Frantik Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Taky chvalim! Super ochota :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Vše v pohodě ! Pohodový člověk, chronomagor a kožkař k tomu ! Bylo mi ctí, děkuji a rozhodně doporučuji !P.S. Jak budeš v Ostravě, máš u mě pivo ( Ty víš za co )P.P.S. "pivo" v Ostravě neznamená jedno pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 super obchod,super pokec. jeste jednou diky. Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blek Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Získal jsem od Beemana dokonalej řemínek na moje pilotky za supr cenu.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Naprosto v pohodě. Rychlá domluva i předání. Všecko sedělo do puntíku. Jen mi mrzii, že sem byl v kalupu, přístě to musíme napravit, máš u mě kafe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Vsechno v naprostem poradku. A musim se Beemanovi omluvit, chudak na mne cekal pul hodiny na Andelu Vrele vsem doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Vše v pohodě, děkuji a rozhodně doporučuji . Škarohlíd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Alois ma averzi k poste, ale misto toho mi privez hodinky az pod nos, takze za me špica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Bezproblémový obchod, doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Rychlovka, bez zbytecnych prutahu, bez jakychkoliv nesmyslu proste rychlej, ferovej a prijemnej obchod. Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mitak Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 S Aloisem jsme udělali jeden nehodinkový, ale o to větší kšeft a vše proběhlo naprosto dokonale s jednoduchou a vstřícnou domluvou. Budu rád, když se ještě setkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Taky díky za fajn setkání i obchod s Aloisem. (Jen mi zaplatil za hodinky víc peněz a zatím není snadné mu ty navíc vrátit. Tak ostatní, dejte pozor a pečlivě spočítejte peníze na místě, ne jako já.) Ale rozhodně doporučuju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Jj, taky musím udělit jedničku s hvězdičkou. Fajn sraz, fajn pokec, spokojený obchod. A navíc mě inspiroval super tričkem Star Wars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Co se dohodlo, to platilo. Již druhý obchod - Beeman je absolutní blesk v komunikaci . Děkuji a kdykoliv znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrH Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Dekuji za perfektni obchod, vse probehlo hladce dle domluvy a velmi rychle. Obchod probehl do 24 hodin od prvni zpravy;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Děkuju za obchod, vše v pohodě a můžu jen doporučit. O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Všechno super a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watcher Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Opožděně, ale přece dám tvoje hodnocení. Perfektní komunikace, bezproblémový obchod, dávám pět hvězd z pěti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Dobrej pokec a dobrý hodinky, co víc tady chtít, díky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 S Aloisem je radost obchodovat! Od prvotního vystavení inzerátu po předání hodinek uběhly asi tři hodiny :-)Superrychlá domluva, jednání a sice krátkej, ale příjemnej pokec na místě. Samozřejmě doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se