Onisan Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 Čtvrtky jsou skvělý. Kromě pátku a víkendu kdykoli :-) 25.2? proč ne :-) Jo, to je pěkné datum a dobrý čtvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Taky nemám nic proti, takže pokud to zase nepadne do zapomnění, tak se mnou počítejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 (upraveno) Kolegové, kteří jste už někdy byli v tom pajzlu na Václaváku (či vy, které jsem zval, ale dosud vám to nevyšlo), vězte, že další sezení se koná ve čtvrtek 25.2. v 18:30. Prosím o potvrzení účasti do SZ (nebo ještě lépe do mailu), abych věděl, jak velký stůl mám zamluvit. Upraveno 19. února 2010 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 lolohh diverzant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Kolegové, kteří jste už někdy byli v tom pajzlu na Václaváku (či vy, které jsem zval, ale dosud vám to nevyšlo), vězte, že další sezení se koná ve čtvrtek 25.2. v 18:30. Prosím o potvrzení účasti do SZ (nebo ještě lépe do mailu), abych věděl, jak velký stůl mám zamluvit. Je to ten pajzlik s tou hustohustou servirkou? Pokud ano, I´m in A jak se tak koukam na rozvrh, mam do 18:10, tak mi to krasne navaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Tradice je tradice, jsem pro GATE, kde se k nám vždycky chovali slušně, a navíc tam dělají výbornej tatarák u kterýho se nebojím, že do rána zdechnu na otravu. 25.2 jsem pro . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Jo, to je pěkné datum a dobrý čtvrtek I když mě ta nabídka na spolupráci při testování MPM fakt zaujala a popovídat si o tom na srazu v Praze bych přišel rád, tak bohužel 25.2. nemůžu, po delší doby vezu Pinkgoldy na výlet, budou v tom týdnu pózovat před Parliament Palace v Bukurešti (mimo jiné ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Byl bych pro Gate, je to tam fajn a mám naučenou noční cestu domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 A vzali byste mě vy - hoši, co spolu chodíte - s sebou? Když už zase bydlím u Prahy? Navíc jsem si tam dohodnul nějaké předávky a tak... jsem prostorově nevýrazný a moc toho nesmím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Pokud se to bude konat.... ale nevím, já tam na večeři jdu určitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Skoda ze to delate vzdy ve ctvrtek... Pokud si nevezmu dovolenou, tak to bohuzel nestiham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Gate na Florenci? To mám z práce cca 8 minut, takže se rád zastavím klidně jenom na ten tatarák.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Tak dobře, v 18 hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Taky hlásím, že přijdu a Gate mi vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Rád Vás všechny uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 OK, jdu zamluvit stůl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Dorazím, až se bojím zeptat, jak vás všechny poznám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Dorazím, až se bojím zeptat, jak vás všechny poznám :-) Neboj se, poznáš je Já bohužel nedorazím, mám školu do pátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2010 Pozávací znamení: Velká dřevěná krabice uprostřed stolu a v ní Lco Replica 55 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Objednal jsem stůl nahoře, měl by to být ten kulatý v rohu pod TV, ale změna vyhrazena ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se