Lovap Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Tiež mi to prijde horšie - ale to jen pocit. Rímske čísla na vreckových a náramkových hodinkách pre mňa pôsobia tan nejako "neprístupne" trocha "povýšenecky" a "nabubrelo", neviem to lepšie vysvetliť ale arabské čísla pôsobia "priateľskejšie"
Bluewalker Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 a ešte zo dve fotky Zdarec, moc se mi líbí. Nikde jsem nenašel, kde by se dali koupit! Na stowa.de je uplně nic. Poradí někdo??
Návštěvník YPO Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 Zdarec, moc se mi líbí. Nikde jsem nenašel, kde by se dali koupit! Na stowa.de je uplně nic. Poradí někdo?? http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...showrub--marine
Bluewalker Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...showrub--marine Díky, ale to nejsou přesně ony. Dle těch fotek v diskuzi měli 2terčíky
redd Odesláno 20. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2008 Dle informací přímo od Stowy, (cca 2 měsíce staré) se v nejbližší době neplánuje výroba žádného chronografu.
pavel23 Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 (upraveno) Nevíte jak to je s touhle limitkou Airman Original, popřípadě s těmi v automatu, ale bez loga. Překládal jsem to a jestli jsem to dobře pochopil tak je nutná objednávka a pak mi napíšou kdy na mě dojde řada? Nějak se mi začínají líbit. Upraveno 6. prosince 2008 uživatelem pavel23
safi Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Nevíte jak to je s touhle limitkou Airman Original, popřípadě s těmi v automatu, ale bez loga. Překládal jsem to a jestli jsem to dobře pochopil tak je nutná objednávka a pak mi napíšou kdy na mě dojde řada? Nějak se mi začínají líbit. jojo čekačka je dnes cca 1 rok
PhoeniX Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 STOWA PARTITIO. Teď pravděpodobně 2824-2, už aby byly ty DUROWE stroje.
Well Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Cena 490 EUR. Design povedený, ale pořád bych radši podobný retromodel od Nomosu. Další fotka:
JJ Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Jsou nádherné, ale proč je sakra potřeba historické modely takhle nafukovat?
PhoeniX Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 me se libi moc... Delší dobu koukám, že máme podobný vkus.
PhoeniX Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Jsou nádherné, ale proč je sakra potřeba historické modely takhle nafukovat? Není, ale to je bohužel vývoj. Asi aby si lidi mysleli, že toho dostanou víc. To máš jako když se od jednoho modelu vyrobí dvě velikosti, tak dnes půjde víc na odbyt ta větší, protože si lidi řekou - když už, tak už...
Onisan Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Jsou nádherné, ale proč je sakra potřeba historické modely takhle nafukovat? protože se víc prodávají větší velikosti
Well Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Jsou nádherné, ale proč je sakra potřeba historické modely takhle nafukovat? Velikost je v pohodě, ale proč tam je ta obyčejná korunka. Ta původní vypadá o dost lépe. Ono celé pouzdro vypadá u originálu lépe, ale i tak se mi zdají hodinky hodně povedené. Povedené až na kalibr. Snad bude nějaká limitka, která opustí Etu 2824 .
PhoeniX Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Velikost je v pohodě, ale proč tam je ta obyčejná korunka. Ta původní vypadá o dost lépe. Ono celé pouzdro vypadá u originálu lépe, ale i tak se mi zdají hodinky hodně povedené. Povedené až na kalibr. Snad bude nějaká limitka, která opustí Etu 2824 . Buďme rádi alespoň za toto a doufám, že s DUROWE to nebude limitka, ale série.
bromep Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Nádhera. Něco takového momentálně řeším a do třetí 2824 se mi taky nechce.
RomanP Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Jak už jsem probíral ve vlákně "Co Dál ???", o něčem podobném uvažuji. Mě se líbí model MARINE Original s arab. číslicema : http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...showrub--marine Jestli tomu rozumím dobře, tak jsou za 790 EUR bez dopravy, s tím hnědým řemenem, od platby jsou k mání za 6-8 týdnů a platit se dá pouze přes PAYPAL, s převodem neuspěju.
RomanP Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 kibi : no vzhledem k tomu, ze se nepochlubili, necekam prevratnou. Ja se trochu bojim napsat mail a zeptat se. Budu pak nazhavenej a oni me snadno dostanou :-) Ne, vazne, jeste to rozmyslim a navic jestli je bude mit Kuba, jak jsem nekde zahlid...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 (upraveno) nikde jsem tam nenasel vodotesnost...? kibi : no vzhledem k tomu, ze se nepochlubili, necekam prevratnou. Kdybyste se vy dva umělci podívali pořádně na obrázky.... Upraveno 13. prosince 2008 uživatelem Kamil
safi Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Kdybyste se vy dva umělci podívali pořádně na obrázky.... takže s kovovým tahem si můžu odskočit z kanceláře do bazenu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se