Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A, jak jsem byl poucen, prikladam k nicku i hodinky:

unytuda6.jpg

UV baterka :-) a pak SEIKO SBBN017, Helson Skindiver, letecke Longines cal. 15.68z a PRIM Orlik 45 LE;

rad jsem Vas poznal, panove (a damo)... :-)

---

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Odesláno

Cestou domu mi na dalnici nekdo najizdel na zada, pak jel chvili i podel, si rikam co blbne, az kdyz jsem sjel z dalnice v Roudnici ho dojel, zjstil jsem, ze mel na kufru logo Chronomagu

Odesláno

I ja sa pripájam k ďakovačke, rád som Vás videl, a tiež i Vaše hodinky. Počas fotenia som sa bol akurát pozrieť na WC, "či som ešte chlapec" :D

Tak teda nabudúce...a snáď s nejakým ďalším kúskom hodiniek.

F.

Odesláno (upraveno)

Taky díky za prima pokec. Mimochodem tyhle modrý Seika jsou hodinky s příběhem. Díky za jeho odvyprávění.

Souhlasím s návrhem ladisu s větším kolováním okolo hodinek, ty seika s příběhem jsem zahlédl jen při odchodu:crying_anim02:

Jinak já měl sice jedny hodinky ale hodně řemenů/tahů:smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Pánové velký díky za pokec a Motymu za odvoz. A myslím, že to byla hodně povedená akcička a plesnivý Kazimony předčily všechna má očekávání a není na nich co bych jim vytknul (snad jen to , že mi neříkaj pane) a opět jsem se ujistil , že mi PAMy sednou i na mou hubenou ruku :-)

Odesláno

Pánové velký díky za pokec a Motymu za odvoz. A myslím, že to byla hodně povedená akcička a plesnivý Kazimony předčily všechna má očekávání a není na nich co bych jim vytknul (snad jen to , že mi neříkaj pane) a opět jsem se ujistil , že mi PAMy sednou i na mou hubenou ruku :-)

Tak to mě těší pane. Já zase měl feedback od všech kolem stolu, že Kazimonům nejvíc sluší baseball strap by zrno. Chudák Micah za 170USD, moc velký dojem neudělal. Podle vzorků canvasu, co jsi měl se sebou mu dokážeš směle konkurovat :) Ne aby tě napadlo zvedat ceny! :D
Odesláno

Jé, chvíli jsem nebyl na fóru a tohle mi uteklo. Škoda. Každopádně, jestli se příště bude punktovat cokoli v Solidce, napište mi zprávu a já pro všechny chronomágy vyjednám slevu. Takhle už to proběhlo na prvním srazu v Solidce.

Odesláno

Musím říct, že bylo to absolutně super. Ač jsem přišel jako úplně neznamý nováček, cítil jsem se jako doma. Hodinky nádherný, u některých jsem hodně změnil názor, například Paneraie jsem do včera nechápal, teď už jen tiše závidím :). Bronzové Kazimony jsou famozní. Přestože jsem celý večer držel v ruce nějaké hodinky, poprvé jsem podíval na svoje kolik je hodin, ve čtvrt na deset :) . Šest nealko piv je můj nový osobní rekord, doufám že se v tomto směru už zdokonalovat nebudu :). Obrázek hodinek přikládám, i když je to kousek ze skromných vod... Fotka není ze včera, foťák jsem bohužel zapomněl... Příště to napravím, doufám, že bude brzo příležitost!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...