tommas4 Odesláno 15. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Tak to je super, Chuck tady byl osobně na návštěvě.Je to už docela dávno, ale místní si to stále připomínají. Jednak jej požádali zda by jim nepomohl stavět v nepřístupné oblasti chatu,on nelenil a od těch dob je zde Švýcárna.Jmenuje se tak proto, že dříve stála pod Matterhornem Druhá stopa Chucka v Jeseníkách se váže k tomu jak se mu zdály místní čtyřtisícové vrcholy"Praděd", "Děd" a "Otec" nevhodně zapadající do této malebné krajiny. Proto dnes máme jen 1491 metrů vysoký Praděd, a vznikly rokliny s názvy Velký kotel a Divoký důl. Jejich pojmenování slovy Velký a Divoký ovšem není nahodné . . . .
Mirek Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Jen Chuck Norris dokázal babičce vysvětlit, že už nemá hlad...pro tento víkend opravdu příznačné :-D
Návštěvník Kamil Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Mám to v kompu v tabulce tak to pak doplním, akorát guzmic jede sám, Jeronimo se neúčastní,určitě tam chybí další, ale jsem jen na mobilu. ???
tommas4 Odesláno 15. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Jako mám v počítači v tabulce kdo co doveze. Ale k tomu počítači dorazím tak v pět odpoledne.
Honza.manta Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Já můžu jen něco koupit - kořalku nebo tak. Připravit nic nestíhám. Když tak napište, co mám koupit.
tommas4 Odesláno 15. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2016 (upraveno) Já můžu jen něco koupit - kořalku nebo tak. Připravit nic nestíhám. Když tak napište, co mám koupit. To není potřeba, iniciativa byla spíše v duchu toho že se spousta lidí zabývá vařením v jakékoliv podobě,proto je to jako možnost pochlubit se ochutnávkou pro ostatní. Není to povinnost ani nutnost, nebudemepovažovat za neslušné dojet bez něčeho. Jídla bude dostatek, máte ho všichni zaplaceno, takže opravduakce přivez něco ochutnat je pro ty co chtějí být vejtahy (vtip) Jinak mi byli elementálové na silnicích naklonění, tedy jsem ubrzdil před paní co si dala přednost když mi vjíždělana kruháč před čumák, i před hejnem srnek jsem včas zadupl brzdy tak jsem u počítače a doplňuji kdo co dovezek ochutnání: Roura74 - utopený naložený buřtyFarky - echt slezsky bigosKamil - extra ostrou chilli pastu a omáčky od gandalfaWagoneer - nakládanou zeleninuMirek - bábovku, nakládané okurky a flašku utopencůMelly - chilli con carneRedAce - domácí chlébguzmic - tekuté ovoceJuraj11 - tekuté ovoceConrad - štrúdlRoman ZA - slovenské sýry, něco slaného i sladkého na zubFunthom95 - nakládané okurky, tekuté ovoceKvartus - Chucka Norrise Upraveno 15. října 2016 uživatelem tommas4
Návštěvník Kamil Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Já můžu jen něco koupit - kořalku nebo tak. Připravit nic nestíhám. Když tak napište, co mám koupit.Nic nekupuj, nám stačí tvá přítomnost. Roman ZA - slovenské sýry... :smile_anim:
tommas4 Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 (upraveno) Uff, právě jsme dopsali pokoje, vyšlo to tak akorát Aby nedošlo k nějakému nedorozumění, tahle horská bouda má dvě budovy, značené jako A / Bv té co je značená B jsou rodinné pokoje kde máme rodiny s dětmi, v budově A jsou dvoulůžkovépokoje, obě budovy jsou spojené, mají jeden vstup u kterého je recepce / bazén / restaurace,nikam se nepřechází venkem, parkoviště je hned u baráku, prosím mrkněte na podrobnostio ubytování tady na našem webu - http://www.hotelchs.cz/5834/ubytovani díky a ještě jsem vynechal do seznamu co kdo veze na ochutnávku mou maličkost, takže:Roura74 - utopený naložený buřtyFarky - echt slezsky bigosKamil - extra ostrou chilli pastu a omáčky od gandalfaWagoneer - nakládanou zeleninuMirek - bábovku, nakládané okurky a flašku utopencůMelly - chilli con carneRedAce - domácí chlébguzmic - tekuté ovoceJuraj11 - tekuté ovoceConrad - štrúdlRoman ZA - slovenské sýry, něco slaného i sladkého na zubFunthom95 - nakládané okurky, tekuté ovoceKvartus - Chucka Norrisetommas4 - bůček kilometr nad mořem uzený na třešňovém dřevě Upraveno 16. října 2016 uživatelem tommas4
tommas4 Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Přibližný program akce:pátek 21/10příjezd - kdykoliv po obědě, pokud dorazíte až po šesté večer prosím napište mi (kvůli večeři)v případě zdržení na cestě se nic neděje, pokoj budete mít připraven, jídlo také večeře 18:00 - 19:30podává se v restauraci v přízemí hotelu, bufetový způsob - saláty, dresinky, pečivo, polévkyna salonku přiléhajícím k restauraci, hlavní jídla s přílohami asistují naši kuchaři tamtéžzasedací pořádek není, místa na sezení je dost pro všechny, družte se dle libosti večerní seznamovací pokec probíhá po večeři v restauraci a přilehlých prostorách,přibližně na 21:00 hodinu bude pečená kýta na kosti s křenem atd., a tatarák s topinkama,ten s dovolením rovnou namíchám v kuchyni osobně sám + ochutnávka toho co kdo dovezeotevřenou restauraci nechávám do půlnoci, držáci se pak přesunou přesuneme do lobbykde lze sedět třeba do rána, v recepci je k mání jak nealko tak i pivo (v plechu) sobota 22/10 hotelová snídaně - bufetová, podobně jako večeře self service, bez zasedacího pořádkupodáváme v čase 07:30 - 09:30 program - kdo bude chtít10:00 odchod směr Švýcárna, půjdu s Vámi jako průvodce, dá se to projít i kdyby spadlo trošku sněhu,ale nepromokavé nebo rovnou zimní boty s sebou! půjdeme procházkovou trasou po modré / zelené povrstevnici 8km, Švýcárna by měla být otevřená, mají výtečný borůvkový rum, dáme panáka či dva a zpátkypůjdeme po červené po hřebenu, to je 7km, celkem 15km, dvě, max. dvě a půl hodiny tam a dvě zpětplus čas strávený na Švýcárně a mým povídáním, takže jsme okolo třetí nebo čtvrté na baráku neboprakticky jsem přemluvil svou polovičku aby dělala průvodkyni skupince č.2 10:00 odjezd (auty) do nových termálních lázní ve Velkých Losinách http://www.termaly-losiny.cz/cesta asi 45 minut až hodinku kvůli objížďce + 3 hodiny válečka ve vodě + cesta zpětpřípadně plus návštěva papírny kdo bude chtít, žena to tam zná, tři roky jsme tam mělihotel co si po nás vzali známí - bráchové z chorvatska, udělali tam pizzerii tak se tam dái na oběd a tak dále, nechávám otevřené, návrat cca čtvrtá odpoledne? víc nás není mladej (6let) předpokládám pojede se ženoupro ty co budou chtít zůstat v hotelu (budiž, každému co jeho jest) restaurace bude otevřená,bazén a sauna dle libosti - pouze poprosím zkuste to načasovat tak aby to zůstalo odpolednevolnější pro ty co se budou vracet z výletůsauna, pinec i bazén - objednávky času na recepci kdykoliv v průběhu pobytu individuálně co je poblíž - vše autem - Jeseník město a lázně Jeseník - ideální na procházku a kafe,nebo kousek dál směr Polsko jsou Zlaté hory - těžba zlata, naučná stezka atd.,nebo rovnou výlet do Polska na nákupy, hned za hranicemi městečko Glucholazy, kousekdál větší Nysa, lze spojit s procházkou okolo Nyských jezer večeře - stejně jako předchozí den, ale máme avizované dobroty co vaří Maxel, já, moje žena a naši kuchaři posezení po večeři - opět cca na 21:00 hodin budeme mít nachystáno něco na zub, dobré sýry, ovoce,ochutnávku z toho co kdo dovezl, malé překvapení k jídlurestauraci opět nechávám jako předchozí den neděle 23/10 snídaně jako předchozí denv případě zájmu se ujmu role průvodce na krátký výšlap po snídani, tentokrát na druhou stranu hřebenena Vřesovou studánku, je to 4km tam 4 km zpět, při odchodu v deset návrat tak v jednu, nejdéle ve dvěa to je vše přátelé, už se těším
siwi Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 To bude opravdu krásně strávený víkend. Palec hore a díky.
roura74 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Tome paráda. Doufám, že na Švýcárnu půjde dost dětí, ať se vzájemně vyhecujou aby neremcali, že to je daleko. :-)Jo a mají tam docela slušnou plzeň.
Roman-ZA Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Mlatte zurivo do tam-tamov, nech vyjde pocasie. Ale aj hmla ma svoje caro
guzmic Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Už aby to bylo, to zase játra a zápěstí dostanou zabrat.
kuncák7 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 (upraveno) Hlasim, ze asi dorazim po 18 hod a na sobotu individual- Praded uz videt nemusim, jdu na Vozku( druha strana) smer Serak, kdyby se chtel nekdo pridat Upraveno 16. října 2016 uživatelem kuncák7
tommas4 Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Půjčím ti sněžnice, aktuálně je tam 30 čísel sněhu a úterý až čtvrtek tam ještě něco spadne
kuncák7 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Půjčím ti sněžnice, aktuálně je tam 30 čísel sněhu a úterý až čtvrtek tam ještě něco spadne Neva, tim lip. V tom pripade nesu psa na zadech :-).
tommas4 Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Chybi ti tam ten turnaj v pincesu! To mám v kolonce kdykoliv během dne kdo se hlásil jako organizátor?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se