Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tiež mi to prijde horšie - ale to jen pocit. Rímske čísla na vreckových a náramkových hodinkách pre mňa pôsobia tan nejako "neprístupne" trocha "povýšenecky" a "nabubrelo", neviem to lepšie vysvetliť ale arabské čísla pôsobia "priateľskejšie" :)

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nevíte jak to je s touhle limitkou Airman Original, popřípadě s těmi v automatu, ale bez loga. Překládal jsem to a jestli jsem to dobře pochopil tak je nutná objednávka a pak mi napíšou kdy na mě dojde řada? Nějak se mi začínají líbit.

Upraveno uživatelem pavel23
Odesláno
Nevíte jak to je s touhle limitkou Airman Original, popřípadě s těmi v automatu, ale bez loga. Překládal jsem to a jestli jsem to dobře pochopil tak je nutná objednávka a pak mi napíšou kdy na mě dojde řada? Nějak se mi začínají líbit.

jojo čekačka je dnes cca 1 rok

Odesláno

Cena 490 EUR. Design povedený, ale pořád bych radši podobný retromodel od Nomosu.

Další fotka:

post-1861-1229085116.jpg

Odesláno
Jsou nádherné, ale proč je sakra potřeba historické modely takhle nafukovat?

Není, ale to je bohužel vývoj. Asi aby si lidi mysleli, že toho dostanou víc. To máš jako když se od jednoho modelu vyrobí dvě velikosti, tak dnes půjde víc na odbyt ta větší, protože si lidi řekou - když už, tak už...

Odesláno
Jsou nádherné, ale proč je sakra potřeba historické modely takhle nafukovat?

Velikost je v pohodě, ale proč tam je ta obyčejná korunka. Ta původní vypadá o dost lépe. Ono celé pouzdro vypadá u originálu lépe, ale i tak se mi zdají hodinky hodně povedené. Povedené až na kalibr. Snad bude nějaká limitka, která opustí Etu 2824 :guiltysmiley: .

Odesláno
Velikost je v pohodě, ale proč tam je ta obyčejná korunka. Ta původní vypadá o dost lépe. Ono celé pouzdro vypadá u originálu lépe, ale i tak se mi zdají hodinky hodně povedené. Povedené až na kalibr. Snad bude nějaká limitka, která opustí Etu 2824 :guiltysmiley: .

Buďme rádi alespoň za toto a doufám, že s DUROWE to nebude limitka, ale série.

Odesláno

Jak už jsem probíral ve vlákně "Co Dál ???", o něčem podobném uvažuji. Mě se líbí model MARINE Original s arab. číslicema :

http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...showrub--marine

Jestli tomu rozumím dobře, tak jsou za 790 EUR bez dopravy, s tím hnědým řemenem, od platby jsou k mání za 6-8 týdnů a platit se dá pouze přes PAYPAL, s převodem neuspěju.

Odesláno

kibi : no vzhledem k tomu, ze se nepochlubili, necekam prevratnou.

Ja se trochu bojim napsat mail a zeptat se. Budu pak nazhavenej a oni me snadno dostanou :-)

Ne, vazne, jeste to rozmyslim a navic jestli je bude mit Kuba, jak jsem nekde zahlid...

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
nikde jsem tam nenasel vodotesnost...? :)

kibi : no vzhledem k tomu, ze se nepochlubili, necekam prevratnou.

Kdybyste se vy dva umělci podívali pořádně na obrázky.... :D

post-147-1229166363.jpg

Upraveno uživatelem Kamil

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...