Rain Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Tyhle Rolexy se mi moc líbí, blahopřeji. Netváří se vůbec cirkusově ani okázale, na rozdíl od mnohých svých bratrů. Působí střízlivě, vyrovnaně a mírně. Kvalita a vyrovnanost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Tyhle Rolexy se mi moc líbí, blahopřeji. Netváří se vůbec cirkusově ani okázale, na rozdíl od mnohých svých bratrů. Působí střízlivě, vyrovnaně a mírně. Kvalita a vyrovnanost.Hm, pan je znalec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 ..Tomino, myslím, že dobrá volba pro tvou ruku a to mám k rlx silný ambivalentní vztah (podobně jako ty...jsi měl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nivarox Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Náááádhera!! Gratuluji!!!! Rolex je Rolex......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 ..Tomino, myslím, že dobrá volba pro tvou ruku a to mám k rlx silný ambivalentní vztah (podobně jako ty...jsi měl).Díky Tomíno, od tebe si té pochvaly obzvláště vážím. Všem dalším díky moc za milá slova. Když už nic jiného, tak ten dokonalý modrý cifr, si je plně zaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Jsem to vlákno objevil až dnes a taky se přidávám ke gratulantům - ať ten pocit vydrží co nejdéle (minimálně do dalšího srazu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Super čtení a moc gratuluji! Ta modrá je magická. Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Díky moc Jirko, zatím je spokojenost maximální a každý den překvapí novým odstínem modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
violator Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 pekne napisane, ale musim povedat, ze tie Omegy by som z ruky nedal a rozhodne nie za Rolexy - moj pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Snad nebude vadit, když připojím svůj nedávný přírůstek v duchu názvu vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 15. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Absolutně nevadí, kor u tak nádherné fotky;-)Tyto expy byly můj favorit a musím říct, že si u spousty tvých fotek říkám, že až mě začnou chytat roupy, bude to nejspíš příští stanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Úžasné jsou ty v prodeji - Red Grape ....... úžasná barva ciferníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Absolutně nevadí, kor u tak nádherné fotky;-)Tyto expy byly můj favorit a musím říct, že si u spousty tvých fotek říkám, že až mě začnou chytat roupy, bude to nejspíš příští stanice.Děkuju za pochvalu! Kdyby roupy nastaly, dej vědět a třeba něco spácháme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Beru tě za slovo a značím si do deníčku;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Tyhle Rolexy se mi moc líbí, blahopřeji. Netváří se vůbec cirkusově ani okázale, na rozdíl od mnohých svých bratrů. Působí střízlivě, vyrovnaně a mírně. Kvalita a vyrovnanost.Naprostý souhlas. Jinak jsem měl přesně tyhle modrásky a jednou se k nim nejspíše vrátím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 A mám bludišťáka ? ha ha (docteno cele)Gratuluju ke krasnemu prirustku - jen at dela radost a dlouho slouzi. Super story, super hodinky. Co vic dodat... Uzivej si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Takové příběhy mě baví číst Gratulace k Rolexům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 pekne citanie, uzivaj ich s radostou ako si pisal tento clanok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Přidávám se ke gratulacím, doufám, že Ti budou dlouho sloužit. Upřímně jsem zvědav zdali jsou to definitivní hodinky . Jinak pěkná storka, hezky napsáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Okukuju tuhle tvou loňskou akvizici v inzerci, pak si čtu tohleto nadšený vlákno... a říkám si, že nám chronomagorům asi vážně není pomoci Každý tam asi jednou musíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se