taky žádné informace o zásilce. Prostě jsem po týdnu našel ve schránce obálku s tahem. Ovšem jsou beznadějně vyprodaní. Zato objednávka z USA, to je bordel. Za týden to posunuli o 80 km z Fillmore do LA a od té doby ve sledování zásilky už nic není. 14 dní se nic neděje. Asi slušný oddíl = USPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Tomáši, děkuji za excelentní rozpis. Kdybys jej náhodou pouštěl, do budoucna, stačí napsat. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Nikdy neříkej nikdy, ale kombinace Padin Sumo a tohoto tahu asi z domu nepůjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 To chápu, teď půjdu proti sobě, ale vypadá to fakt super. Sypej sem víc fotek, fakt jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se