vikinho Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Nic v tomto vlákně nekritizuji, jen jsem dodal foto hodinek Miloš Zeman o kterých byla debata, toť vše To jsem nemyslel tebe, ale to, co očekávám vzápětí! :-)
Berys Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 němý údiv to jako vážně nebo je to photoshopový vtípek?To jako fakt realita, mnou osobně vyfoceno v Elton. Dle mého zřejmě dárek kanceláře pezidenta republiky. Možná byly věnovány nedávné návštěvě prezidentu ČLR Si Ťin-pchingovi.
radimoty Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Mám pocit, že jste všichni moc nároční, buďme rádi, že Prim jako jediný výrobce u nás funguje a snaží se být konkurenceschopný světu... No ne?
Mipa Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 A v těch "hodinkách Zemanovkách" je mechanický strojek nebo jsou na baterku nebo jsou možné obě varianty podle významu šťastlivce obdarovaného - jestli je to známo?
odjinud Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Na to se.e pes. Podívej se, kde všude je nějaký znak a vlajka... A fakt je tam státní znak. Takže jsou to státní hodinky a budou patřit mezi státní symboly, nebo jak to mám chápat?
Berys Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 A v těch "hodinkách Zemanovkách" je mechanický strojek nebo jsou na baterku nebo jsou možné obě varianty podle významu šťastlivce obdarovaného - jestli je to známo?mechanické Automat, viz. foto na kolotoči
Karlos Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Na to se.e pes. Podívej se, kde všude je nějaký znak a vlajka... Kde? Mě nic nenapadá.
PEtrS Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 A to jsem si myslel, že už mě jen tak něco u Prim nepřekvapí. Velmi jsem se zmýlil.
t.p Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 (upraveno) Že by snad byla řeč o těchto Miloušovkách ???No ty vole!!! :eek: :eek: Já jsem si celou dobu myslel, že si děláte prdel. Upraveno 26. července 2016 uživatelem t.p
t.p Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Berte to pozitivně, budete mít co sbírat. Tyhlety se navíc pěkně hodí k těm sjezdovkám (nemyslím lyže )
Fajkus Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Přidejme trička, čepice, nálepky plus další blbosti a máme tady kult osobnosti.
odjinud Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Třeba trička pro turisty a pod. Nálepky na auta. Plata pod spzky. Vlajky na hokeji a fotbale s nápisama, odkad ti fanoušci jsou... za mě proč ne, když to není na toaleťáku... btw, Babiš a jiní ministři na tsikopisech vel.st.znak, což by také podle mě neměli; u nás na úřadě používá malý st.znak i náměstek... -- sorry za ot--- Kde? Mě nic nenapadá.
Josef01 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 To je síla co se popíše stránek na téma ošklivé hodinky, takové si fakt Karel nezaslouží.
azeppelin Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 V kuloárech se proslýchá, že to bude sběratelská bomba. Ke každým hodinkám kupující dostane limitovanou edici nafukovacího člunu v barvě trikolóry a retro červené trenky.
Petr_123 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Tohle by mohlo byt ustrednim motivem na cifru. A padla by byly rucicky :-)
JaRooN Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Tvl., prezident, který se válí jak líné prase v člunu. Asi mi začne být sympatický Putin a jeho fotky na koni
azeppelin Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Na jeho obranu musíme podotknout, že se mu nelení, patrně byl jen ožralý.
t.p Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Nechat do sebe rvát sluníčko s dvojkou pod kožichem, to může bejt nakonec pěkně zkaženej den.Očividně to asi některý lidi dávaj...
Baldic Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Bez toho Milosova podpisu by mi prisly jako dobry darek pro navstevy. Ale ten podpis nedavam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se