Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Takže ta slíbená sekera: 4x34Kč za Stella Nealko lahvové = 136Kč, Espeso s mlékem 41Kč, Stella točená 0,5L 44Kč, Staropramen 10° 0,5L 33Kč, Mátový čaj 35Kč, Džus multivitamín 38Kč

Sečteno podtrženo: 327Kč

Takže očekávám, že se provinilci nějakým způsobem přihlásí a navrhnou řešení. Nevím jak se na tomto foru gentlemanů řešily podobné situace v minulost.

Edit: Cybere, seš si 100% jistý, žes nezapomněl na mátový čaj, bo si ho pamatuji, žes ho pil :P

Jinak sraz bych ohodnotil v celku kladně, hlavně Cyberovu svatou trpělivost, když jsem si od něj asi už po 4. půjčoval JLC abych je vyzkoušel.

U stolku, který jsem pracovně nazval "u tří vyvrhelů" :D se ke konci večera rozjela poměrně zajímavá debata a chudák Abbot jen poslouchal co vlastně jsme tady na chronomagu zač :D :D

K fotkám: Jaktože taková zásadní a nepřehlédnutelná postava jako já není ani na jedné z publikovaných fotek :P

Kruci, ten čaj je fakt můj. Takže pošli číslo účtu, a já Ti to tam pošlu, omlouvám se, ale až budeš mít při placení bejby u nohy, tak mě možná pochopíš.. A jako bonus Ti zaplatím jedno nealko. Platil jsem jich pět, a fakt víc nevypil ( ono to ani nejde ), ale aby jsem Ti pomohl zmírnit ztrátu, tak to rád udělám. Jinak v minulosti nikdo neřešil tři kila, tím to asi bude. Doufám, že až Ti hříšníci zaplatí sekeru, tak už budeš mít slušný základ na ty JLC, co jsi si pořád zkoušel na ruce ( samozřejmě ve zlatě, pamatuju si že jsi nám říkal, že máš zlatý hodinky rád ):thumbsup_anim: .

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno
Hele Tado, tri kila snad neni ani dysko liftbojovi v te vasi lichtejnstejnske bance ne? Za tri kila se na tebe vase prajvit bankerka pro slovany z CEE ani neusmeje. Tri kila se mezi gentlemany snad ani neresi...

Mezi gentlemany se o penězích nemluví, o drobných už vůbec ne. Ale já bych měl být zticha, protože jsem s pětatřiceti kačkama potrefená husa. :crying_anim:

:D

tDSC_8137.jpg

Kibi, taky hezký. Dobrý portrét.

Odesláno

Marně se snažím rozpomenout na značku těch čínských hodinek co jsem tam viděl, nebyl to fake, ale vrchol čínský produkce, hodně se mi líbily, chtěl bych vidět i jiný modely téhle značky. Všechno se to stejně vyrábí tam :-) Mimochodem já jsem platil co se dalo, vzal jsem toho víc než jsem měl, sekyrka není moje. Ale večer to byl fakt super, doufám, že to brzy zopáknem. Serfik

Odesláno
Marně se snažím rozpomenout na značku těch čínských hodinek co jsem tam viděl, nebyl to fake, ale vrchol čínský produkce, hodně se mi líbily, chtěl bych vidět i jiný modely téhle značky. Všechno se to stejně vyrábí tam :-) Mimochodem já jsem platil co se dalo, vzal jsem toho víc než jsem měl, sekyrka není moje. Ale večer to byl fakt super, doufám, že to brzy zopáknem. Serfik

Ahoj, ty čínské hodinky jsou Sea-Gull Chronograph. Skoč si na www.seagullwatch.eu a tam se podívej.

Útratu jsem také platil, měl jsem koleno a tři piva a platil jsem něco málo přes 300,- Kč, což asi odpovídá. pavča.

Odesláno

Ty vole, to jsem já! 4xnealko + 1xStaropamen! Fakt jsem nezaplatil; mému vlastnímu svědomí budiž polehčující okolností, že se momentálně nacházím v lehce nepříčetném stavu a byl jsem rád, že jsem se vůbec za váma stavil. Všem se hluboce omlouvám, Tádovi zvlášť, pošli číslo účtu. Při mém věku je to fakt ostuda. Platím celý zbytek, který Tádovi nepatřil. :suicide_anim:

Odesláno
Takže ta slíbená sekera: 4x34Kč za Stella Nealko lahvové = 136Kč, Espeso s mlékem 41Kč, Stella točená 0,5L 44Kč, Staropramen 10° 0,5L 33Kč, Mátový čaj 35Kč, Džus multivitamín 38Kč

Takže očekávám, že se provinilci nějakým způsobem přihlásí a navrhnou řešení. Nevím jak se na tomto foru gentlemanů řešily podobné situace v minulost.

Edit: Cybere, seš si 100% jistý, žes nezapomněl na mátový čaj, bo si ho pamatuji, žes ho pil :P

Jinak sraz bych ohodnotil v celku kladně, hlavně Cyberovu svatou trpělivost, když jsem si od něj asi už po 4. půjčoval JLC abych je vyzkoušel.

U stolku, který jsem pracovně nazval "u tří vyvrhelů" :D se ke konci večera rozjela poměrně zajímavá debata a chudák Abbot jen poslouchal co vlastně jsme tady na chronomagu zač :D :D

K fotkám: Jaktože taková zásadní a nepřehlédnutelná postava jako já není ani na jedné z publikovaných fotek :P

Já měl jenom Hoagardeny a ty jsem do mrtě zaplatil. Jinak když je člověk třeba lehce picnutej, tak se nějaký to opomenutíčko může stát. Jistě to nikdo neudělal ze zlým úmyslem, páč to nemá zapotřebí. A možná by taky příště bylo lepší minimálně ty lidi, u kterejch si jistej, oslovit přes SZ než je tady vyvěsit jako neplatiče. Je to takový - džentlmenštější :) A ze zbytkem nezjištěných peněz bychom ti jistě rádi společně pomohli, pokud by jsi se nedopátral... Třeba formou příspěvku na útratu při příštím srazu. ;)

Odesláno
Já měl jenom Hoagardeny a ty jsem do mrtě zaplatil. Jinak když je člověk třeba lehce picnutej, tak se nějaký to opomenutíčko může stát. Jistě to nikdo neudělal ze zlým úmyslem, páč to nemá zapotřebí. A možná by taky příště bylo lepší minimálně ty lidi, u kterejch si jistej, oslovit přes SZ než je tady vyvěsit jako neplatiče. Je to takový - džentlmenštější :) A ze zbytkem nezjištěných peněz bychom ti jistě rádi společně pomohli, pokud by jsi se nedopátral... Třeba formou příspěvku na útratu při příštím srazu. ;)

:P kdybych byl picnutej, tak bych určitě zaplatil a - jako vždycky - radši o pivo víc, než jsem vypil :P

Odesláno (upraveno)

Vždy odcházím těsně předposlední :D :D Od studenských let.

Vezmu ty stelly. Neměls to ale platit, protože je to v tý hospodě běžnej tah, že když se platí u stolu (jako třeba já i kamil), tak se nikdo neobtěžuje to odečíst z účtu - stalo se to tam vždycky, co byl sraz a já byl u závěrečnýho placení (jako předposlední), ale obyčejně ustoupí před chlapským názorem a šarmem :). Obecně je to teď v Praze asi hitovka, protože i já, který do takovýhle šikimiki eurolokálů chodí jen tak maximálně jednou dvakrát týdně, se s tím běžně setkávám.

Hele, zase jsem se skvěle pobavil a pokochal, jen příště prosím v nekuřácký restauraci, je mi do teď šoufl (i když se tam asi podílejí i ty nepitelný stelly) a manželka ráno dostala záchvat kašle :D :D ! Kdybyste se alspoň sjednotili na těch habanách ...

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Zdar, přiznám se, že jsem taky párkrát odcházel z třídních srazů s poslední skupinou a natolik mě to znechutilo, že už jsem si chodil od tý doby všechno rovnou platit na kasu. Někdy jsem měl až skoro pocit, že jak obsluha vidí velkou skupinu lidí, tak tam tu a tam něco přibouchnou, nebo jak už někdo výše psal neodškrtnou a trochu si rozveselí dýška i když tady mi to přišlo jako slušná společnost a slušnej lokál a jak vidět, tak se to i celkem bezproblémů dohledalo.

add co je chronomag zač - já se slušně bavil a vyslechl si zajímavý věci, takže se považuju za cokoliv jen né za chudáka :thumbsup_anim: , fakt sem byl rád, že jsem nakonec vešel dovnitř i když sem před hospodou měl nutkání otočit se a jít zpátky domů :)

add přeplatek- dal bych ruku do ohně (i obě), že jsem tam nic nenechal a že sem si na to dával velkýho majzla, protože přijít někam prvně a nechat po sobě dluh by nebyla dobrá vizitka :), ale pokud ti tam zůstane nějaká alko stella, nebo obyč 10tka, tak samozřejmě na příštím srazu přispěju ...

Odesláno (upraveno)
:D

tDSC_8137.jpg

K fotkám: Jaktože taková zásadní a nepřehlédnutelná postava jako já není ani na jedné z publikovaných fotek

to je přesná citace toho co jsi napsal

Na tvém místě bych nechtěl mít své vzácné foto mezi plebsem, ale trval bych na tom,aby jej Kibi umístil na čestné místo do fotogalerie.Případně bych se nenechal zvěčnit od jen tak nějakého Kibiho,ale nechal bych se portrétovat od Jadrana Šetlíka

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Dneska jsem konecne pochopil vetsinu tvych prispevku.Diky,fakt jsi me dostal :lol2: :lol2: :lol2: .Dat Cyberovi za osmatlani Jagru cislo uctu na 35 voci a narknout ostatni .Nevim,nevim,mozna jsi nemel az tolik dupat po zverejneni sve fotky.MLCETI ZLATO.Za dnesek mas urcite prvni cenu---- :goof:

Odesláno

Prima srázek - díky všem zůčastněným :)

Add nedoplatek - co mě pobavilo, tak to bylo konstatování servírky, že tam toho na nás zbylo víc než co jsem zkonzumovali ještě před tím než jsme svoje konzumace začali hlásit :)

Tada to nakonec zatáhul (bo já jsem u sebe ani takový obnos navíc neměl) a nebýt předchozí hlášky badicoota o klubu gentlemanů, tak by to asi vůbec neřešil :D :D B)

Holt úděl posledního platícího - někdy na něj zbyde víc a někdy míň - otázkou maximálně zůstává, nakolik je to práce naší sklerózy (že by to byl něčí úmysl, tak tomu nevěřím a Tada zcela jistě také ne - prostě se někdy zadaří :)) nebo činnosti personálu ...

U stolku, který jsem pracovně nazval "u tří vyvrhelů" ...

:lol2: :lol2: :lol2: beru to jako lichotku :evil:

Odesláno
Jakubisko: Nešlo té bábě v Puntu jednoduše ujet??

Ver nebo ne, ale neslo. Bylo pul jedenacte vecer, ja od 6 na nohou a docela vykoukany. V tom useku, kde se na me lepila at uz z jedne nebo druhe strany se to fakt nedalo.

Za nefunkcni sluzbu se omlouvam, nevyzkousel jsem si po sobe link. Tady by to melo chodit.

BTW Kibi: sraz od srazu se neuveritelne lepsis. Moc hezke fotky!

Odesláno
nutne! potrebuju! cervenajiciho se! smajlika! :D

Kecáš,určitě se tváříš jak starej polichocenej kocour a zcela právem :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Conrad: Fuj, takhle mě vyděsit po ránu

xxxxxfazerxxxxx: Néééé, moc si toho nepochopil... 1Lachtan to vystihl naprosto správně.

1Lachtan: Jsme tam slušná skupinka :)

kibi: Fotit prosím jenom z dálky a zadní stranu :D

bandicoot: Ale usměje, má to v popisu práce a služeb liftboje nevyužívám :P A taky bych možná v internetové koímunikaci ocenil více diskrétnosti o tom, co si takhle člověk řekne v z očí do očí... Taky tu kibi nebo 1Lachtan nepíšou o čem jsme si povídali.

Cyber: Tvých 35kč budiž odpuštěno, za tvou svatou trpělivost...

Jinak už je to vyřešeno...

Pochopte, že člověk si nemůže JLC koupit, kdyby všude platil za ostatní.

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno (upraveno)

Hlásím všem, že jsem 327,- Kč nedoplatků zaplatil (za ostatní si to beru jako samotrest) a slibuji, že se budu snažit, abych to už nikdy neudělal.

:giljotiini:

Upraveno uživatelem M916

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...