RC3 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Projasnils mi večer, Rasťo, díky! A moonům sluší snad úplně všecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Shewcza a Maxel, diky za tieto dva zaujimave remene! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 To my děkujeme Rasťo! Těším se na další spolupráci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rison78 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Sorry za kvalitu fotiek, prve stretko s Rastom - jednoducho super - neviazany pokec o hodinkach, nekonecne skusanie z mojej strany, brzda z jeho strany (ktory predajca uz toto robi? no a krase a kvalite remienkov uz nebudem ani pisat, uz mame dohodnute dalsie veci, dakujem rasto! Klobuk dole Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 (upraveno) Shewcza a Maxel, diky za tieto dva zaujimave remene! Perfektní řemeny i fotky.Jaké zvíře bylo dříve majitelem Shewczovi kůže?Je tato kůže ješte k mání? Upraveno 21. února 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 krásná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Perfektní řemeny i fotky.Jaké zvíře bylo dříve majitelem Shewczovi kůže?Je tato kůže ješte k mání? Je to koža z kozy a je ešte k mání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Díky za info, mám hlavě brouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tak se s potesenim take mohu pridat ke spokojenym zakaznikum. Prvni zkusenost a naprosto super spoluprace. Diky Rosto!...o trochu mene tradicni remen, ale o to vetsi nadseni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Nádhera, nádhera, nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Tak se s potesenim take mohu pridat ke spokojenym zakaznikum. Prvni zkusenost a naprosto super spoluprace. Diky Rosto!...o trochu mene tradicni remen, ale o to vetsi nadseni... Co to je za hada todlecto? Vypadá to hodně zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Co to je za hada todlecto? Vypadá to hodně zajímavě.To je had, co se jmenuje korek. Prej zije nekde v Portugalsku, ale nevim. Nikdy jsem tam nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Ha! Tak to by mě ve snu nenapadlo. Korkovej strap jsem snad ještě neviděl, hodně pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Ja tam byl. Zadnyho koreka jsem tam nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Moc pěkný! Navíc, spadnou-li hodinky z ruky do vody, mohly by plavat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Ja tam byl. Zadnyho koreka jsem tam nevidel.Dival ses poradne? Prej zije na stromech. Asi to nebude zadnej normalni zmijak. Ale co ja vim. U nas na dedine koraci nezijou, tak sem si to nechal z toho Portugalska poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Martu jich ma taky par korkovych a nevypadaji vubec spatne... https://www.martuleather.com/store/c19/Cork_Straps.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Já sem si už kdysi všim, že z těch portugalskejch hadů koreků dělaj taky zátky do lahví s vínem. A já kokot jsem jich už pár tisíc za život vyhodil a ejhle jaký bych moh mít krásný řemen... Myslel, jsem že s obutím Orlíků hned tak někdo netrumfne vlkouše od Ondry Šímy (viz moje galerie), ale tohle je rovnej parťák do páru. A ejhle na čem že to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se