andiem Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 A, jak jsem byl poucen, prikladam k nicku i hodinky: UV baterka :-) a pak SEIKO SBBN017, Helson Skindiver, letecke Longines cal. 15.68z a PRIM Orlik 45 LE; rad jsem Vas poznal, panove (a damo)... :-) --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Cestou domu mi na dalnici nekdo najizdel na zada, pak jel chvili i podel, si rikam co blbne, az kdyz jsem sjel z dalnice v Roudnici ho dojel, zjstil jsem, ze mel na kufru logo Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Já dojel OK a jako správnej démon nejsem na fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Díky, pánové. Bylo to dobré, jako vždy. Jsem rád, že jsem to hecnul a dorazil jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Pravdu diz, bylo to super a moc rad jsem vas zase videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Bylo to super díky za pokec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Skončili jsme lehce po půlnoci.Díky za fajn večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 ufff. jsem doma. cau vsem. ty Omega PO 8500 mi hodne lezi v zaludku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Díky dámo a pánové, bylo to prima. Pro příště přemýšlejme nad rotací osob, nebo alespoň hodinek, ať jsme si všichni nejrovnější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 I ja sa pripájam k ďakovačke, rád som Vás videl, a tiež i Vaše hodinky. Počas fotenia som sa bol akurát pozrieť na WC, "či som ešte chlapec" Tak teda nabudúce...a snáď s nejakým ďalším kúskom hodiniek. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Taky díky za prima pokec. Mimochodem tyhle modrý Seika jsou hodinky s příběhem. Díky za jeho odvyprávění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 @ladisu: Priste zkusim nejake ruske kousky :-), uz jse asi vsechny ukazal na foru, ale nazivo to je jine... ;-) Hezke Tudory, BTW --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 (upraveno) Taky díky za prima pokec. Mimochodem tyhle modrý Seika jsou hodinky s příběhem. Díky za jeho odvyprávění. Souhlasím s návrhem ladisu s větším kolováním okolo hodinek, ty seika s příběhem jsem zahlédl jen při odchodu:crying_anim02: Jinak já měl sice jedny hodinky ale hodně řemenů/tahů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. října 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Pánové velký díky za pokec a Motymu za odvoz. A myslím, že to byla hodně povedená akcička a plesnivý Kazimony předčily všechna má očekávání a není na nich co bych jim vytknul (snad jen to , že mi neříkaj pane) a opět jsem se ujistil , že mi PAMy sednou i na mou hubenou ruku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Pánové velký díky za pokec a Motymu za odvoz. A myslím, že to byla hodně povedená akcička a plesnivý Kazimony předčily všechna má očekávání a není na nich co bych jim vytknul (snad jen to , že mi neříkaj pane) a opět jsem se ujistil , že mi PAMy sednou i na mou hubenou ruku :-)Tak to mě těší pane. Já zase měl feedback od všech kolem stolu, že Kazimonům nejvíc sluší baseball strap by zrno. Chudák Micah za 170USD, moc velký dojem neudělal. Podle vzorků canvasu, co jsi měl se sebou mu dokážeš směle konkurovat Ne aby tě napadlo zvedat ceny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Tak to těší zase mě :-) btw ty kazimony jsou dokonalý , ja jim nemám co vytknout a doufám, že olivier dotáhne svůj projekt dokonce a budu si moct pořídit taky plesnivky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wen Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Jé, chvíli jsem nebyl na fóru a tohle mi uteklo. Škoda. Každopádně, jestli se příště bude punktovat cokoli v Solidce, napište mi zprávu a já pro všechny chronomágy vyjednám slevu. Takhle už to proběhlo na prvním srazu v Solidce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Musím říct, že bylo to absolutně super. Ač jsem přišel jako úplně neznamý nováček, cítil jsem se jako doma. Hodinky nádherný, u některých jsem hodně změnil názor, například Paneraie jsem do včera nechápal, teď už jen tiše závidím . Bronzové Kazimony jsou famozní. Přestože jsem celý večer držel v ruce nějaké hodinky, poprvé jsem podíval na svoje kolik je hodin, ve čtvrt na deset . Šest nealko piv je můj nový osobní rekord, doufám že se v tomto směru už zdokonalovat nebudu . Obrázek hodinek přikládám, i když je to kousek ze skromných vod... Fotka není ze včera, foťák jsem bohužel zapomněl... Příště to napravím, doufám, že bude brzo příležitost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Sakra,příšero,Tys mi u toho dlouhého stolu nějak unikl.Tyhle hodinky bych chtěl vidět naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Urcite dorazim priste zas, bude prilezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se