M916 Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 (upraveno) Ještě k tomu komunistickýmu zmetku - tak to je nepochybně pravda, 96ska jím je. Ale, kdo z nás se nezrodil za komunismu? Na vidíš, cigi, a teď sis sám odpověděl , proč máme "my kaziči dobré nálady pořád oči na šťopkách". Protože vlastně všichni (omlouvám se těm, co se narodili v dalekém či blízkém zahraničí) jsme jen "komunistický zmetci" Jak to devadesátšestka... tak co od nás můžeš čekat... Upraveno 2. června 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 ..cigi cigi, já jsem ten poslední co by dodal něco v termínu. Narážka o tý flaňďácký kapli byla upřímná. Mě vadí něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Ja jsem byl napriklad Primem informovan o kazdem kroku, na kazdy muj dotaz jsem dostal adekvatni odpoved, takze taky nechapu moc ty kecy clenu, kteri nemaji relevantni info. Howg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 (upraveno) ... Cigi zapomněl jsi ještě dopsat, že jsem tě přes SZ vyzval k auditu plnění termínu našich dodávek o jejichž plnění víš vše nejlépe. Neměl jsi ani tolik slušnosti abys odpověděl. Jen jsi rozhodil špínu okolo ... Upraveno 2. června 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 ... Cigi zapomněl jsi ještě dopsat, že jsem tě přes SZ vyzval k auditu plnění termínu našich dodávek o jejichž plnění víš vše nejlépe. Neměl jsi ani tolik slušnosti abys odpověděl. Jen jsi rozhodil špínu okolo ... To už je trochu přitažený za vlasy, ne? Vyzývat k auditu... Na to bych asi taky neodpověděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Taky koukam, kolik frustrace se tady objevuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 (upraveno) Tentokrát musím souhlasit s ondrajem, je vskutku pozoruhodné, že zákazníci prima jsou spokojeni skoro bez výhrad, zatímco nezákazníci za každou cenu nespokojeni. Jak se tomu říká v ekonomii, vy študovaní ?? Nevím, vy byste dali na hodnocení nezákazníků ?? Koblih - opět jsi mě bohužel nepochopil - jaký smysl má audit tvých výkonů pro náš projekt ?? UVĚDOM si prosím konečně, o čem je tu řeč a už se dál neztrapňuj. Jinak to s tou šuplerou je samosebou dobrý a důsledný, jsou ale správný i tvoje závěry udělaný na základě měření jediné veličiny? Prim píše, že neví, proč se to nepovedlo, a ty to víš? Jinak pochopitelně, kdyby měl někdo nějaký nápad, jak by to mohlo jít, sem s ním! hicq - promiň, tebe zase nechápu já, fakt tentokrát ani ň - s tou kaplí už vůbec, asi jsem něco přehlíd. Máš na projektu nezanedbatelný podíl a vyvádíš mimo téma, jako bychom ti kradli mejdlo, neumím si to vysvětlit jinak, než, že je za tím něco, o čem třeba bohudík nic nevím zase já. Jak píše ondraj, proč propána by měl prim informovat nezákazníky? Zákazníci tu jeden přes druhýho píšou, že informováni jsou. Jak souvisí zpracování spartaků s diskutovaným problémem? Omlouvám se, jsem vedle jak ta jedle. Taky se musím už konečně chtě nechtě k něčemu přiznat - odpusť, frantíku, ale já předal primovi svojí 96stku až po pražským maratónu a zálohu jsem taky nezaplatil včas - v mém oboru by to automaticky znamenalo prodloužení termínu o tolik dnů, po kolik .... blá blá. Možná, že jsem nakonec tím brouskem z ženevy já. Ach jó. Upraveno 2. června 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 ...Cigi napadal jsi předávání našich zakázek, veřejně a já tě požádal abys byl korektní a nepsal něco co není pravda, protože na dodržování termínů si zakládáme.... s tím, že pokud tě to přesvědčí můžeš nahlédnout ... slušností je odpovědět i když s někým nesouhlasím... , ale myslím, že toto téma se již vyčerpalo. Já pouze poukázal na to, že normální je termíny dodržovat a že se mění s podle mě nevěrohodným komentářem. Pokud to je zákazník spokojen tak se sice divím, ale nelze nic namítat. Pro mě je to trochu osobní, protože jsem doporučil vyšší třídu Primu + renovaci svému GŘ. Když vidím jak seriózní je to partner tak jsem ho poslal k někomu kdo si zákazníků váží ... Jinak si velmi cením tvého zapálení pro věc, škoda že už v tak absurdních rozměrech bez půdy pod nohama, ale je to milé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 koblih , proč to nenapíšeš hned, žes frustrovaný a že je to osobní, to nejsi zdaleka jediný, to nemusíš tajit. Nic proti tomu. Omlouvám se, že jsem ti neodpověděl - jednak z časových důvodů, jednak to bylo mimo, jak píšu a jednak jsi to byl ty, kdo tu veřejně začal machrovat a pak už nepovažuju za vhodné to řešit pokradmu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 cigi to je ale obracení vidlema 1 Spartaky....., jen jsem se podivil, proč na stránkách Primu není i tento povededenej kousek (což o tom oficiálním nemohu (ja) řict) sry možná příspěvek mimo mísu. 2 kaple nekaple, termín sem termín tam. To co mě vytáčí a na co reaguji je,.... pokud tedy řeším problémy s výrobou veřejně a to sorry nějakým PR blábolem, jenž postrádá logiku technického sdělení no tak se nemůžu divit, že to tady pár lidí rozmázne. Mejlujte si takový jobovky privátně a sem pak hoďte fotky hotovejch hodinek a bude klid. Nevím, jak to už jinak napsat a ostřejc do hloubky možnejch technickejch problému ani jít nechci a nemohu. Byla by to jen spekulace, protože žádnou relevantní informaci vlastně nemám. 3 podíl na tom projektu nemám a nechci mít žádnej, jen jsem chytlavej na některý výzvy A poslední zamyšlení, Jak mohl Prim vědět, že se ty ženevský fangle budou všem líbit, já bych si to bez konzultace a vzorku asi netrouf. ....no nic končím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Tentokrát musím souhlasit s ondrajem, je vskutku pozoruhodné, že zákazníci prima jsou spokojeni skoro bez výhrad, zatímco nezákazníci za každou cenu nespokojeni. Jak se tomu říká v ekonomii, vy študovaní ?? Nevím, vy byste dali na hodnocení nezákazníků ?? Víš, cigi, možná, že by tady totiž našlo pár nezákazníků, kteří by byly rádi zákazníci, kdyby nebylo toho, co se tady snaží kritizovat... Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 hciq: myslím, že si to trefil úplně přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 2. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Řemeny a rotor byly pravděpodobně jen pouhé odvádění pozornosti od skutečného problému - šestsettrojka není řádně nablejskaná. Musí znovu do lakovny a sehnat původní nátěrovku je dnes velmi obtížné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 (upraveno) Taky na to nezákazníci a rádobyzákazníci mohli přijít i bez šupléry, ale to voni néé ! Jinak, proč to vykecáváš,? Nejsi ty pod tlakem médyjí , týpo ? Upraveno 2. června 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 (upraveno) Ještě něco - kdo má moc práce, nemůže vždycky dodržet termíny - to platí obecně. Díky Cigi, tos' mě fakt pobavil. Upraveno 2. června 2008 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 (upraveno) no, takhle zarámovaný je to fakt perla !! :D :D jsem já to ale nevědomky klasikem ! :D Upraveno 2. června 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Uff...Kluci, už abyste dostali ty svoje hračky, páč kdo si hraje nezlobí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Uff...Kluci, už abyste dostali ty svoje hračky, páč kdo si hraje nezlobí... ... konečně ta pravá myšlenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Tady už není co řešit. Hodinky dříve nebo později budou předány, majitelé budou určitě spokojeni, ale co dál? Jaký bude další limitovaný model Chronomagu? Se mi zdá, že všechny zajímavé modely Primek už byly zvětšeny a řádně zhodnoceny. Linea, Sport I a II, teď Diplomat a nic dalšího už mě nenapadá. Asi nezbude, než vyvinout něco nového úplně od začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 2. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2008 Tady už není co řešit. Hodinky dříve nebo později budou předány, majitelé budou určitě spokojeni, ale co dál? Jaký bude další limitovaný model Chronomagu? Se mi zdá, že všechny zajímavé modely Primek už byly zvětšeny a řádně zhodnoceny. Linea, Sport I a II, teď Diplomat a nic dalšího už mě nenapadá. Asi nezbude, než vyvinout něco nového úplně od začátku. Nezjištný nápadb - co tentokrát zkusit zmenšit třeba nějaký budík? Ty kloboučky na zvonění budou naprosto unikátní komplikace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se