Sphinxx Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Už to bylo napsáno výše. VŠE bylo naprosto super - jídlo, výšlap i atmosféra. A jsem také jednoznačně pro ještě jednu podobnou akci v tomto hotelu a lokalitě, pokud by to šlo. Bylo to super, akorát to bylo hodně krátké, příště by nebylo špatné to udělat na tři dny, protože to nějako uteklo . Děkuji Tomašovi, Radkovi a ostatním za perfektní organizaci, jídlo, a další dobroty (paštika, pomazánky, topenci, dortíky) a taky všem účastníkům za super atmosféru.
Frostie Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Takže výšlap na Švýcárnu vol.2 - zimní edition? svycarna_zima2015.jpg Ale kupodivu bývá sníh, takže běžky.tento pohled na jeden z vysílačů v Evropě s největším dosahem jako radista Funker Vogt miluji. A navíc se vám povedlo i počasí
Tikal Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 (upraveno) Boxík byl Maxela, pokoušel jsem se ho rozprodat, ale nikdo to nechtěl Upraveno 25. října 2016 uživatelem Tikal
Lamiczka Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Černý box se šesti hodinkama, pod nima jsou potápky seika, rolády a brajtle, vedle nich to nejsem schopen identifikovat. Nezlob se, že tak otravuju, jen jsem zvědavej. Přesně jak píše tikal, tohle byl Maxelův box, tak snad práskne co jsou zač... Boxík byl Maxela, pokoušel jsem se ho rozprodat, ale nikdo to nechtěl No jo, když každej měl strach, že by pak mohl zůstat za trest hladem
Maxel Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 No a doberu se odpovědi? Dobereš Jsou to tyhle:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/99422-orient-aaa-deluxe-special-dxo-1968/?hl=%2Borient+%2Baaa
Maxel Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Boxík byl Maxela, pokoušel jsem se ho rozprodat, ale nikdo to nechtěl Nj, kdo by to taky chtěl, takový šméčko nudný Jak je na Sedle?
Lamiczka Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Nj, kdo by to taky chtěl, takový šméčko nudný Jak je na Sedle? No počkej, já o polárky zájem měl, však výměna za lahváče byla i chvíli domluvená, než jsi zbaběle vycouval (teď doufám, že to tu nečte tvoje žena )
John_Lenon Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 No vida! Tak kdyby se jich chtěl někdo zbavit, dejte vědět.
Maxel Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 No počkej, já o polárky zájem měl, však výměna za lahváče byla i chvíli domluvená, než jsi zbaběle vycouval (teď doufám, že to tu nečte tvoje žena ) Vidíš, to je vlastně pravda Tak odvolávám co jsem odvolal ; zájem nakonec byl, ale ne z mojí strany
Lamiczka Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 No počkej, já si to pamatuju jinak. Tys chtěl igeny a řekl jsi, že si mám z té krabičky cokoliv vybrat :-D
Maxel Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Nj, noudejty... za ty bych snad ty polárky i vyměnil, mít vofous víc v žíle
Mirek Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Nj, kdo by to taky chtěl, takový šméčko nudný Jak je na Sedle?Na Sedle je klasicky červenohorsky :-D Ale včera to bylo luxusní babí léto v lázeňským parku
Lamiczka Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Ty jsi tam ještě zůstával, měl jsem pocit, že jsem tě viděl odjíždět s Danem
tommas4 Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Krásná mlha, to tam ještě podržte do večera než dojedu
Mirek Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Ty jsi tam ještě zůstával, měl jsem pocit, že jsem tě viděl odjíždět s DanemZapomněl jsem si tu takovej malej kufřík, tak jsem se pro něj vrátil a už tu nadobro zůstal:-D...Btw: jakej byl první pracovní den po srazu?? Tady to celkem šlo...
Sphinxx Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Btw: jakej byl první pracovní den po srazu?? Tady to celkem šlo...Provokatére ...
kvartus Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Jen aby to viděli i ti, co to neviděli: Nejlepší sportovec, atlet a vítěz turnaje v akci. Ještě jednou gratuluju
Beet Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Byl někdo nakonec běhat? Já bohužel nee.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se