sery.vlk Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 --- to nezjistíš, pokud nepřijdeš .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Máš pravdu. Tak já nejspíš zajdu, abych to zjistil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Asi nestíhám, ale dorazím později(doufám, že do sedmi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Já právě vyrážím. Dnešní doprava je hrozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Takže jsem to nestihl. Omlouvám se, snad někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Ježiš, kolik se tam vlastně sešlo lidí?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Vy jste teda vozejci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Ježiš, kolik se tam vlastně sešlo lidí?!? Sešlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Přesnější by možná bylo: kolik se nás tam minulo? Rezervace žádná a když jsem se ptal třetí party jestli koza dojí krev tak už jsem se začínal opravdu cítit jako idiot. Nakonec jsme se našli sice jen tři ale na kvalitě večera to z mého pohledu nic neubralo. Probrali jsme všechno možné. Hodinkami počínaje a konče využitím psychologie v praxi. Takže pánové, ještě jednou vřelé díky za hezký večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 Taky jsem tam zašel, ale nikoho nenašel, možná jsem špatně hledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 Jen abych věděl - do kolika jste seděli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 Teda vy jste mi partička tajných agentů Heslo máte, místo máte a nepotkáte se )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 Jen abych věděl - do kolika jste seděli? Odcházeli jsme asi ve 23:15 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 Nabuzen krásným fotkami Brněnské kliky jsem dostal chuť srazit se v Praze.Jak by vám vyhovovalo datum 27.(úterý) nebo 28.7.(středa)?A určitě bych byl pro nějakou zahrádku na East Endu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 Jsem pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2010 V tomhle tydnu budu travit dovolenou nekde u Pejhrimova, asi Kojcice :-) . O tyden driv bych ale mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 Jsem pro, o týden dřív by to ale bylo ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 Jakubisko mě upozornil, že se hledá hospůdka s pěknou zahrádkou pro příští sraz - zkuste toto: http://www.cestacasem.cz/index_web.php Dobré jídlo, dobré pivo, dobrá obsluha, pěkná zahrádka, klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 A maji tam i zajimavej casostroj viz. fotogalerie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2010 Čekal jsem, kdo si toho první všimne - máš bod Ano, i prostředí je v souladu Tohle mají i v "pobočce" U bílého lva, a je to i funkční. Jestli v cestě časem taky, to nevím... Asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se