Návštěvník YPO Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 diskuze o padělcích je v pořádku .. .... původně sem reagoval na mellyho kterej si asi chce koupit hodinky a neví jak na to .... chtěl by ty jistoty který neexistují tak sem se mu snažil vysvětlit ať nakupuje tam kde ty jistoty jsou .... to je všechno .. .... a ty do toho motáš nějakýho pseudo prodejce z horní dolní prdele, kterej prodává fejky ... tak mi napadá ty o nějakým víš nebo vytváříš zas nějakej příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Fake je fake a corka je corka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Ne. Jen se ti snažím říct, že fejky se fakt vyrábějí. Jsou skutečně čím dál kvalitnější. A to, že my tady si umíme dát pozor, vůbec nic neznamená. Většina se jich prodá mezi lidi, kteří nejsou na fóru. Ales s každým dalším kusem, za který dostanou peníze, dostávají kapitál, který jim umožní se dál zlepšovat až do té míry, že dnes existují padělky, u kterých má problém říct, jestli jsou pravé nebo ne i AD (už tu o tom je také zmínka, nechce se mi hledat). Takže ano, máš pravdu v tom, že máme jen jednu jistotu - kupovat nové hodinky u AD. Jenže nás to všechny omezuje. Nemůžeš koupit hodinky, po kterých toužíš, ale nemáš na nové. To je jediné, na co jsem chtěl upozornit. Že z našeho koníčka a zábavy se stává nebezpečný hazard, kde můžeme zahučet spoustu pěněz. Ale to už jsem vlastně psal ve svém prvním příspěvku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) Za mě je to jasné - existuje skupina kupujících (i mimo hodinková fóra), pro které mají hodinky určitou hodnotu nad rámec toho, že ví, kolik je hodin. Je jedno, jestli je to 10, 100 nebo 500 tisíc, a zároveň je jedno, jestli pro zákazníka má hodnotu známá značka, technologie, cena jako taková, nebo naopak obskurní značka a historie konkrétního kusu (např. u vintage nebo sběratelských kousků). Pokud se následně zjistí, že se jedná o fake (nebo skládačku), hodinky ztrácí valnou většinu své hodnoty, jak vnímané zákazníkem, tak finanční (protože je už nemůže dál prodat). Rolex které nejsou Rolex jsou bezcenné, stejně tak franken skládačka Primek nemá avizovanou hodnotu. Podpora faků 1) zvyšuje riziko nevědomého nákupu fake hodinek neinformovaným zákazníkem a 2) podporuje firmy, které se často neřídí zákony a pravidly trhu (daně, pracovní doba, záruka výrobce atd.) a jsou tak paradoxně dál zvýhodňované. Ve zkratce, fake hodinky kupuje jen idiot. Upraveno 1. září 2016 uživatelem Dee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Jenže my se bavíme o případech, kdy ty fejky kupují lidi nevědomky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 děláš z toho zbytečný drama příde mi že seš zacyklenej .... celý sem to už napsal v jedný větě výše .... tak znova naposled .... dá se dobře nakoupit u osvědčených členů na tomhle foru nebo zahraničních forech .... dá se nakoupit u AD .... dá se nakoupit u osvědčených prodejců na chrono24 atd. je to jenom o tom nebejt přizdisráč a přijmout nějakou osobní odpovědnost za své činy a nespoléhat se na ty jistoty .... za mně k tématu vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 S tím zacyklením máš asi pravdu. Pořád se zbytečně snažím vysvětlit, že se nebavím o nás tady, ale o prodeji fejků všeobecně a o nebezpečí, které z toho plyne. No nic, není mým zvykem se opakovat a tady už bylo všechno z mé strany dávno vyřčeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 YPO co to tu meleš za haluze? Nemůžeš mít jedinou indicii, jestli vím nebo nevím, jak si koupit hodinky, tak co si mě bereš vůbec do huby? Vnímám prostě, že rostoucí kvalita padělků zvyšuje riziko, že ani prodejce nemusí nic poznat. A i když je to nakrásně ten "prověřený člen" a dovoláš se dobrého konce, tak za mě je to zkušenost, o kterou nestojím. A nechci pomyslet, že to zjistim za 5 let při servisu a mám se nečeho dovolávat po 5 letech. Nicméně ty jsi reagoval na můj první příspěvek, který měl členovi raskiscz tento pohled vysvětlit a který jsi označil za blábol. Mě teda naopak taková to obecná "obava" z padělků, který víc a víc lidí vede ke koupi hodinek u AD nebo "bezpečnou" cestou, připadá jako žádoucí, nikoliv blábol. Tak nevím o co Ti jde. Přijdeš mi, jak když Ti vlezl písek do vagíny. Ale třeba ještě zkopíruješ pár řádků a konečně Tě pochopím(e). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 (upraveno) Nemůžeš mít jedinou indicii, jestli vím nebo nevím, jak si koupit hodinky, tak co si mě bereš vůbec do huby?"Nebezpečné mi přijde, že vysolím 100+ papíru za hodinky, které se posléze prokážou jako fejky a těch 100+ papírů je v čoudy a nic z nich nikdy neuvidím..." *jednu bych měl Upraveno 1. září 2016 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Celkem by mě zajímalo, jakou jistotu dává AD? Když to budou fíky, tak dá výrobce na svoje náklady nové (pravé)? Nejspíš ne a zákazník se může s AD leda soudit. Pak nedejbože, aby ten AD byl právě v úpadku a bez majetku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 to je pravda .... jakou má člověk vlastně jistotu, že výrobce už nevyrábí fejky .... žil vůbec někdy ten zakladatel firmy ? .... existuje to město kde se to vyrábí ? ..... byla dřív slepice nebo vejce ? vy ste partička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Výrobce nemůže vyrábět fake, pokud jde o jeho vlastní značku. Může vyrobit nanejvýš šunt nevalné kvality, ale fake to nikdy nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Presne ! Svata pravda tuto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Pojdme to vsichni bez mahrady prodat a posledni tady zhasne. Tecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 "Nebezpečné mi přijde, že vysolím 100+ papíru za hodinky, které se posléze prokážou jako fejky a těch 100+ papírů je v čoudy a nic z nich nikdy neuvidím..." *jednu bych mělFurt nějak nevím o co Ti jde... a už ani vědět nechci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 to je pravda .... jakou má člověk vlastně jistotu, že výrobce už nevyrábí fejky .... žil vůbec někdy ten zakladatel firmy ? .... existuje to město kde se to vyrábí ? ..... byla dřív slepice nebo vejce ? vy ste partička Člověče, ty si poslední dobou nějak v nepohodě. Asi skvrny na slunci. To chce klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Padaj mu báby v autobuse. A dřív bylo vejce, který sneslo něco jinýho než slepice. Tahle záhada má už dávno řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Padaj mu báby v autobuse. A dřív bylo vejce, který sneslo něco jinýho než slepice. Tahle záhada má už dávno řešení.Tvoje? ....... Promin, ale musel jsem... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Tvoje bába musela! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 Člověče, ty si poslední dobou nějak v nepohodě. Asi skvrny na slunci. To chce klid... tebe si pamatuju.... ty seš ten co neumí zaparkovat před krámem a musí vznášet dotazy jestli to jde ..... tak to sem na tom líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se