Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ač jsem to tu nechtěl použít a všichni patří do jednoho hrnce. Pracuji v maklerske společnosti Allrisk a tam máme flotilo pojištění při všechny. Plus nějaké bonusy jako střed se zvěří, pneu pojištění a odtah po celé ČR kam člověk chce( ne do nejbližšího servisu) + navíc zdarma půjčení vozidla od 5-15 dnů zdarma při zaviněne nehodě ( toto jen jednou za rok) při poškození od někoho jiného půjčení po dobu opravy zdarma. ( opravdu zdarma) Kdyby někdo něco. Tak jsem tu.

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A proč jsou tvoje auta psaná na tatu? Na všechny bere dotaci a odečítá DPH?

Prevod a dalsi vyderacske poplatky nejsou, vse zdarma. A parkovani je take duvod- parkovaci znak vetsinou staci a nekontroluje se. Navic ma tata na obihani uradu cas a nervy, ja ne, hlavne ne nervy.

Odesláno

Najeď si na E pojištění zavolají ti a spočítají všechny pojišťovny a která je pro tebe nejlepší.

Odesláno

sch7

No mňa by i asi nepresvedčil....

a "při poškození od někoho jiného půjčení po dobu opravy zdarma. ( opravdu zdarma)" je snáď u povinného ručení samozrejmosťou nie ?

Odesláno

Prevod a dalsi vyderacske poplatky nejsou, vse zdarma. A parkovani je take duvod- parkovaci znak vetsinou staci a nekontroluje se. Navic ma tata na obihani uradu cas a nervy, ja ne, hlavne ne nervy.

Další vychcan co využívá kartu invalidy pro svoje parkování.

Odesláno

Další vychcan co využívá kartu invalidy pro svoje parkování.

Když myslíš, jelikož mě neznáš, tak ti doporučuju, aby ses vyjadřoval umírněnějc ( napsal jsem, že je to jeden z důvodů, ne že ho využívám ).

Odesláno

Kuncáku wave ceptor je akorát profesionální rozesírač, nicméně číst od kohokoliv (a úředníka zvlášť...) sdělení ve stylu "všechny auta píšu na otce, má ZTP a přináší to výhody", mi také nepřijde zrovna košer...

Odesláno

Kuncáku wave ceptor je akorát profesionální rozesírač, nicméně číst od kohokoliv (a úředníka zvlášť...) sdělení ve stylu "všechny auta píšu na otce, má ZTP a přináší to výhody", mi také nepřijde zrovna košer...

OK, asi ano a i vyjádření o tom parkování, ač bylo myšleno teoreticky, vyznělo blbě. 

Nicméně, výhod ZTP průkazu může využít každý, kdo se trochu zajímá ( ušetření poplatků a daní- ekologické ) a úspora času? To je snad jasná věc. O tom, že při parkování vím o tom, že lze tu kartu zneužít, to ví snad každý a tak bych mohl pokračovat.

Nicméně se tedy omlouvám.

Odesláno

Najit vhodne misto? Mne pripada, ze treba u obchodaku bejva tech mist dost. Mozna az vic, nez je nutny....

aaa, další frajer. Jelikož tu kartičku mám, oprávněně, tak ti můžu říct, že tomu tak vždy není

Odesláno

Najit vhodne misto? Mne pripada, ze treba u obchodaku bejva tech mist dost. Mozna az vic, nez je nutny....

Tohle je dáno normama ČSN, já je nevymyslel, ale musím je dodržovat. Bez toho neschválíš nové parkoviště ( i když v širokém okolí nenajdeš invalidu ), prostě tam musí tato místa být.

Odesláno (upraveno)

aaa, další frajer. Jelikož tu kartičku mám, oprávněně, tak ti můžu říct, že tomu tak vždy není

Kamo, vim, ze si mel nedavno nejakej velkej maler a tudiz se te to tedka tyka, vubec jsem nad tim nepremejslel, fakt sorry! Ani nahodou to nebylo adresovany tobe! Myslel jsem to obecne, pohybuju se relativne casto po meste a pripada mi, ze tech mist je milion, ale chapu, ze z "druhy strany" bych to asi videl jinou optikou...omlouvam se...

kuncak7: Tohle je mi samozrejme jasny, nikdo netvrdi, ze si to vymyslel ty...

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Kamo, vim, ze si mel nedavno nejakej velkej maler a tudiz se te to tedka tyka, vubec jsem nad tim nepremejslel, fakt sorry! Ani nahodou to nebylo adresovany tobe! Myslel jsem to obecne, pohybuju se relativne casto po meste a pripada mi, ze tech mist je milion, ale chapu, ze z "druhy strany" bych to asi videl jinou optikou...omlouvam se...

OK, beru

Odesláno (upraveno)

sch7

No mňa by i asi nepresvedčil....

a "při poškození od někoho jiného půjčení po dobu opravy zdarma. ( opravdu zdarma)" je snáď u povinného ručení samozrejmosťou nie ?

Já nikoho přesvědčovat ani nechci ;) A samozřejmost není v ČR žádná :) jinak hezký večer

Upraveno uživatelem sch7
Odesláno

OK, ale čemu to prakticky může vadit? 

nevím jakou flotilu máš, ale asi je to přes rámcovou smlouvu v Kooperativě. Otevřený flotily zatrhla ČNB pár let zpátky a Koop jako jedna z mála přesedlala na tenhle paskvil. Chová se to podobně jako otevřenka. 

Nepotřebuješ bonus, ale taky si žádný nevyjíždíš. Je to obcházení zákona a jednou to skončí. A v ten moment budeš na začátku, žádný vyjetý bonus mít nebudeš.

ad převod bonusů:

Dneska už se tak moc bonus převádět nedá. Některý pojišťovny ještě akceptují bonus z manžela (manželky) žijící ve stejné domácnosti, ale je jich čím dál míň, dřív se to bralo snad i ze psa aby se vyčarovala lepší cena. Stejně tak převod mezi kategoriemi vozidel, z osobáku na náklaďák se u řady pojišťoven bonus už taky nepřevádí. ČNB tlačí pojišťovny na akceptaci pouze vlastních bonusů.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...