JoyStick Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 No já si teda původně myslel, že by to moh bejt Single gene champagne snake, ale vidim že ste tady všichni vodborníci na teraristiku, takže se teda už ptát na nic nebudu. A do toho Portugalska si zase zaletim, abych tam ty korky na stromech našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 S tym napadom na korok prisiel Ajaj dokonca mi ten material aj poslal!Takze diky za moznost sa s tymto materialom zoznamit.Pridam este jedno foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 paradni, dekuji za obohaceni mych obzoru, to se opravdu povedlo. Koukal jsem, ze tech vzoru korku jsou k dispozici tuny... btw. zajimavy jaky ruzny vystupy vyjdou z fotaku s ruznym nastavenim WB, kdyby to bylo v te sede vypadalo by to asi lip, ale tusim ze realita bude spis na strane Rasta, nebo se jste ten korek jeste nejak barevne finisovali? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 paradni, dekuji za obohaceni mych obzoru, to se opravdu povedlo. Koukal jsem, ze tech vzoru korku jsou k dispozici tuny... btw. zajimavy jaky ruzny vystupy vyjdou z fotaku s ruznym nastavenim WB, kdyby to bylo v te sede vypadalo by to asi lip, ale tusim ze realita bude spis na strane Rasta, nebo se jste ten korek jeste nejak barevne finisovali?Sent from my iPhone using TapatalkJojo, nejak jsem se nemohl rozhodnout jestli toho koraka rizneme zprava nebo zleva. Tak Rosto navrhl salamounsky obe reseni.Barevne to ladeny neni. Jak to prislo, tak to odeslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 kazdopadne vypada dobre oboji. :-)taky bych sahl spis po tom podelnem rezu. a jak se ten korek nosi? nepoti se to pod tim? vidim to tu poprve, na omak to bude asi dobry... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 V tomhle pocasi uplne v pohode. Pocitove na dotek je to uplne stejny jako kuze. Neni to jako bys hladil parez:-) A v létě stejne prechazim automaticky na tah nebo gumu a kuze max do kanclu, kdy se pohybuju v kruhu vytah/garaz/kancl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Jeste jeden od Rosti. Pláču dojetím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 šedomodrý pštros + breitling TopTime skvělá práce, díky Rasťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 ještě si s dovolením půjčím jedno foto od Rasťi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 za mě super práce.. a obrovská spokojenost ... Děkuji Ti moc Rasťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 ahojte, po dlhsom case nieco malo z archivu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 S radostí se přidávám ke spokojeným majitelům řemene a vřele doporučuji.Když jsem viděl tu modrou na fotkám, neodolal jsem. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 (upraveno) Minulý týden dorazily , tak je sem dám taky. Dovolím si použít Rasťovi fotky, líp se mi ty řemeny vyfotit nepodařilo. A jak se říká......Kdo umí ten umí a kdo neumí tak čumí (jako já).... Upraveno 2. října 2019 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Nádhera. Fakt povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Já žeru navazování řemene na pouzdro. To dává hodinkám nový rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Nic nového pod Sluncem, Rasťo prostě umí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Připojuju se ke spokojenejm majitelům. Dneska dorazil epesní pštros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Krásný řemen na vintážní Seiko Quartz (VFA) v původním duchu a nestandardních rozměrech (19/15mm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 sice uz je to nejaky ten mesic, ale dodatecne jeste jednou pochvalim Rastovi nadhernyho pstrosa pro apple watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Krasna prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se