Hasňa Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Kupujde Damasko, budete mit klid. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 V 7. 6. 2016 v 5:38, sibirnaya napsal: jj, kvalita zpracovani je cim dal lepsi Ten cifr a samotné hodinky už jsou opravdu hodně dobrý, ta spona s logem Rolex je ale jasný podvrh, co je odfláknutý hodně. Hasňa: Co je to Damasko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 (upraveno) V 7. 6. 2016 v 6:44, Josef01 napsal: Co je to Damasko? Ty neznáš firmu Damas Co. ? Prý vyrábí něco kolem hodinek Upraveno 7. června 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 V 7. 6. 2016 v 6:44, Josef01 napsal: Ten cifr a samotné hodinky už jsou opravdu hodně dobrý, ta spona s logem Rolex je ale jasný podvrh, co je odfláknutý hodně. Hasňa: Co je to Damasko? Měl jsem troje suby, ano, nepomatuju si všechny detaily, ale kdyby mi je někdo s důvěryhodným příběhem nabízel, na sponě bych asi nic nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 (upraveno) Hodinky, bez MI, tedy nic pro Pepiky. Ovsem taky bez cinskych, temer bezchybnych kopirek. Doufam, ze to jeste nejakou chvili vydrzi. Upraveno 7. června 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 7. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 V 7. 6. 2016 v 6:49, Hasňa napsal: Hodinky, bez MI, tedy nic pro Pepiky. Ovsem taky bez cinskych, temer bezchybnych kopirek. Doufam, ze to jeste nejakou chvili vydrzi. Jenže dneska se kopírují i hodinky bez MI, např. Stowa či Nomos a podobné méně známé značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 (upraveno) i Sinn...a to už se začíná blížit k D Upraveno 7. června 2016 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 No to video, co tady postnul Sibiř je drsné... fólie podobné, pouzdro, tah, rehaut - fakt těžko rozeznat. Možná podle zvuku lunety a (případné) korunky na 6... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Kdysi jsem ve výloze jednoho bazárku v Lucerně(už tam není) viděl vystaveny quartzové sectory s cedulkou - kopie. To mi hlava dodnes nebere, komu se může vyplatit dělat fake sectory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 (upraveno) V 7. 6. 2016 v 5:38, sibirnaya napsal: jj, kvalita zpracovani je cim dal lepsi https://www.youtube.com/watch?v=XPvxNqqVVgU V 7. 6. 2016 v 9:39, wizard-ov napsal: No to video, co tady postnul Sibiř je drsné... fólie podobné, pouzdro, tah, rehaut - fakt těžko rozeznat. Možná podle zvuku lunety a (případné) korunky na 6... Korunka na 6 je už spíš na lupu. Co seriál na rehautu? Je jako u všech fejků stejný?Pak ještě pozice zašroubované korunky, zatím jsem to u žádného fejku neviděl. To umí udělat pořádně jenom Rolex. Ani Hublot originál neumí zarovnat šroubky na lunetě natož korunku Upraveno 7. června 2016 uživatelem Porsche_911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 V 7. 6. 2016 v 9:18, Ronin13 napsal: Jenže dneska se kopírují i hodinky bez MI, např. Stowa či Nomos a podobné méně známé značky. To me prave desi a stve. Neni kam utect. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 V 7. 6. 2016 v 9:28, wizard-ov napsal: i Sinn...a to už se začíná blížit k D To uz je u sousedu. Visi to ve vzduchu. Doufam, ze Konradova produkce 2000 kusu rocne je pro Cinany nezajimava a pod urovni rozliseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Imunní už bude jen Karel IV. a to jen proto, že u číňanů je čtyřka špatné feng-shui číslo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Já nevím, ale já mám logo Rolex určené pro tah na svých hodinkách zcela jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 V 7. 6. 2016 v 11:36, Hasňa napsal: To uz je u sousedu. Visi to ve vzduchu. Doufam, ze Konradova produkce 2000 kusu rocne je pro Cinany nezajimava a pod urovni rozliseni.O Decka bych se nebal, pokud si je nekdo koupi a zacne dostavat cocku, jak tady na foru, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 V 7. 6. 2016 v 12:14, Josef01 napsal: Já nevím, ale já mám logo Rolex určené pro tah na svých hodinkách zcela jiné.Ukaž co myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 V 7. 6. 2016 v 11:36, Hasňa napsal: To uz je u sousedu. Visi to ve vzduchu. Doufam, ze Konradova produkce 2000 kusu rocne je pro Cinany nezajimava a pod urovni rozliseni.To je v pohode, rozdil kdyztak poznas tak, ze u originalu se Ti bude loupat pouzdro ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malacko Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Koukám, že pro mne jako pro začátečníka to znamená koupit hodinky pouze s jasným původem a doklady a ověřit vše u AD. I když ono v dnešní době to je asi nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 V 7. 6. 2016 v 9:39, wizard-ov napsal: No to video, co tady postnul Sibiř je drsné... fólie podobné, pouzdro, tah, rehaut - fakt těžko rozeznat. Možná podle zvuku lunety a (případné) korunky na 6... korunku myslíš na sklíčku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 V 7. 6. 2016 v 12:45, Porsche_911 napsal: Ukaž co myslíš Jiná technologie i kvalita Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se