belmondo Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 ja bych se tam zastavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Klucka, vezmete prosím někdo ty velký POčka? Chtěl bych se definitivně rozhodnout ohledně velikosti a do konce měsíce si udělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Protože tu není nic napsáno, tak jsem volal do Gate kvůlivá rezervaci, potvrdili mi, že je provedena a to od 19 hodin, takže jako obvykle. Vzhledem k tomu, že ještě v 9 hod. tu nebyla o rezervaci ani zmínka, tak jsem jí udělal. A bylo to už "pět minut po dvanácté". Rezervace totiž už nebrali. Nakonec se mi sice povedlo slečnu ukecat, ale to nic nemění na faktu, že sraz bude tak trochu adrenalinová záležitost. Zájemcům vysvětlím na místě. Tady něco neštimuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Snad se povede dorazit - rád bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Uz jsme tady, alles gue :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Děkuji všem zúčastněným za příjemný večer. Bylo to jako obvykle fajn. Trošku to pokazilo to pečené koleno které soudě dle tuhosti pocházelo z Bivojova kance. Jinak to ovšem nemělo chybu. Sledovat jak někdo přijde na sraz s hodinkami, vzápětí koupí jiné a ty za několik okamžiků vymění opět za jiné s doplatkem ... to se nedá popsat. Mám dojem že jsme se stali svědky nefalšované chronomagorské evoluce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Děkuji všem zúčastněným za příjemný večer. Bylo to jako obvykle fajn. Trošku to pokazilo to pečené koleno které soudě dle tuhosti pocházelo z Bivojova kance. Jinak to ovšem nemělo chybu. Sledovat jak někdo přijde na sraz s hodinkami, vzápětí koupí jiné a ty za několik okamžiků vymění opět za jiné s doplatkem ... to se nedá popsat. Mám dojem že jsme se stali svědky nefalšované chronomagorské evoluce. Dostane limitku koleno ze Starých pověstí českých a ještě bude kafrat.. To jsou dneska lidi, ani žvance si neváží, ale kecy o valžukách apod., to by jim šlo.. Bylo fajn, docela se těším na popis toho evolučního procesu kdo a s kým a co a jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Musím napsat, že to bylo fajn. Dokonalé přivítání od Denvera, evoluce chronomagora, Denverův zápas s kolenem,... prostě jsem se dobře bavil. Rozhodně jdu i na příští sraz. Jo a DÍKY za odvoz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 (upraveno) ...díky. Že já tam lezl. Zase jsem odcházel s něčím jiným než s čím jsem přišel. A to jsem vlastně šel jen okolo. edit: Ale na druhou stranu teď je ze mě hotový khaki Indiana Jones Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 To koleno byl asi vrchol večera, ten guláš, co následoval, tomu nemohl konkurovat Každopádně jsem rád, že řadu členů už teď neznám jen podle nicku, díky chlapi, fakt super večer.Příště se rozhodně zúčastním.Váš Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Dobrá akce, ale dva Milisové na jednom Pražském srazu jsou moc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) Dobrá akce, ale dva Milisové na jednom Pražském srazu jsou moc Edit: mažu pokus o vtip, je čas jít spát Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Já myslím, že tady jenom honíš příspěvky Na příspěvky nehraju, ty jdou snadno, ale ty mínusy jdou občas jen ztuha a musím hodně přemýšlet, co plácnout 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Na příspěvky nehraju, ty jdou snadno, ale ty mínusy jdou občas jen ztuha a musím hodně přemýšlet, co plácnout Sakra, pozdě Já bych ti tam nějaký ten mínus přidal, ale po dnešku nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 kdo to byl...? Týýýý neznáte, dědečku... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) ...dva Milisové ... jsou moc Milis? To je ten maniak co ublejval z Orlíků místo aby se mu nábožně rozklepaly kolena? Tak toho neznám... A potom co na Orlíky tahal zapalovač aby zjistil jestli ciferník je fakt asfaltovej, tak nejen že ho neznám, ale ani ho nemám rád. Je to hnusnej ekoterosrista, co mi chtěl vrátit ty bažanty. :D edit: on dokonce srovnával Orlíky s nějakejma Seikama nebo Rolexama, já nevim, vypadá to stejně... Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 bandicoot: Jo, tenhle to je Ale to s tím ověřování asfaltovosti číselníku je dobrá metoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Děkuji všem zúčastněným za příjemný večer. Bylo to jako obvykle fajn. Trošku to pokazilo to pečené koleno které soudě dle tuhosti pocházelo z Bivojova kance. Jinak to ovšem nemělo chybu. Sledovat jak někdo přijde na sraz s hodinkami, vzápětí koupí jiné a ty za několik okamžiků vymění opět za jiné s doplatkem ... to se nedá popsat. Mám dojem že jsme se stali svědky nefalšované chronomagorské evoluce. Tak z tohohle jsem taky málem učůrnul Díky za prima večer. A pak díky v uvozovkách Jakubovi za osahání Rolexů, protože to asi není dobré pro můj budoucí vývoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Já dlužím omluvu, protože mi to prostě nevyšlo, ani na tu závěrečnou hodinku...Snad příště a tiše závidím, muselo to být fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Tradičně díky za prima pohodu, bylo to fajn. Co mě velmi zaujalo: 1. jak pěkně v reálu vypadají "šturmanskije"2. jak parádní jsou Archimede Arcadia v provedení černý ciferník + zlaté indexy a ručky3. jak si pochutnával JDenver na pečeném kolenu (tady jsem snad i záviděl)4. a také další krásné hodinky ale i nože. Tak se těším na příští dýchánek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se