olin001 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Zdar vybírám nový hodinky a jako vždy nevím jestli pilotky,oblekovky nebo něco sportovního ale je to celkem jedno protože to nebudou hodinky na každý den,takže využití najdu skoro pro každý typ hodinek.Na každodenní nošení mám univerzály v podobě Longines conquest ......a na ruce jsem v posledních měsících zkusil v obchodech skoro všechno co se dalo a vzhledově a pocitově na ruce mě zaujalo 6 kusů v mém aktuálním rozpočtu ......budu rád za každý názor ....(prosím bez návrhů na jiný model uz tak to mam dost těžký a bez připomínek typu že nevím co chci - to sám moc dobře vím a tet k výběru ....... jo a díky za rady do čeho byste šly atd Alpina StarTimer Classics Automatic Edox Dakar Limited Edition Casio MTG S1000D-1A Eterna KonTiki DATE Eterna KonTiki quartz Chrono Eterna Artena
Frantik Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 To je totální schíza aneb každej pes, jiná ves. Těžko radit.
obchodnik-o3 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 ked bez pripomienok a kecov, tak ALPINA, nepytaj sa preco ...
habadej Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Eterna Kon Tiki Date. Proč? Prostě se mi z tohoto seznamu líbí nejvíc.
Frostie Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 za mne bezůdržbové a zcela přesné casio
Návštěvník Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Kontiki date, u Alpin bych se bal toho, ze by me korunka odirala na ruce a zbytek se mi nelibi....
Xenomorfus Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Z tohoto vyberu bych sel do Kontiki chrono...
MJ. Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 muj výraz, když sem projížděl ten tvuj seznam takže Alpiny
nividic Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 muj výraz, když sem projížděl ten tvuj seznam takže Alpiny jak ty na ty gify chodíš? objednávám se na školení Find the gif you didn't even know it existed! na příštím dspbch srazu.
MJ. Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 jak ty na ty gify chodíš?to je jednoduchý přece. Tady sem zadal do vyhledávače "ukaž kxych pro šílenej výběr modelů hodinek gif"
nividic Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 jo ták! takhle přímo od plic to gůgl pochopí, jo? dík za tip
Radimk Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Kon Tiky-Date. Z toho koše a si to nej. Alpina OK, ale ... Eterna je mi blíž.
Honza.manta Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Kontiki date - nic lepšího tam nemáš.
Danny_1989 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 více se mi sice líbila minulá verze, ale z tvého výběru určitě Kontiki Date
MíraMíra Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 V tvým případě bych zkusil vyřazovací metodu. Jako první vyhoď EDOX. Dále MTG jsou super, ale jsou nejvíc mimo vzhledem k zbytku tvýho výběru. Proč je chceš ? Fakt je využiješ ...? a tak bych pokračoval dál... např chci chrono a proč ...?
lloffass Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Alpiny bych si vybral, ale hlavně vyřaď ty EDOXy.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.