Bob Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Hrát jen na jeden set je blbost. Set trvá necelých pět minut a když budeme hrát aspoň na dva vítězné, počítám pět setů na dva zápasy. A jestli máš tři stoly, odehrajeme za hodinu skoro 20 zápasů. A při dvou skupinách po sedmi, je to každý s každým 21 zápasů ve skupině, takže za dvě hodiny hotovo a pak už jen semifinále a finále. Nebo můžeme udělat klasického pavouka jako na tenisových turnajích a při šestnácti lidech by to bylo jen 16 zápasů. Jenže jak nasazovat?Ale zase dve hodky to je rychlovka, otazka je co s formou udela 16 km na Svycarnu ve snehu
long Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 (upraveno) Pinec jsem už nehrál tak patnáct let, ale vždy jsme hráli do jednadvacíti.Tak já opráším své pálky.Jinak se hlásím do skupiny alkoholiků, běhat fakt nebudu. Teď jme si všiml toho rádoby turnaje a ROZŘAZOVÁNÍ NA SPORTOVCE A ALKOHOLIKY.Rád bych byl ve skupině s Manťákem, ne že by mi byl alkohol bližší než běh to samozřejmě ne. :-)Turnaje ve stolním tenise se také zúčastním a dělám to jen pro Vás s nižším sebevědomím, jelikož na mě si ho jistě spravíte!!! :-) Upraveno 17. října 2016 uživatelem long
guzmic Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Pinec jsem hrál naposledy na ZŠ. ale do turnaje se hlásím. :-)Ps. Řadím se mezi alkoholiky...
kuncák7 Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Ten turnaj se začíná rozrůstat na LM :-), naposledy jsem to hrál, když se hrálo ještě do 21 a myslel jsem, že si třeba pinknu s Kamilem a někým a ne že bude mega turnaj. Kdyby bylo málo místa, klidně se odhlašuji a pinknu si z někým mimo soutěž ( když bude zájem ).Budu se věnovat hlavně jídlu ( jelikož jsem abstinent ), ale to slibuju, že opravdu důkladně :-)). A samozřejmě hodinkám, když zbude čas.
CEGY Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Kdyz je tolik lidi,neni lepsi hrat nenom kolotoc?
Bob Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Hlavne ma prset, jeste radi dame turnaj na 3 vitezny :-)
tommas4 Odesláno 18. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Tahle předpověď je dlohodobě nejpřesnější na příští cca 3 dny,výhled je loterie, ale zatím optimistická.http://www.yr.no/sted/Tsjekkia/Annet/Červenohorské_Sedlo/langtidsvarsel.html
Mirek Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Takže krásně a zima...Sedlo bez mlhy jsem dlouho nezažil...
tommas4 Odesláno 18. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Takže krásně a zima...Sedlo bez mlhy jsem dlouho nezažil...Já taky ne
Roman-ZA Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Boze, to je taka krasa, ked alkoholici sportuju
gorlo Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Mám možnost vzít šunku z divočáka, bylo by toho asi 1,5kg, na ochutnávku by to mohlo stačit?
guzmic Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Boze, to je taka krasa, ked alkoholici sportuju Když sportují alkoholici, tak je to pohoda. Horší je, když se začne snažit chlastat sportovec. :-D
CEGY Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Když sportují alkoholici, tak je to pohoda. Horší je, když se začne snažit chlastat sportovec. :-DTo je pravda. Budu to mít těžké..
guzmic Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Nejlepší bude když si dáme po kalíšku fšeci. :-)
tommas4 Odesláno 19. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Vypadá to že dýňová polévka bude v sobotu pro vsechny povinná 25kg drobek z vlastní sklizně, a pak že to bez té chemie nejde, pch.
Tikal Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 (upraveno) dýňová zabíjačka Upraveno 19. října 2016 uživatelem Tikal
Roman-ZA Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Aj hodinky ti rastu na zahradke? Pridem si nazbierat
Melly Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Kolegové, chvíli jsem tu nebyl, ale ještě mám 2 místa v autě. Pokud někdo pojede z Prahy nebo po cestě a nemá odvoz, dejte mi SZ. :-)
Maxel Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 (upraveno) Vše nakoupeno, kolem půlnoci zjistím, jestli mam všeho dost. Konečně pořádně prubnu novýho robota. 10 vajec a škvarkovka je ready. Kilo a půl škvarků. Paštika přijde na řadu zítra... Upraveno 19. října 2016 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se