Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak to tam s váma vypadá, za hodinu jsem tam...

A jestli tohle byla pravda, tak to chci vidět :D už dlouho jsem nic od Berkuse neviděl a upřímně jsem zvědav, jestli přestal používat lepidlo a plastelínu....

Ano, Vojta to umi podat pekne a ma to hlavu a patu, takze za prinos ke kultivaci zdejších diskuzi obdrzi na pristim prazskem srazu putovni hodinky Steinhart Apollon s customized lunetou z damaskove ocele a s vubec prvním ceskym perpetualnim kalendarem z dilny Ondreje Berkuse (chtěl jsem nahrat fotku, ale je vetsi nez povoleny limit)

Odesláno (upraveno)

Stalo to dneska za houbelec. Malo hodinek a samy nezajimavy... priste uz nejdu... :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno (upraveno)

Kurwa ta reversa me berou snad uz deset let. Nemit 112 kilo a na zapesti skoro 22 cm...?

Edit: a vostatni sou taky hnusny!

(paradni koukani)

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Kua já dokud nevidím avatary, tak u půlky lidí nevím, kdo je kdo :D

Přijel jsem pozdě, ale bylo to fajn. Teď by to chtělo nějaký Brno, ale asi až po novým roce. Prischera i Dan slibovali, že dojedou a doufám, že se hecnou i další. Třeba takovej foldes ...

Odesláno

Jo a vylouply se nekde ty moje bily glyciny? :D

Hele, nikde jsem je tam nenašel a to jsem je dost hledal.

Jinak, sraz byl parádní.

Odesláno

Jo a vylouply se nekde ty moje bily glyciny? :D

To jako na srazu opet zmizely hodinky???

jak se mam ted dopravit do prace?

To muselo bejt osklivy rano, vcera si byl z tech hodinek dost znavenej ;)

Odesláno (upraveno)

jak se mam ted dopravit do prace? 

Se divím, ze jsi v 7 ráno vůbec vstal... 

Upraveno uživatelem dan010
Odesláno

Tvl., to jsem zvědavej, kdy se probuděj ty ostatní, mně třeba omylem někdo sbalit ty Pateky, tak bych neměl hezký ráno...my budeme za tejden doufám řešit tak maximálně vyměněný číslo...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...