Bells Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Taky děkuji, bylo to fajn a objevilo se i několik nových kousků, které jsem ještě naživo neviděl.
RobertPlant Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Díky za sraz! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HondzaX Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Kluci, na srazu se fotilo o sto šest, zkuste ještě někdo nahodit nějaké své, třeba i jen, mobilovky.Jinak i za mne mohu říci, že sraz se vyvedl. Nevím jestli je takový počet účastníků běžný, ale ,mne účast tolika členů na srazu mne překvapila.
dubon Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Sraz byl supr, diky ... nj Roberte, kdyz na tvy ruce vypadaj ty Citizeny jako pro dospely Me se libily ale musel bych je nosit na prsteniku.
Locky Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Sraz byl moc povedeny, ostatne jak jiz byva zvykem. Kluci, na srazu se fotilo o sto šest, zkuste ještě někdo nahodit nějaké své, třeba i jen, mobilovky.Jinak i za mne mohu říci, že sraz se vyvedl. Nevím jestli je takový počet účastníků běžný, ale ,mne účast tolika členů na srazu mne překvapila.Az se dostanu nejak rozumne k pocitaci, tak nejake mobilovky nahodim.
Melly Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Tak tedy nejake mobilovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk
nividic Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 prischerný fotky tradičně superparádní škoda, že budu v pze až zítra...
Exiztence Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Pro zasmani nad mým zapestim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 ty ti jsou akorat :-)Dle Diesel trendů to jsou vlastně dámský hodinky
Bullet Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Pro zasmani nad mým zapestim Trochu bych zbrousil ty nožky a jsou Ti paradne..... :-)
Exiztence Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Trochu bych zbrousil ty nožky a jsou Ti paradne..... :-)To je dobrej nápad, udělat uchycení ala Tuňáky a seděj supr.
Kid_A Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Jo,sedej ti paradne. Pekne pudou ke kosili:))
Kid_A Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Btw. Kdo tam prines ty prebrouseny Suby se zlacenou upravou? (Mluvim Davidovym smerem:) to je 20micronu zlaceni?)
SCIFI Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Btw. Kdo tam prines ty prebrouseny Suby se zlacenou upravou? (Mluvim Davidovym smerem:) to je 20micronu zlaceni?)to byla jen mosaz. Namacel to do ní doma v kuchyni. Kdepak zlato ?
Kid_A Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 (upraveno) sem si rikal,proc ma ta luneta takovou "homage" patinu:) Upraveno 7. října 2015 uživatelem Kid_A
feltharg Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 tak jeste pridam par fotek co jsem ted objevil, bez probrani a bez uprav.. nejdriv hodiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
feltharg Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 ... a pak jeste nejaky chronomagori.mozna mam jest enejaky mobilovky, ale to nesotji za rec a je to dalsich x ukonu navic, nedelni lenost...kazdopadne, tesim se na dalsi sraz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Neplánuje pražská buňka něco do konce roku? Jezdím teď pravidelně zase, tak bych se rád stavil, s některýma jsem se dlouho neviděl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se