tommas4 Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2016 To sou mi věci. Barák je fakt nekuřacký, budu to muset nějak vymyslet.
roura74 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Přivez tam maringotku od stavařů silnice.
Frostie Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 V 2. 9. 2016 v 16:11, tommas4 napsal: To sou mi věci. Barák je fakt nekuřacký, budu to muset nějak vymyslet.to by bylo dobré, zcela jistě nejsem jediný palič elektrárenský...
Sphinxx Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Nebuď buran a ber vohled na ženy a děti :D ...
Frostie Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 V 2. 9. 2016 v 16:22, Sphinxx napsal: Nebuď buran a ber vohled na ženy a děti :D ... ty jsem z toho paličství vyjmul. A nevím, co je buranského na kouření....
Sphinxx Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Ty seš zase vážnej ty vole ... moc dobře víš, jak jsem to myslel ...
tommas4 Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2016 V 2. 9. 2016 v 14:17, Kamil napsal: Hoši nelamte si s tím hlavu. Už jsem domluvenej s Tomem, k doutníkům jedině bazén. Nooo, ta domluva ale byla že když se zúčastníš výslapu na Švýcarnu tak že u recepce zřídím kuřárnu Co by to bylo za nositele švýcarských hodinek kdyby je nevzal na Švýcárnu, že ano PS - německý hodinky bych netahal, s těmi se musí až na Altwater a toje ještě dál . . . .
tommas4 Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Pokud zůstal na zálohové faktuře text že se platí tzv. turistický poplatek,tak to tam holky nechaly jako předepsaný text. To ovzdušné se platí pouze pokudse jedná o individuální rekreaci, a jelikož budete na školení tak se této akceplatba poplatku netýká, omlouvám se, nemělo to tam být. Ještě jedna věc - pokud někdo jedete veřejnou dopravou, napište mi prosím,zkusím to sladit tak aby jste nemuseli moc cestovat a vyzvednu vás autemněkde pod kopcem (v Jeseníku pravděpodobně, do Šumperku nebo Zábřehu to asinestihnu).
siwi Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 V 2. 9. 2016 v 16:20, Frostie napsal: to by bylo dobré, zcela jistě nejsem jediný palič elektrárenský... Ne, to rozhodně nejsi V 2. 9. 2016 v 18:23, tommas4 napsal: ... Faktůrku už mám, školení bude dozajista super 1
Tikal Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Kamile vezmu ti Alpu, budeš se muset obětovat, pro blaho dýmající menšiny
tommas4 Odesláno 7. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Alpa tady asi bude. Kdysivá populární pití. Řikali tomu "horský vánek".Zelená a nahoru do panáku vrstvička Alpy.Móóóc pěkný. A pak jednu zimu dorazili poláci a vytunili to. Říkali tomu "vichr z hor".To samý jako výše, akorát naopak, tedy nahoru na panáka Alpy vrstvička zelené. Ten bar jsme pak zavřeli. Ty lidi už jsem pak nikdy neviděl. Teď to jezdím vyprávět po hotelovkách. Něco jako o tom s tou koženou brašnou.Jen tihle se zlikvidovali sami . . .
roura74 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Poláci a jejich drinky. Za poslední roky se v PL rozjely nálevny Pijalnia wódki i piwa a drinky založené na vodce jsou fakt hustý. Nejvíc jsem si zapamatoval Wściekły pies, což byla vodka, malinový sirup a tabasco. Na to, že nesnáším vodku, to bylo jakž takž pitelný. Zbytek si radši nepamatuju. :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Takže my se nebudeme jen přežírat, ale i ožírat?
Bob Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 V 2. 9. 2016 v 16:29, tommas4 napsal: Nooo, ta domluva ale byla že když se zúčastníš výslapu na Švýcarnu tak že u recepce zřídím kuřárnu Co by to bylo za nositele švýcarských hodinek kdyby je nevzal na Švýcárnu, že ano PS - německý hodinky bych netahal, s těmi se musí až na Altwater a toje ještě dál . . . .Tvl to bude pakarna vynest Kamila na Svycarnu, ale dame to!!
long Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Odesláno 18. září 2016 Ola, po domluvě s " hotelierem" přihlašuji závazně moji maličkost, také moji ženu a naší fenečku. :-) p.s.doufám, že se tam nebudou řešit ceny hodinek! To by nebylo úplně to pravé. Já mám všechny z týdne slev :-)
Honza.manta Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Díky kopnutí od Longa se taky přidávám. Díky své hotelofobii získané v práci bych rád sólo pokoj. Asi nepřivezu nic, neboť pojedu rovnou z práce. tommas4 / manželka a syn 6 let - head chefMaxel / plus manželka a syn 2 roky - deputy head chefnividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83MichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne) - doveze utepený naložený buřtyMareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16) - doveze exht slezsky bigosTomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)-tož slivovičku taky vemu Conrad + 1Bob + PetraKamil - doveze extra ostrou chilli pastu a omáčky od gandalfaWagoneer - doveze nakládanou zeleninuFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců) - doveze bábovku, nakládané okury a flašku utopencůMJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4) + psiceHonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku)Denjl s paní Denjlovou a dvě děti (3mesice a 2roky)Melly sám - doveze chilli con carneRolas + přítelkyněRodriguez + 2 dítka (7 a 12 let)RedAce + žena + syn (1 a 1/4)guzmic + Jeronimo - doveze tekuté ovoce (slivka, meruňka, apod.)Roman-Za (na100%) + priatelka (ta to potvrdi zaciatkom septembra)siwi + manželka + dospělá dceraCEGY + budoucí snoubenka + dcera (8) - nedovezem niclong, Lucka a blondýnaHonza.manta A do pingpongu se také hlásím, i když jsem ho už cca deset let nehrál. KamilBobKuncákFrostieLamiczkaHonza.mantaMelly S byciklem nevím, mám pocit, že se spíš budu věnovat vínu a doutníčkům.
guzmic Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 To bude akce jak víno. :-) Kluci chtěl bych poprosit, kdo má doma orlíky zekonovu limitku vemte mi je na zkoušku. Za každých 5 min na ruce dám kalíšek domáci slivovice nebo jablkovice. :-)
tommas4 Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2016 V 26. 9. 2016 v 19:11, Honza.manta napsal: Díky kopnutí od Longa se taky přidávám. Díky své hotelofobii získané v práci bych rád sólo pokoj. S byciklem nevím, mám pocit, že se spíš budu věnovat vínu a doutníčkům.Ještě že jsem to tu našel, dneska jsem to všechno uzavřel, to bych asi dostal nějaký ovoce nebo tak něco Ráno ti z kanclu pošlu sz s podrobnostma. Na kolo je to tady jak na horách, takže furt nahoru Jinak zítra sem postnu finální seznam účastníků, pokoje už stejně nejsou.Jo a asi nechám ten víkend zavřenou hospodu pro veřejnost, už tak je nás dost a rád se budu více pohybovat mezi vámi než v zákulisí.
tommas4 Odesláno 30. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2016 (upraveno) Tedy, vzhledem k tomu že se mnozí znáte, tak abyste se taky mohli domluvit na spolujízděa podobně, stejně jako abyste měli přehled s kým se potkáte, zde je finální seznam účastníků,většina má s sebou 1/2 a dědice to jsem ze seznamu vynechal.Oproti předchozím seznamům někteří přibyli, někdo naopak nejede, toto prosím bez OT,je to každého soukromá věc, děkuji. Seznam je konečný, došly pokoje tommas4MaxelnividicsectTittusRadek124Roura74Mareka01Lamiczkastepeckenkuncák7GorlofarkyostravaTomCZSphinxxJuraj11ConradBobKamilWagoneerBeetTikalMirekMJHonzaSkostraDenjlDenjl 2MellyRolasRedAce666guzmicRoman-ZasiwiCEGYwizard-ovFunthom95martinzberatelkvartuslongHonza.manta celkem s manželkami a přítelkyněmi a kamarádkami 81 dospělých, 15 dětí 5-15 let a 19 dětí pod 5 let. Upraveno 30. září 2016 uživatelem tommas4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se