Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele Ty jsi nějaký rozpolcený ne ? :D Nicméně musím říct, že mě z toho Konráda ta hlava bolela (ale to tak bývá když člověk dá 11 nefiltrů :frusty:  )

To byla jenom nemilá historická zkušenost :). Pokud tě jenom bolela hlava tak je to dobré, po nefiltru se člověk ještě dost často i po..re :)

Ve čtvrtek bych se klidně přidal cca mezi 6-7, jestli tam ještě budete.

Odesláno

To byla jenom nemilá historická zkušenost :). Pokud tě jenom bolela hlava tak je to dobré, po nefiltru se člověk ještě dost často i po..re :)

Ve čtvrtek bych se klidně přidal cca mezi 6-7, jestli tam ještě budete.

Budeme, akorát nevím v jakém stavu :)
Odesláno

Kluci dik, dobra akce. Chtěl jsem dnes ještě pracovat, což mi úplně nevyšlo ale bylo fajn. Zjistil jsem, že moonwatche opravdu potřebuju :)

Odesláno

Dobrý to bylo. Teď ještě vystoupit z vlaku včas a se všema hodinkama. Docela tu jedenáctku kozlika cejtim.

Odesláno

Navic vedle Vas vypadam dobre nebo co :) rozdal jsem tam trem holkam vizitky...Tak si to bylo ze soucitu :) akorat jsem chtel vecer pracovat, asi to nevyjde :)

Odesláno

Ještě že jsem včas odešel, páč jsem u sebe neměl vizitky a nevím, co bych holkám dával ;)

No ono mi ani nic nezbylo, po těch plznich jsem raději nechtěl mluvit. Je mi trošku špatně v práci :) jo a nevim proč jsem to tady psal....

Odesláno

Dovezl, dovezl :)

Kdyby si někdo myslel, že se Vojta vytahuje, tak ne, u posledního "dávání vizitky" jsem byl a docela jsem se bavil :) pili jsme už jen ve dvou poslední pivko venku před hospou a pěkný mladý děvče si ho tam dohledalo... a Vojta blahosklonně vytáhl vizitku a povídá "Tak mi teda zavolej, no" :D :D

Odesláno

Ajajaj, tak tenhle sraz jsem propasl, ale kdyz to ctu, tak jsem nakonec rad, citim se mezi svudnikama typu Pitt, Conerry ci clooney, spatne :-))).

Odesláno (upraveno)

Jsem v úterý na obědě zmínil, že pán u vedlejšího stolu má na ruce Rolexky a kolegyně na to: "Ježíš, ty určitě patříš k té skupince lidí, kteří se schází nad hromadou hodinek". Celkem klika, že jsem ještě na žádný sraz nezavítal, co... :D.

Edit: a teď když to čtu o pár stránek zpět, tak jsem někdy kolem toho čtvrtka viděl v Pobřežní někoho s modrými TH Monaco, někdo zdejší? :)

Upraveno uživatelem VitekB
  • po měsíci...
Odesláno

I já, ale vy zas vymyslíte termín, kdy určitě nebudu moct... :)

Co čtvrtek? Bych moh.. ale je to svátek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...