Mischa80 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Váš názor... dá se to brát jako inspirace nebo je to ukradený design Rolexu? Ref. 16155550, 40 mm, ETA 2824-2, safír, WR 200 m, keramická luneta Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem Mischa80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Tak je to design Submarineru od A do Z, ale nekomu to nevadí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Flame starter... Dá se to brát tak i tak, je to o úhlu pohledu na věc. Tady jsou vesměs dva tábory jako Sparta a Slávka, každý se svou pravdou.Pokud Ti to nevadí, resp. sám si obhájíš nakolik je to vopšleh a nakolik inspirace, hodinky to nejspíš (nemám vlastní zkušenost) budou vcelku kvalitní. Mně tyhle od Davosy přijdou sympatičtější, než třeba Steiny od Guntera. Hlavně kvůli velikosti věrné předloze. Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Koukám, že by se našly i "Speedy" a "iwc" No nevím, nevím, jestli se neinspirujou až moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Nj, prachy nesmrdí Uměj třeba i Yachty. Dělaj ale i pěkný "svoje" hodinky, taková řada Argonautic (starší, černo-žlutá) se mi líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) V uvedených případech, nezapomeňme na originální model Ternos Professional Diver, může leckdo závidět, jak mají u Davosů nastaveny kopírující stroje. Kdyby se ale jednalo o prachy, již dávno všichni bručej. Chybí tomu ten proslulý šmrnc AAA kopií, které vídáme na Aukru, Ebay a podobně. Tak jinak, za ty prachy tvary a velikosti v plné pohodlnosti (dokonce i na ruce) jedné z velkých stár hodinářského průmyslu, to je fakt, ber nebo nech bejt. ... a bohužel, jejich ostatní produkce se mi nelíbí. Vůbec. ... a k dotazu, tahle kopírka s keramickou lunetou se již tolik nepovedla, to nejkrásnější (správnou jiskru pouzdra vůči lunetě) prostě nezachytili a naplácali to na to původní. To je od nich vůči nám nepěkné. Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 (upraveno) Zlodějna. Ale na objednávku ti vygravírují na dýnko letadýlko, takže je to v pořádku. Upraveno 1. srpna 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Já je nechci kupovat Narazil jsem na ně a překvapila mě ta kopírka, vč. velikosti... Já bych to na ruce mít nemohl, pořád bych měl pocit, že mám "napodobeninu" (nechci psát přímo fake). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 1. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 o názoru členů na tyto hodinky, jako milion jiných vláken tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Dotaz - máte někdo zkušenost s prodejci v ČR, dá nějaký výraznější slevu? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 V drážďanech u AD mi dávali 20%, takže by vyšly na bezmála 600 eur.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Díky, asi to vypadá na Německo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Tak na Chrono24 vesměs všechny nabídky poslali kolem 16tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 To ne, ale raději bych to koupil v CZ. Na vyšší značky slevu mám, ale na tohle ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Mám dotaz hodinkářského nýmanda. Jasně, že mezi pravými Rolexkami a jejich asijskými kopiemi rozdíl ve strojku i zpracování je. Jak ale vychází srovnání Rolex vs. Davosa, když první jsou cca 10x dražší než druhé? Má s tím někdo osobní zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 http://forums.watchuseek.com/f67/davosa-ternos-ceramic-full-review-2215690.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Takže co dělá Rolexky 10x dražší než jsou Davosy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Značka. Strojek. Jiná spona. Jiná WR. V hlubinách této diskuse se můžeš něco dočíst.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57942-jak-se-tváří-odhalení-fejkaři/?hl=%2Bodhalení+%2Bfejkařia já bych ještě dodal: renomé, kvalita materiálů a zpracování, servis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Co k tomu chceš podrobnějšího, bílý zlato, platina, křemík a td a td. A oboje by měly stát polovinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Asi jsem blbej. Je Rolex o tolik přesnější? Jsou použity natolik kvalitnější materiály, než které jsou u Davosu? Je zpracování 10x lepší? To by pak znamenalo, že zpracování Davos je aušus. Nebo je to všechno jen značka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se