Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No já si teda původně myslel, že by to moh bejt Single gene champagne snake, ale vidim že ste tady všichni vodborníci na teraristiku, takže se teda už ptát na nic nebudu. :)

A do toho Portugalska si zase zaletim, abych tam ty korky na stromech našel. ;)

Odesláno

paradni, dekuji za obohaceni mych obzoru, to se opravdu povedlo. Koukal jsem, ze tech vzoru korku jsou k dispozici tuny...

btw. zajimavy jaky ruzny vystupy vyjdou z fotaku s ruznym nastavenim WB, kdyby to bylo v te sede vypadalo by to asi lip, ale tusim ze realita bude spis na strane Rasta, nebo se jste ten korek jeste nejak barevne finisovali?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 22. 3. 2019 v 12:03, Robero79 napsal:

paradni, dekuji za obohaceni mych obzoru, to se opravdu povedlo. Koukal jsem, ze tech vzoru korku jsou k dispozici tuny...

btw. zajimavy jaky ruzny vystupy vyjdou z fotaku s ruznym nastavenim WB, kdyby to bylo v te sede vypadalo by to asi lip, ale tusim ze realita bude spis na strane Rasta, nebo se jste ten korek jeste nejak barevne finisovali?

Jojo, nejak jsem se nemohl rozhodnout jestli toho koraka rizneme zprava nebo zleva. Tak Rosto navrhl salamounsky obe reseni.

Barevne to ladeny neni. Jak to prislo, tak to odeslo

Odesláno

kazdopadne vypada dobre oboji. :-)

taky bych sahl spis po tom podelnem rezu.

a jak se ten korek nosi? nepoti se to pod tim? vidim to tu poprve, na omak to bude asi dobry...

Odesláno

V tomhle pocasi uplne v pohode. Pocitove na dotek je to uplne stejny jako kuze. Neni to jako bys hladil parez:-)

A v létě stejne prechazim automaticky na tah nebo gumu a kuze max do kanclu, kdy se pohybuju v kruhu vytah/garaz/kancl

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Minulý týden dorazily :clap: , tak je sem dám taky. Dovolím si použít Rasťovi fotky, líp se mi ty řemeny vyfotit nepodařilo. 

A jak se říká......Kdo umí ten umí a kdo neumí tak čumí (jako já).... :notworthy:

post-17216-0-36828600-1570015493_thumb.jpg

post-17216-0-93367700-1570015512_thumb.jpg

post-17216-0-98106400-1570015525_thumb.jpg

Upraveno uživatelem xbraj19
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

sice uz je to nejaky ten mesic, ale dodatecne jeste jednou pochvalim Rastovi nadhernyho pstrosa pro apple watch
21bc97d3f6d101d4d0c9593c4113a5ff.jpg
afb1c69c370221c8a759adea85ab73b8.jpg
ff76aab05072833cbcf37744963bdc9f.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...