Přejít na obsah

DIPLOMAT 40 v nerezu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tady tomu fandím... A účastníky chápu a přeju jim to těšení a napětí.

I když ta cena je trochu napálená. Já vím, že to není úplně srovnatelný (pouzdro se neměnilo), ale pro 18 lidí (včetně mě) udělal Steinhart spešl-edici B-Uhr 2 (jiný ciferník, jiné ručky) a cena byla v podstatě standardní. Okolo 10t Kč i s ještěrčím řemenem (kdyby byl po vkusu soudruha, já mám buffalo).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow
líbí se mi, protože má ručky a sklíčko jako diplomat. Nemám moc rád, když se někdo opičí, ale u carla udělám vyjímku ........ :) To červenější zlato vypadá výtečně. A ten strojek na foto b.f.g. teda taky! Nevíte, jestli si carl nechal udělat nové, nebo tam nabušil kalibry za pět tojro z padesátých let - jako my ? :D :D Prim inspiruje !

Co je pro mě v souvislosti s diplomat i.e. cenné poznání je to, že nutně příliš dlouhé nožky zvětšeného klasického pouzdra řešili tím, že stěžejky dali blíž k pouzdru a konce nožek teď vyčuhují z řemenu, když je stočenej kolem ruky. Nic moc takovej divnej dojem - zdá se, že primovo řešení s velkým odstupem stěžejek od pouzdra, kterého se tak obávám u diplomatů, je lepší a klasičtější.

Jen doufám, že tě svejma kecama nezaženu do ilegality, snow :D Kdybys to dokázal postnout do vlákna diplomat i.e., ocenil bych to.

Tvé přání je mi rozkazem, tady to máš a jako bonus ještě zvětšené .

cfb-manero-tribute-to-mabu-1768.jpg

cfb-manero-tribute-to-mabu-2139.jpg

Odkaz ke komentáři

No právě, že jenom dvoje, blacku :D ! Ale jsou podobný těm diplomatům, já vím....

safi - to je ovšem příkladné, dovnitř kritika, ven jednota a podpora !! :)

Přesně tak ....stejně to chodí ve všech větších firmách :thumbsup_anim: Už se těším, až budu za pár let dělat s Primem interview na BaselWorldu. Doufám, že budou mít hromadu jídla :-P

Upraveno uživatelem ¨safi
Odkaz ke komentáři

Cigi - kalibry Valjoux 92 se nedělají dobrých 30 let, takže nové tam nedával - určitě postupoval v podstatě jako my: skupoval v bazarech a od švýcarských a jiných Popshopů ;). Možná bychom se s ním měli soudit, že nám ukradl nápad :thumbsup_anim:

Cena kalibru určitě není 5 tojro, ale v poměru k ceně kompletních hodinek je to nepochybně ještě větší "šrot" než 96 v naší limitce.

Včil mudrujte, pochybovači!!!

Odkaz ke komentáři

Cigi - kalibry Valjoux 92 se nedělají dobrých 30 let, takže nové tam nedával - určitě postupoval v podstatě jako my: skupoval v bazarech a od švýcarských a jiných Popshopů ;). Možná bychom se s ním měli soudit, že nám ukradl nápad :thumbsup_anim:

Cena kalibru určitě není 5 tojro, ale v poměru k ceně kompletních hodinek je to nepochybně ještě větší "šrot" než 96 v naší limitce.

Včil mudrujte, pochybovači!!!

Ty strojky si sháněl po bazarech a "popshopech" výrobce nebo každý zákazník? Pokud ne každý zákazník, ale výrobce, tak v tom vidím zcela zásadní rozdíl. Ty ne?

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

Tak jakpak to vypadá? Už se nemůžu dočkat, až se zde objeví první nafocené kousky. :thumbsup_anim:

Zítra budu schopen říci něco bližšího o definitivním termínu dodání. V každém případě je nutné vás informovat o jedné věci, kvůli které se to zdrželo nyní. Řemínky už jsou připravené. Už bylo vše ve zkouškách, ale došlo na dvou kusech k závadě, kterou způsobil rotor, zeslabený ženevským brusem, kterým jsem Vás chtěl překvapit jako bonusovou záležitostí. Rameno rotoru se zkrátka ukázalo příliš tenké pro takovouto aplikaci.

Je mi to moc líto, ale tento druh brusu tam být nemůže. Momentálně dokončujeme výměnu rotorů za ty, s jednoduchým kartáčovaným ramenem. Nemusíte se bát. Vypadá to dobře (tak to má i pan prezident), ale není to zkrátka nic převratného v naší produkci. Věřím tomu, že s hodinkami jako takovými budete spokojeni.

Zachovejte prosím trpělivost a posměváčky žádám o zdrženlivost. Dělalo se to poprvé, a tak nikdo nemohl tušit, že to nevyjde. Daň za "prvovýstup".

Ještě jednou díky těm, co nám drží palce.

Odkaz ke komentáři

Ty strojky si sháněl po bazarech a "popshopech" výrobce nebo každý zákazník? Pokud ne každý zákazník, ale výrobce, tak v tom vidím zcela zásadní rozdíl. Ty ne?

Zásadní rozdíl v tom samozřejmě je: Buchererova limitka vyšla z iniciativy samotného výrobce - naše z iniciativy budoucích uživatelů.

Odkaz ke komentáři

Už bylo vše ve zkouškách, ale došlo na dvou kusech k závadě, kterou způsobil rotor, zeslabený ženevským brusem, kterým jsem Vás chtěl překvapit jako bonusovou záležitostí.

Je mi to moc líto, ale tento druh brusu tam být nemůže. Momentálně dokončujeme výměnu rotorů za ty, s jednoduchým kartáčovaným ramenem.

To je jedině plus - neznám nic profláknutějšího než ženevské pruhy.

Upraveno uživatelem Bobr
Odkaz ke komentáři

Tak nevim jestli je to to nejprofláknutější, na to jsem malej znalec, ale já si cenim toho, že nás chtěl Prim překvapit něčí novým. Osobně mi nevadí si počkat o nějakej den navíc, ale jsem rád, když vim co se děje. Stejně mě teď nenapadá, žádná akce, kam bych si chtěl brát oblek a v tom vedru je asi nosit nebudu, takže myslim, že nejni kam spěchat.

Upraveno uživatelem mmmara
Odkaz ke komentáři

Jaká shovívavost - obdiv by měli kritici vyjádřit! Moc oceňuju, že se zase něco zkusí! I když to nevyjde, to je prostě součástí pokroku. Živě si představuju, jak bych na ženevsky broušený rotor zíral. I tak už jsme inspirací pro cizinu, a to ještě ani nejsme hotoví :D

V tomhle počasí se taky nechystám povařit v obleku, vystačím si se žluťásky a tričkem. Takže termín je důležitý, jen aby se ho frantík stihl dožít v poměrném finančním zdraví :D

Týpo, mrknul jsem teď s klukem na nějaký akční film, a tam skutečně utržené rotory (vrtulníků) udělaly vůkol pěknou paseku, doufám, že to Nové město nepostihlo :D

Jo ještě ten óóbrovský rozdíl mezi tím, když jde do frcu nakupovat carl bucherer a nebo já - nějak mi uniká, jen jak píše bobr, těší mě, že si pak ten kalibr můžu osobně vybrat, znát jeho historii třeba, srovnat jak vypadal, když se mi chudinka dostal do ruky a nejčko...... prostě pro fandu taková libůstka.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Moc oceňuju, že se zase něco zkusí! I když to nevyjde, to je prostě součástí pokroku. živě si představuju, jak bych na ženevský brus zíral. I tak už jsme inspirací pro cizinu, a to ještě ani nejsme hotoví :D V tomhle počasí se taky nechystám povařit v obleku, takže termín je důležitý, jen aby se ho frantík stihl dožít v poměrném finančním zdraví :D

Diky za ohledy :thumbsup_anim: Ty puvodni Diplomatky jsem ale stejne chtel, páč budou mit cestne misto hned vedle tech nových. Jako "otec a syn" :D

Odkaz ke komentáři

................ a posměváčky žádám o zdrženlivost. Dělalo se to poprvé, a tak nikdo nemohl tušit, že to nevyjde. Daň za "prvovýstup".

Ještě jednou díky těm, co nám drží palce.

Prime, one je to trochu jinak. Participuji jako subdodavatel na investičních celcích v řádu 50-150 mil. Některé z nich je třeba plánovat i na více než 5 let dopředu. Přesto musí být předány přesně na den. Takže když jsem jednou řekl, že termín platí tak prostě musí platit. Ber kde ber, noční směny, víkendy.... ale platí.

Tak to prostě posuzuju - slovo chlapa platí, ne? Není přece nic snažšího než slíbit reálnější termín a předat natěšencům dříve.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...