Návštěvník Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Uz tam neni, to sem blazen. Slunecnik je na Slovensku, ten to bejt nemoh. Jestli to tam zejtra zas bude, sejmu to flusbrokem.Ty jsi zase volal moji pani? Backory si laskave dovez vlastni a ten hrnek s Homerem je muj. Hajzle
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Ty jsi zase volal moji pani? Backory si laskave dovez vlastni a ten hrnek s Homerem je muj. HajzleZupanek mne je taky velkej a smrdi.
Návštěvník Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Zupanek mne je taky velkej a smrdi.Chjo
Gulas Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 (upraveno) Go nehraju, pač na telefonu nemam ani Lollipop. Jo, a pak taky nemám net v mobilu. Jinak bych to asi vyzkoušel, protože jestli by měl být někdo cílovka, tak asi já. Jako děcko jsem hrál původní Nintendo hry, který se v první řadě zasloužily o vznik toho "fenoménu" a na trenálu fotbalu v přípravce jsme s klukama rozebírali, co se zrovna dělo v seriálu. Pozděj jsme pak hráli i karetní hru a další nový díly na Gameboy nebo v emulátorech na compu. Běhání s mobilem po venku ve virtuální realitě nechápu všeobecně, asi jako když jsem před pár rokama přijel kalit za klukama do Práglu a skončili jsme na Vítkově pod Žižkou, kde se kámoš účastnil nějakýho epickýho fajtu s modrejma siločárama :/ (Ingress)....nejvíc mě na tom ale sere fakt, že to hrajou lidi, kteří ani neví, v co se vyvine Charmander :/ Upraveno 19. července 2016 uživatelem Gulas
odjinud Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 (upraveno) Jsem myslel, že tenhle joke už neudám... a vono jo... :-) Upraveno 20. července 2016 uživatelem odjinud
Marhi Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Tak tohle je hustý, když pominu že mě to minulo už tenkrát, a dodnes nechápu jak tu sr... může někdo sledovat..... Svět se zbláznil.Telefon mám obvykle ve skříni, na vibrace a je mu tam dobře.Já zůstanu u ověřeného a sofistikovaného přístroje zvaný hodinky. Tyhle srandy jsou už na šaškec.
Beet Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Já hraju Geocaching. Nevím moc o Pokemon Go, ale příjde mi to principielně podobné. Najít (chytit) něco na daných souřadnicích. Nebo je to úplně jinak?
odjinud Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Je. Ale psát se mi to nechce. :-)
dieegoo Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 (upraveno) Hodina lovení Pokémonů se zkušeným trenérem ale jako benefice dobrýhttps://www.slevomat.cz/sleva/1011535-hodina-loveni-pokemonu-se-zkusenym-trenerem Upraveno 21. července 2016 uživatelem dieegoo
Mischa80 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 připadá mi to stejná pakárna jako byly tamagoči.... Holt žaponci jsou hraví
obchodnik-o3 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 toto uz nebude to prave orechove pre mna ...
j3ykobim Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 nehraju, ale celkem zajímavej rozhovor na DVTV http://video.aktualne.cz/dvtv/pokemon-go-ruce-si-mne-hlavne-google-vsechna-data-jdou-prave/r~af1f0d6e4cfe11e68d00002590604f2e/
African Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Díky těm pokémonům vyběhli děcka z těch jejich zatuchlých pokojíčků aspoň chi chi, sedím v parku a je jich tu celkem dost. No občas se mezi nimi objeví i nějaký dospělí mentál, ale tak dva tři max tu proběhli :-) Děcek tu běhá s plackami před ksichty tak dvacet, už se i porvali trochu :-)
stosi Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Díky těm pokémonům vyběhli děcka z těch jejich zatuchlých pokojíčků aspoň chi chi, sedím v parku a je jich tu celkem dost. No občas se mezi nimi objeví i nějaký dospělí mentál, ale tak dva tři max tu proběhli :-) Děcek tu běhá s plackami před ksichty tak dvacet, už se i porvali trochu :-)Já jsem myslel, že je to jenom bublina... Včera v parku v centru Ostravy skupina asi 30 lidí plus mínus 20 let... A fakt lovili :D Dneska v buse nervózní pár kolem 18 let... A taky to samé...
Návštěvník YPO Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 https://www.hodinkee.com/articles/the-pokemon-go-plus-is-here-to-keep-your-kids-from-walking-off-a-cliff-and-maybe-get-them-into-watches
African Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 (upraveno) To stosi: Jako fakt? Tak to je mazec :-) U nás zatím spíš ty děcka co tak sleduji... Upraveno 25. července 2016 uživatelem African
stosi Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 No já jsem zíral.. A byly mezi nima i takové typy, do kterých bych to nikdy neřekl, ve stylu "city gangstas" Bude to ještě prdel, pokud mě teda nějaký "lovec" nesestřelí autem na přechodu pro chodce..
People Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 ako ste na tom? Ja mam 41 druhov pokemonov, level 12 max cp 701
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se