PetrLBC Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Diky moc za organizaci a vubec za tuhle celou akci, rad jsem poznal nove fajnove lidi ;-) uzil jsem si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 skvele panove, krasny kousky!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 a jak SCIFI pravil, tak se stalo. diky vsem, kdo prekonal odpor k silnicim, vlakum a tak vubec a dostavil se fotky nemam, tak snad nekdo neco nafotil.nějaký fotky jsou ale to snad ani není potřeba zveřejňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 (upraveno) Fotky? Nazval bych to uměním. Pěkný akvarel. Upraveno 22. května 2017 uživatelem mazzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Fotky jsou...videa take :-D...ale ty jsou pouze pro zucasnene...kdo byl ten chape... :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Vsem zucastnenym diky za uvolnenou a pohodovou atmosferu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Foldes přežil? Zážitek to byl silnej, nejen díky jemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Jak rika otec vecer suhaj rano suhaj:) v prekladu jsem dobrej a posledni co si poradne pamatuju je ze si od tebe kupuju batoh tak si dej zalezet:). Jinak diky za sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Street nezkalamal a fullgoldy byly supr...nezminuju prehlidku ruznych krasnych pepsi a byly tam k videni i treba nadherny snowflaky...byl jsem jenom chvilku,ale rad jsem Vas videl - nektere jsem (i po letech co si vymenujeme hodinky postou) videl poprve-a rad jsem je poznal Dik Sibirovi za organizaci a musim zminit jeho opet originalni outfit-kdo fotil-mohl by dolozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 taky diky, bylo to supr.. PS jedna pro Michala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Dobre dobre moja reč načo pohár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 a jedna perlicka na zaver.. (vcerejsi recepcni na instagramu) :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Kamoško ty si bol kvalitne na šrot :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Toto je plnotučné vyjadrenie ktoré jasne vyjadruje čo si o nás myslia ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 A ta servirka s trojkama na insta nic nedala;-? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Tam mohla bejt celkem pr*el. Budu si muset na příště obstarat vstupenku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Slušný večírek, Sibiřu děkuji, chlape :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 a jedna perlicka na zaver.. (vcerejsi recepcni na instagramu) :-D No při vší úctě ta slečna moc rozumu nepobrala. Renda dával k dobru, že když se s mladým ubytovával, tak slečna zahlásila "To víte co je rodinná hra na 6? Incest..." To v hotelu na recepci chceš slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Díky pánové, taky přihodím pár inspirativních obrázků z doby kdy ještě všichni udržovali dekorum - a příště musím vydržet dýl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 ty fotky PP, to jsi nekde cornul z guglu ne? ... lajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se