foldes Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Ty vole co mě tu zveřejňuješ ty obludo Sorry, prvne jsem ti chtel namalovat misto obliceje obri kundu, pak mi doslo, ze to vyjde nastejno[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Melly Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Sorry, prvne jsem ti chtel namalovat misto obliceje obri k...u, pak mi doslo, ze to vyjde nastejno[emoji3] Sent from my iPhone using TapatalkBych sem dal tvojí fotku, ale nechtěl abych, aby zdejším členům popraskaly monitory a displeje. Stačí, že jsou odpuzoval ženský od vedlějšího stolu v Gatu.
foldes Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Bych sem dal tvojí fotku, ale nechtěl abych, aby zdejším členům popraskaly monitory a displeje. Stačí, že jsou odpuzoval ženský od vedlějšího stolu v Gatu. Uznavam, ze ve svem stavu jsem nebyl uplne okouzlujici. A navic jsem tam mozna nechal ctecku. To se jeste musim doma mrknout. Sent from my iPhone using Tapatalk
Melly Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Uznavam, ze ve svem stavu jsem nebyl uplne okouzlujici. A navic jsem tam mozna nechal ctecku. To se jeste musim doma mrknout. Sent from my iPhone using TapatalkPodle mě jsi jí tam neměl. Ale dost, neplevelme již nadále toto vlákno...
pekl76 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Pánové, co se zase někde sejít? Po vánocích máte určitě všichni nabito novými kousky...Dlouho jsem nikde nebyl a potřebuji nějakou inspiraci
MJ. Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 když by to bylo ve středu nebo čtvrtek, tak bych se nezlobil
foldes Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Tak hodme datum, co treba 10. unora od 18hodin?
El Nano Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 kdyby bylo na mě, tak bych to dal na čtvrtek 18.2.
prischera Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Čtvrtek 18.2. je imho lepší, bude víc času dát to do kupy. Gate?
El Nano Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Gate je jistota a jsou tam na nás zvyklí. Ale jak se řiká: "Fajna hospoda, jen kdyby tam pivo točili."
foldes Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Nemam problem, jen jsem zjistli, ze mam problem trochu posledni s hospodama kde se huli. ( a to jsem kurak) v posledni dobe se mi ale osvedcil Kofein na vinohradech. Jen je horsi dostupnost Ceckoveho metra( je to u Acka). Ale pokud chcete ctit tradici. Tak mi to nedela problem.
Melly Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Zašel bych a Kofein na vetší sraz asi nee, tam bychom se podle mě nevešli...
Exiztence Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Takže ať to rozjedeme ? 18.2 Gate1. Exiztence (ha první)
MJ. Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 18.2 Gate 1. Exiztence (ha první) 2. MJ (ha druhej, takže sem takovej Trump)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se