Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty vole co mě tu zveřejňuješ ty obludo :D

Sorry, prvne jsem ti chtel namalovat misto obliceje obri kundu, pak mi doslo, ze to vyjde nastejno[emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Sorry, prvne jsem ti chtel namalovat misto obliceje obri k...u, pak mi doslo, ze to vyjde nastejno[emoji3]

Bych sem dal tvojí fotku, ale nechtěl abych, aby zdejším členům popraskaly monitory a displeje. Stačí, že jsou odpuzoval ženský od vedlějšího stolu v Gatu. :D

Odesláno

Bych sem dal tvojí fotku, ale nechtěl abych, aby zdejším členům popraskaly monitory a displeje. Stačí, že jsou odpuzoval ženský od vedlějšího stolu v Gatu. :D

Uznavam, ze ve svem stavu jsem nebyl uplne okouzlujici. A navic jsem tam mozna nechal ctecku. To se jeste musim doma mrknout.

Odesláno

Uznavam, ze ve svem stavu jsem nebyl uplne okouzlujici. A navic jsem tam mozna nechal ctecku. To se jeste musim doma mrknout.

Podle mě jsi jí tam neměl. Ale dost, neplevelme již nadále toto vlákno...

• po měsíci...
Odesláno

Pánové, co se zase někde sejít? Po vánocích máte určitě všichni nabito novými kousky...

Dlouho jsem nikde nebyl a potřebuji nějakou inspiraci :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nemam problem, jen jsem zjistli, ze mam problem trochu posledni s hospodama kde se huli. ( a to jsem kurak) v posledni dobe se mi ale osvedcil Kofein na vinohradech. Jen je horsi dostupnost Ceckoveho metra( je to u Acka). Ale pokud chcete ctit tradici. Tak mi to nedela problem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...