Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz tam neni, to sem blazen. Slunecnik je na Slovensku, ten to bejt nemoh. Jestli to tam zejtra zas bude, sejmu to flusbrokem.

Ty jsi zase volal moji pani? Backory si laskave dovez vlastni a ten hrnek s Homerem je muj. Hajzle

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ty jsi zase volal moji pani? Backory si laskave dovez vlastni a ten hrnek s Homerem je muj. Hajzle

Zupanek mne je taky velkej a smrdi.

Odesláno (upraveno)

Go nehraju, pač na telefonu nemam ani Lollipop. Jo, a pak taky nemám net v mobilu. Jinak bych to asi vyzkoušel, protože jestli by měl být někdo cílovka, tak asi já. Jako děcko jsem hrál původní Nintendo hry, který se v první řadě zasloužily o vznik toho "fenoménu" a na trenálu fotbalu v přípravce jsme s klukama rozebírali, co se zrovna dělo v seriálu. Pozděj jsme pak hráli i karetní hru a další nový díly na Gameboy nebo v emulátorech na compu. Běhání s mobilem po venku ve virtuální realitě nechápu všeobecně, asi jako když jsem před pár rokama přijel kalit za klukama do Práglu a skončili jsme na Vítkově pod Žižkou, kde se kámoš účastnil nějakýho epickýho fajtu s modrejma siločárama :/ (Ingress)....nejvíc mě na tom ale sere fakt, že to hrajou lidi, kteří ani neví, v co se vyvine Charmander :/ :D

Upraveno uživatelem Gulas
Odesláno

Tak tohle je hustý,  když pominu že mě to minulo už tenkrát,  a dodnes nechápu jak tu sr... může někdo sledovat..... Svět se zbláznil.

Telefon mám obvykle ve skříni,  na vibrace a je mu tam dobře.

Já zůstanu u ověřeného a sofistikovaného přístroje zvaný hodinky. 

Tyhle srandy jsou už na šaškec.

Odesláno

Já hraju Geocaching. Nevím moc o Pokemon Go, ale příjde mi to principielně podobné. Najít (chytit) něco na daných souřadnicích. Nebo je to úplně jinak?

Odesláno

Díky těm pokémonům vyběhli děcka z těch jejich zatuchlých pokojíčků aspoň chi chi, sedím v parku a je jich tu celkem dost. No občas se mezi nimi objeví i nějaký dospělí mentál, ale tak dva tři max tu proběhli :-) Děcek tu běhá s plackami před ksichty tak dvacet, už se i porvali trochu :-)

Odesláno

Díky těm pokémonům vyběhli děcka z těch jejich zatuchlých pokojíčků aspoň chi chi, sedím v parku a je jich tu celkem dost. No občas se mezi nimi objeví i nějaký dospělí mentál, ale tak dva tři max tu proběhli :-) Děcek tu běhá s plackami před ksichty tak dvacet, už se i porvali trochu :-)

Já jsem myslel, že je to jenom bublina... Včera v parku v centru Ostravy skupina asi 30 lidí plus mínus 20 let... A fakt lovili :D :D :D Dneska v buse nervózní pár kolem 18 let... A taky to samé... :D

Odesláno (upraveno)

To stosi: Jako fakt? Tak to je mazec :-) U nás zatím spíš ty děcka co tak sleduji...

Upraveno uživatelem African
Odesláno

No já jsem zíral.. A byly mezi nima i takové typy, do kterých bych to nikdy neřekl, ve stylu "city gangstas" :D

Bude to ještě prdel, pokud mě teda nějaký "lovec" nesestřelí autem na přechodu pro chodce.. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...