Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kolegové, kteří jste už někdy byli v tom pajzlu na Václaváku (či vy, které jsem zval, ale dosud vám to nevyšlo), vězte, že další sezení se koná ve čtvrtek 25.2. v 18:30. Prosím o potvrzení účasti do SZ (nebo ještě lépe do mailu), abych věděl, jak velký stůl mám zamluvit.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno
Kolegové, kteří jste už někdy byli v tom pajzlu na Václaváku (či vy, které jsem zval, ale dosud vám to nevyšlo), vězte, že další sezení se koná ve čtvrtek 25.2. v 18:30. Prosím o potvrzení účasti do SZ (nebo ještě lépe do mailu), abych věděl, jak velký stůl mám zamluvit.
Je to ten pajzlik s tou hustohustou servirkou? Pokud ano, I´m in :) A jak se tak koukam na rozvrh, mam do 18:10, tak mi to krasne navaze :D
Odesláno

Tradice je tradice, jsem pro GATE, kde se k nám vždycky chovali slušně, a navíc tam dělají výbornej tatarák u kterýho se nebojím, že do rána zdechnu na otravu. 25.2 jsem pro .

Odesláno
Jo, to je pěkné datum a dobrý čtvrtek :)

I když mě ta nabídka na spolupráci při testování MPM fakt zaujala a popovídat si o tom na srazu v Praze bych přišel rád, tak bohužel 25.2. nemůžu, po delší doby vezu Pinkgoldy na výlet, budou v tom týdnu pózovat před Parliament Palace v Bukurešti :) (mimo jiné :))

Odesláno

A vzali byste mě vy - hoši, co spolu chodíte - s sebou? Když už zase bydlím u Prahy? Navíc jsem si tam dohodnul nějaké předávky a tak... jsem prostorově nevýrazný a moc toho nesmím :-)

Návštěvník Tada
Odesláno
Dorazím, až se bojím zeptat, jak vás všechny poznám :-)

Neboj se, poznáš je :D

Já bohužel nedorazím, mám školu do pátku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...