Foundryman Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2007 (upraveno) cali napsal: Ja stale nechapem ze sa vsetkemu tak divime.... neviem co od nich cakame? Ze predavaju znackove hodinky za polovicu len tak z dobroty srdca a lasky k ludom? Ved z tych cien musi byt kazdemu na prvy pohlad jasne, ze s tymi hodinkami nieco nie je v poriadku. Inak by to ostatni predajcovia mohli rovno zabalit lebo by kazdy nakupoval u Authentic. Cali, kápnul jsi na to. Viz sdělení v mém podpisu... Soudím, že by mohlo jít o předváděčky nebo kusy z výstav, které skupují. Upraveno 26. prosince 2007 uživatelem Foundryman
kubson Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2007 cali napsal: Ja stale nechapem ze sa vsetkemu tak divime.... neviem co od nich cakame? Ze predavaju znackove hodinky za polovicu len tak z dobroty srdca a lasky k ludom? Ved z tych cien musi byt kazdemu na prvy pohlad jasne, ze s tymi hodinkami nieco nie je v poriadku. Inak by to ostatni predajcovia mohli rovno zabalit lebo by kazdy nakupoval u Authentic. mých cca 5 předchozích nákupů u této firmy bylo naprosto bez problémů
perinded0 Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 Tak mi poslali naspat peniaze vo forme cheque...
N4M Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 perinded0 napsal: Tak mi poslali naspat peniaze vo forme cheque... Chlape, ty jsi fakt děsnej řízek! RE5PECT
klobadysek Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Tak jsem se na toho prodejce podival na E-bay, ale celkem mi neni jasny ze po tech vsech lapaliich maji stale 100% hodnoceni. Jak je to mozne?
maxs Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 klobadysek napsal: Tak jsem se na toho prodejce podival na E-bay, ale celkem mi neni jasny ze po tech vsech lapaliich maji stale 100% hodnoceni. Jak je to mozne? To bude "vymakanosťou" eBay hodnotenie.
budo Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 long napsal: Hele zkus to urcite nafotit a napsat tam maila, muze to byt totiz osobni ''aktivita'' nejakeho zamestnance. Myslim ,ze to budou chtit resit,jde jim o jmeno. LONG souhlas, podle mého jediný správný postup v tuhle chvíli
pan socka Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Co se divíte? Na ebay si nic takového nedovolí, tam funguje zpětná vazba a dobře funguje, tedy na základě mých zkušeností. Já autenticwatches stále hodnotím jako velmi solidní obchod! Grga si naběhl na vidle, roztrhl neuváženě nálepku a byl oškubán, život je boj.
rorda Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 pan socka napsal: Co se divíte? Na ebay si nic takového nedovolí, tam funguje zpětná vazba a dobře funguje, tedy na základě mých zkušeností. Já autenticwatches stále hodnotím jako velmi solidní obchod! Grga si naběhl na vidle, roztrhl neuváženě nálepku a byl oškubán, život je boj.O čem to meleš?!?
Chronoland Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 pan socka napsal: Grga si naběhl na vidle, roztrhl neuváženě nálepku a byl oškubán, život je boj. zvlastny postoj...
simon Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 pan socka napsal: Co se divíte? Na ebay si nic takového nedovolí, tam funguje zpětná vazba a dobře funguje, tedy na základě mých zkušeností. Já autenticwatches stále hodnotím jako velmi solidní obchod! Grga si naběhl na vidle, roztrhl neuváženě nálepku a byl oškubán, život je boj. to je teda pěkná hovadina...
J.F. Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 Kampak zmizel Grga? Snad si to nehodil.
Baker Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 J.F. napsal: Kampak zmizel Grga? Snad si to nehodil. http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=139353 Urcite se zase vrati
B.F.G. Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 pan socka napsal: Co se divíte? Na ebay si nic takového nedovolí, tam funguje zpětná vazba a dobře funguje, tedy na základě mých zkušeností. Já autenticwatches stále hodnotím jako velmi solidní obchod! Grga si naběhl na vidle, roztrhl neuváženě nálepku a byl oškubán, život je boj. Cool! Není náhodou tvoje místo ve WS shopu? A tvůj strejda byl Horst, že jo? Není nad vlastní názor, který respektuji, ale tady velká kravina. Dokonce to není ani vtipný.
pan socka Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 simon a spol. Celkem jsem tyto reakce čekal, kdo nepofouká něčí bebíčko je automaticky napaden. Grgy ji mi líto, je to nemilá situace, ale nic se nedá dělat, že? Grgy si také velmi vážím za to, že zde zveřejnil svůj průser, to nikdy nikdo ze zdejších mistrů nikdy neučinil, ani já ne, a že těch mých prodělků z počátků nákupů na netu bylo několik. Dále, grga měl možnost zboží vrátit bez udání důvodu, cituji ?...a tak jsem jen co jsem je viděl strhnul pečeť jež mne opravňovala k vrácení hodinek bez udání důvodu. Teď už vím, že některé věci by neměl člověk upěchat...? Udělal blbost a přiznal to. Za další, neposuzuji etičnost chování authentic, ani jejich následné chování při reklamaci. Authetic se zkrátka pokusil drbnout někoho z banánistánu a hle, jaký div, vyšlo to. Co je na tom zvláštního. Když budu s něčím kšeftovat a dostanu, poprvé za X let, objednávku z Kazachstánu, tak to také zkusím, kdo říká, že ne, tak lže. Případný jeden nespokojenec z Kazachstánu bude mít na mou reputaci obchodníka nulový vliv. Poučky z učebnic MBA si nechte pro někoho jiného, pánové ) Za další a poslední, authentic má na ebay hodnocení 100% ze 4813 obchodů a to je, pánové, špičkové hodnocení. Po mých zkušenostech s ebay bych nekoupil nic s hodnotou nad 300USD od někoho kdo má hodnocení 99,9% a nižší, tedy tento obchod má mou důvěru, byť grga tvrdí něco jiného. Resumé, pánové, na ebay si něco podobného pánové z authentic nikdy nedovolí - zpětný feedback existuje. Na volném trhu si podobnou špínu dovolit mohou, viz zásilka do Kazachstánu, neb na volném trhu zpětný feedback, varující možného nového zákazníka, neexistuje. Soudě z vašich výkřiků soudím, že můj názor nesete nelibě, je mi jasné, že tímto jsme se dobrovolně vyobcoval z této ?komunity? Tedy, konec, tečka, sbohem a odcházím coby černá vofce ?gentlemanského? fora.
koblih69 Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 pan socka napsal: Co se divíte? Na ebay si nic takového nedovolí, tam funguje zpětná vazba a dobře funguje, tedy na základě mých zkušeností. Já autenticwatches stále hodnotím jako velmi solidní obchod! Grga si naběhl na vidle, roztrhl neuváženě nálepku a byl oškubán, život je boj. Jé todle mi ušlo... zatraceně, taková oduševnělá myšlenka a já si jí přečtu až druhý den.... co věta to něco nového, přínostného ...
kubson Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 ale na ebay si od nich našinec nenakoupí... a troufám si tvrdit že třetí odstavec se na mne nevztahuje, asi ještě nejsem takový kšeftař jako pánové z autentiku, po výše zmíněném incidentu, kterého jsem se přímo účastnil, pro mne tento obchod přestal existovat
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 když nic jiného tak tahle věta mě oravdu upoutala: "Když budu s něčím kšeftovat a dostanu, poprvé za X let, objednávku z Kazachstánu, tak to také zkusím, kdo říká, že ne, tak lže." člověče já nevím jestli bych si od Tebe něco koupil i v Čechách. nicméně s tím, že si to grga podělal částečně sám souhlasím - ovšem kdo z nás v euforii neudělal nějakou blbost
spiderer Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 YPO napsal: "Když budu s něčím kšeftovat a dostanu, poprvé za X let, objednávku z Kazachstánu, tak to také zkusím, kdo říká, že ne, tak lže." člověče já nevím jestli bych si od Tebe něco koupil i v Čechách. Ja teda radsi ne Fakt je ten, ze Authentic ma ne ebay vyborny hodnoceni, ale osobne mi staci vedet jak dopadnul obchod u nich s naslednym resenim, abych nemel potrebu od nich cokoliv kupovat.. Co se tyce prodejcu s nizsim feedbackem nez 100%, mel jsem nekolik moznosti nakupovat u nich naprosto bez problemu, byl jsem nekde v rozmezi 93-100% a nikdy jsem zadny problem nemel, kolikrat se staci podivat za co jsou negativni feedbacky a podle toho se rozhodnout, ale obcas ani 100% nezaruci korektni jednani..bohuzel..
hciq Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Odesláno 21. února 2008 No pánové, musím ač nerad souhlasit se sockou. Popsal obecně situaci, která je asi v obchodě povětšinou běžná (tuším..obchodním aktivitám se vždy vyhejbám velkým obloukem a neřeším je). A navíc jak prodejce tak i kupující nemusejí vzájemně stopro vědět, jestli náhodou některej z nich neudělal nějakou tu kulišárnu. Proto musí asi fungovat nějaký ty mechanismy, co takový průsery částečně eliminujou. Jenže neštastník grga asi zlikvidoval to jediný co by z této kauzy udělalo jinak naprosto banální reklamační řízení. Takže jsou asi v takovejch případech dvě cesty, přijmout svojí chybu a vynadat si do blbců, nebo přijmout svojí chybu a zavolat právníka. Ať je tato kauza jakkoliv mrzutá objektivně z ní nemohu vyvodit žádný závěr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se