Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Někdo místní ? 

Hele nepučujte dětem ty svý krámy.

001.png

002.jpeg

Upraveno uživatelem YPO
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Objednal jsem s i k obědu pizzu, láhev bílého a pivo.

Přijel Volt a koukám, že víno je červené. Tak mu říkám co to jako je a on mi říká, že je jenom špeditér.

Začalo mi cukat oko, ale měl pravdu.

Volám do kvelbu a zvedla to paní z východu. Říkám jí pomalu a srozumitelně co mě tíží, ale to je jako kdybych mluvil do kamen.

V zásadě jsem se dozvěděl (volně přeloženo):to není možný, chyby neděláme, nemáme vlastní dopravu, nemáme řešení.

Už jsem byl dost nasranej, pizza doma stydla, tak jí hlasitě říkám, že to k ní mám tři bloky ať zkusí najít řešení než nazuju crocsy a vyběhnu ven. Chvilku bylo ticho a vzal si mě na ucho tuzemec, vyslechl mé potřeby a bílé víno mi dovezl Boltem.

Pizza byla dobrá, ale vlastně sem si nepochutnal.

Jo a to bílé víno stojí za hovno, měl jsem si nechat to červený.

• Like 2
  • Haha 2
Odesláno

No, k pizze bylo pivo, víno až ke svačině a to sem měl romadůr (to by šlo ne ?)

Jinak červený piju tak 2x ročně teplý se skořicí a hřebíčkem, protože to aspoň nechutná jako moč.

Odesláno

To mi připomíná, jak jsem byl jednou slaměný vdovec a chtěl si užít den naplno. Naplánoval si výlet na kolo s dojezdem do oblíbený hodpody. 200m od baráku jsem prorazil plášť, že to nešlo spravit. S povzdechem, že mi nikdo den nezkurví jsem do hospody vyrazil pěšky, abych po hodině ostrý chůze zjistil, že maj zavřeno. Cestou zpátky jsem si aspoň pizzu a pár piv objednal, aby mě přede dveřma seřval mister dovážka, že už tam čeká 2minuty.  Poslal jsem ho do prdel, třískl dveřma a vrhl se na tašku, abych všechen hnus světa spláchl…a zjistil, že si objednal 3x nealko 🤦

• Like 1
  • Haha 3
  • Sad 1
Odesláno
V 2. 3. 2025 v 13:23, milomac napsal:

235 km/hod. po dálnici? U nás? To nic není, tak se dá jezdit i po městě - v Plzni po Slovanské ....

Snmekobrazovky2025-03-02131804.jpg.2bcff9b6acc2c6e8e28ccfddc4a6fd78.jpg

https://www.krimi-plzen.cz/a/denis-b/

To video je ocividne sestrihane, tohle 200+ rozhodne neni .. jen nemuzu prijit na to jak to sestrihal, ani to predjizdeni auta a pohyby ruky nesedej.

Odesláno
před 18 hodinami, zceyee napsal:

To video je ocividne sestrihane, tohle 200+ rozhodne neni .. jen nemuzu prijit na to jak to sestrihal, ani to predjizdeni auta a pohyby ruky nesedej.

Asi to tak bude, jak píšeš. Když se nad tím člověk v klidu a zpětně zamyslí, tak bych řekl, že to na té Slovanské ani není reálně možné - křižovatky, chodci atd... 

Odesláno
před 24 minutami, milomac napsal:

Asi to tak bude, jak píšeš. Když se nad tím člověk v klidu a zpětně zamyslí, tak bych řekl, že to na té Slovanské ani není reálně možné - křižovatky, chodci atd... 

Je to úplně v klidu mozny.

• Haha 1
Odesláno
před 20 hodinami, zceyee napsal:

AI?

Odesláno
před 13 hodinami, vwtyp11 napsal:

Je to úplně v klidu mozny.

Ano, možné to je za předpokladu, že auto řídí absolutně vymetená makovice, která si ani na okamžik není schopna připustit, co by se mohlo stát, kdyby ...... :mad:

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Jasně, že ten, kdo to tam v Plzni zná, ví, že Slovanská a potom Nepomucká je silnice rovná jako přímka bez jediného záhybu, takže pokud by tento úsek byl uzavřený pro dopravu a pohyb chodců, pak jistě pro takové auto nebude problém jet i vyšší rychlostí v daném úseku. Ale za "normálního" provozu, i když třeba pozdě večer, jet takovou rychlostí takovou ulicí je hnusný hazard. Asi tak pro doplnění. A ještě a o to hůř, když osoba za volantem je možná pod vlivem nějakého sajrajtu.

Snmekobrazovky2025-03-25084841.thumb.jpg.2071ee4e84b1e1a907477d3cf4243a4f.jpg

Upraveno uživatelem milomac

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...