Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hrát jen na jeden set je blbost. Set trvá necelých pět minut a když budeme hrát aspoň na dva vítězné, počítám pět setů na dva zápasy. A jestli máš tři stoly, odehrajeme za hodinu skoro 20 zápasů. A při dvou skupinách po sedmi, je to každý s každým 21 zápasů ve skupině, takže za dvě hodiny hotovo a pak už jen semifinále a finále.

Nebo můžeme udělat klasického pavouka jako na tenisových turnajích a při šestnácti lidech by to bylo jen 16 zápasů. Jenže jak nasazovat?

Ale zase dve hodky to je rychlovka, otazka je co s formou udela 16 km na Svycarnu ve snehu :lol2:
Odesláno (upraveno)

Pinec jsem už nehrál tak patnáct let, ale vždy jsme hráli do jednadvacíti.

Tak já opráším své pálky.

Jinak se hlásím do skupiny alkoholiků, běhat fakt nebudu.

Teď jme si všiml toho rádoby turnaje  a ROZŘAZOVÁNÍ NA SPORTOVCE A ALKOHOLIKY.

Rád bych byl ve skupině s Manťákem, ne že  by mi byl alkohol bližší než běh to samozřejmě ne. :-)

Turnaje ve stolním tenise se také zúčastním a dělám to jen pro Vás s nižším sebevědomím, jelikož na mě si ho jistě spravíte!!! :-)

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Pinec jsem hrál naposledy na ZŠ. ale do turnaje se hlásím. :-)

Ps. Řadím se mezi alkoholiky...

Odesláno

Ten turnaj se začíná rozrůstat na LM :-), naposledy jsem to hrál, když se hrálo ještě do 21 a myslel jsem, že si třeba pinknu s Kamilem a někým a ne že bude mega turnaj. Kdyby bylo málo místa, klidně se odhlašuji a pinknu si z někým mimo soutěž ( když bude zájem ).

Budu se věnovat hlavně jídlu ( jelikož jsem abstinent ), ale to slibuju, že opravdu důkladně :-)). A samozřejmě hodinkám, když zbude čas. 

Odesláno

Boze, to je taka krasa, ked alkoholici sportuju :)

Když sportují alkoholici, tak je to pohoda. Horší je, když se začne snažit chlastat sportovec. :-D

Odesláno

Když sportují alkoholici, tak je to pohoda. Horší je, když se začne snažit chlastat sportovec. :-D

To je pravda. Budu to mít těžké..

Odesláno (upraveno)

Vše nakoupeno, kolem půlnoci zjistím, jestli mam všeho dost.

post-37766-0-55484900-1476904385_thumb.jpg

Konečně pořádně prubnu novýho robota.

post-37766-0-73802900-1476904394_thumb.jpg

10 vajec a škvarkovka je ready. Kilo a půl škvarků. Paštika přijde na řadu zítra...

post-37766-0-06896400-1476904402_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...