Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nic v tomto vlákně nekritizuji, jen jsem dodal foto hodinek Miloš Zeman o kterých byla debata, toť vše :notworthy:

To jsem nemyslel tebe, ale to, co očekávám vzápětí! :-)

• Odpovědi 253
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

němý údiv

to jako vážně nebo je to photoshopový vtípek?

To jako fakt realita, mnou osobně vyfoceno v Elton. Dle mého zřejmě dárek kanceláře pezidenta republiky. Možná byly věnovány nedávné návštěvě prezidentu ČLR Si Ťin-pchingovi. :lol2:

Odesláno

Mám pocit, že jste všichni moc nároční, buďme rádi, že Prim jako jediný výrobce u nás funguje a snaží se být konkurenceschopný světu... No ne?

Odesláno

A v těch "hodinkách Zemanovkách" je mechanický strojek nebo jsou na baterku nebo jsou možné obě varianty podle významu šťastlivce obdarovaného - jestli je to známo?

Odesláno

Na to se.e pes. Podívej se, kde všude je nějaký znak a vlajka...

A fakt je tam státní znak. Takže jsou to státní hodinky a budou patřit mezi státní symboly, nebo jak to mám chápat?

Odesláno

A v těch "hodinkách Zemanovkách" je mechanický strojek nebo jsou na baterku nebo jsou možné obě varianty podle významu šťastlivce obdarovaného - jestli je to známo?

mechanické Automat, viz. foto na kolotoči

post-40938-0-96637700-1469539864_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Že by snad byla řeč o těchto Miloušovkách ???

No ty vole!!!  :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:  :eek:

Já jsem si celou dobu myslel, že si děláte prdel.

Upraveno uživatelem t.p
Odesláno

Berte to pozitivně, budete mít co sbírat. Tyhlety se navíc pěkně hodí k těm sjezdovkám (nemyslím lyže :D )

Odesláno

Třeba trička pro turisty a pod. Nálepky na auta. Plata pod spzky. Vlajky na hokeji a fotbale s nápisama, odkad ti fanoušci jsou... za mě proč ne, když to není na toaleťáku... btw, Babiš a jiní ministři na tsikopisech vel.st.znak, což by také podle mě neměli; u nás na úřadě používá malý st.znak i náměstek...

-- sorry za ot---

Kde? Mě nic nenapadá.

Odesláno

V kuloárech se proslýchá, že to bude sběratelská bomba. Ke každým hodinkám kupující dostane limitovanou edici nafukovacího člunu v barvě trikolóry a retro červené trenky.

ELE545f3c_181048_3378362.jpg

Odesláno

Nechat do sebe rvát sluníčko s dvojkou pod kožichem, to může bejt nakonec pěkně zkaženej den.

Očividně to asi některý lidi dávaj...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...