Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Díky dámo a pánové, bylo to prima. Pro příště přemýšlejme nad rotací osob, nebo alespoň hodinek, ať jsme si všichni nejrovnější.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I ja sa pripájam k ďakovačke, rád som Vás videl, a tiež i Vaše hodinky. Počas fotenia som sa bol akurát pozrieť na WC, "či som ešte chlapec" :D

Tak teda nabudúce...a snáď s nejakým ďalším kúskom hodiniek.

F.

Odkaz ke komentáři

Taky díky za prima pokec. Mimochodem tyhle modrý Seika jsou hodinky s příběhem. Díky za jeho odvyprávění.

Souhlasím s návrhem ladisu s větším kolováním okolo hodinek, ty seika s příběhem jsem zahlédl jen při odchodu:crying_anim02:

Jinak já měl sice jedny hodinky ale hodně řemenů/tahů:smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři

Pánové velký díky za pokec a Motymu za odvoz. A myslím, že to byla hodně povedená akcička a plesnivý Kazimony předčily všechna má očekávání a není na nich co bych jim vytknul (snad jen to , že mi neříkaj pane) a opět jsem se ujistil , že mi PAMy sednou i na mou hubenou ruku :-)

Odkaz ke komentáři

Pánové velký díky za pokec a Motymu za odvoz. A myslím, že to byla hodně povedená akcička a plesnivý Kazimony předčily všechna má očekávání a není na nich co bych jim vytknul (snad jen to , že mi neříkaj pane) a opět jsem se ujistil , že mi PAMy sednou i na mou hubenou ruku :-)

Tak to mě těší pane. Já zase měl feedback od všech kolem stolu, že Kazimonům nejvíc sluší baseball strap by zrno. Chudák Micah za 170USD, moc velký dojem neudělal. Podle vzorků canvasu, co jsi měl se sebou mu dokážeš směle konkurovat :) Ne aby tě napadlo zvedat ceny! :D
Odkaz ke komentáři

Tak to těší zase mě :-) btw ty kazimony jsou dokonalý , ja jim nemám co vytknout a doufám, že olivier dotáhne svůj projekt dokonce a budu si moct pořídit taky plesnivky :-)

Odkaz ke komentáři

Musím říct, že bylo to absolutně super. Ač jsem přišel jako úplně neznamý nováček, cítil jsem se jako doma. Hodinky nádherný, u některých jsem hodně změnil názor, například Paneraie jsem do včera nechápal, teď už jen tiše závidím :). Bronzové Kazimony jsou famozní. Přestože jsem celý večer držel v ruce nějaké hodinky, poprvé jsem podíval na svoje kolik je hodin, ve čtvrt na deset :) . Šest nealko piv je můj nový osobní rekord, doufám že se v tomto směru už zdokonalovat nebudu :). Obrázek hodinek přikládám, i když je to kousek ze skromných vod... Fotka není ze včera, foťák jsem bohužel zapomněl... Příště to napravím, doufám, že bude brzo příležitost!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...