kuncák7 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Hele Ty to vidíš z "Tvý" strany. Ale zrovna tak já můžu spekulovat o tom, že ten asfalt je tam na černo, v rozporu se stavebním povolením a projektovou dokumentaci stavby a měl být třeba kousek vedle, například. Oba víme, že to tak jednoznačné být nemusí a oba ze své praxe známe zcela jistě ty i ty případy, proto píšu není vždycky všechno tak černobílé, jak to může vypadat. A znovu dodávám byla to ode mne jen spekulace, kdo ví, jak to je a proč se tak stalo. Víc už k tomu taky nenapíšu.Jojo, v tomhle mas pravdu. Ja to bral ciste z dopravniho hlediska.Omlouvam se ti ( tahle spekulace me nenapadla ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 (upraveno) Neomlouvej se, není za co, v pohodě :-) Upraveno 8. května 2018 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Neomlouvej se, není za co, v pohodě :-)Třeba on má ten asfalt na svědomí a bál se to říct přímo. To by na omluvu bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Dneska jsem byl reklamovat televizi, ktera lehla 3 tydny pred vyprsenim zaruky. Vsechno OK az do chvile, nez prisel vedouci zpracovat muj pozadavek. Takovej ten od rana zpruzelej typ + mocipan. Prisel, beze slova postavil telku na zem a povida mym smerem: ?Sitovej kabel. Potrebuju ji zkusit.?Ja na to: ?Ten jsem neprivez, urcite tu nejakej mate.? Hleda v supliku, nachazi, zapina panel. Ten blika a odmita se rozsvitit. Chvili na to cumi a zkousi cudliky. Pak to vypne a beze slova odchazi. Za 5 minut se vrati s papirem a rika: ?Tady to podepiste.?Ja rikam: ?Kde je popis zavady??Ukaze mi mlcky prstem, ctu text ?nejde zapnout?.Povidam: ?Jeste jsou taky ve spodni pulce panelu fleky.?Vedouci: ?To jste mi ale nerek.?Ja: ?Mozna kdybyste se zeptal...?Beze slova capne papir a odchazi. Za dalsi 3 minuty je zpet s novym papirem. Ukaze na pole k podpisu a di: ?Tady.?Podepisuju, dekuji a loucim se s jeho zady. Mam rad, kdyz lidi jejich prace bavi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 (upraveno) Dneska jsem byl reklamovat televizi, ktera lehla 3 tydny pred vyprsenim zaruky. Vsechno OK az do chvile, nez prisel vedouci zpracovat muj pozadavek. Takovej ten od rana zpruzelej typ + mocipan. Prisel, beze slova postavil telku na zem a povida mym smerem: ?Sitovej kabel. Potrebuju ji zkusit.?Ja na to: ?Ten jsem neprivez, urcite tu nejakej mate.? Hleda v supliku, nachazi, zapina panel. Ten blika a odmita se rozsvitit. Chvili na to cumi a zkousi cudliky. Pak to vypne a beze slova odchazi. Za 5 minut se vrati s papirem a rika: ?Tady to podepiste.?Ja rikam: ?Kde je popis zavady??Ukaze mi mlcky prstem, ctu text ?nejde zapnout?.Povidam: ?Jeste jsou taky ve spodni pulce panelu fleky.?Vedouci: ?To jste mi ale nerek.?Ja: ?Mozna kdybyste se zeptal...?Beze slova capne papir a odchazi. Za dalsi 3 minuty je zpet s novym papirem. Ukaze na pole k podpisu a di: ?Tady.?Podepisuju, dekuji a loucim se s jeho zady. Mam rad, kdyz lidi jejich prace bavi .KFL- woe :-))- rozštípla mě ta poslední větička, mě to dneska taky nebaví. Už v 6.32 mě tu jeden blb naštval ( pracovní dobu mám od 7.30 hod., ale chodím sem dřív, protože se mi ráno líp přemýšlí a vyřizuje ), tak jsem mu zavolal a máme špatnej den oba :-))), ještě spal a měl telefon nahlas.Mě se tím hned nálada zlepšila :-). Upraveno 11. června 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 to máš za to, že tam chodíš dřív.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 (upraveno) Tvl urednik, co by mi zavolal v sedm rano by me nastval, i kdybych nespal Ale pokud je nekdo takovej bambula, ze si taha mobil na nocni stolek se zapnutym zvonenim, dobre mu tak !!! ;-) Upraveno 11. června 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Mam rad, kdyz lidi jejich prace bavi .v sobotu jsem měl takovou parádní linku na který nikdo nejezdí ve všední den natož v sobotu, tak sem si to užíval přišlo poslední půlkolo před zatažením .... tzv. poslední spoj na lince nutno dodat, že na lince je 90% zastávek na znamení -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- v nástupní zastávce nastoupili tři smetáci (nikdo jinej) kolem pětatřiceti let a protože se nudili, tak na každý zastávce na znamení přišel signál jakože vystupujou, ale vono hovno, dřepěli dál a náramně se tím bavili ...... po desátý zastávce už mě to trochu sralo a vymýšlel jsem pomstu, která přišla záhy došlo mi, že asi jedou na poslední tramvaj, která navazuje na tu mojí linku v předposlední zastávce na znamení před tramvajovým křížením s krásným výhledem na onu tramvajovou trať si synci opět zazvonili ...... takže jsem zastavil a zůstal jsem tam stát ..... než ty tramvaje všechny odjely ..... pěkně sme si ten výhled všichni užili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 v sobotu jsem měl takovou parádní linku na který nikdo nejezdí ve všední den natož v sobotu, tak sem si to užíval přišlo poslední půlkolo před zatažením .... tzv. poslední spoj na lince nutno dodat, že na lince je 90% zastávek na znamení -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- v nástupní zastávce nastoupili tři smetáci (nikdo jinej) kolem pětatřiceti let a protože se nudili, tak na každý zastávce na znamení přišel signál jakože vystupujou, ale vono hovno, dřepěli dál a náramně se tím bavili ...... po desátý zastávce už mě to trochu sralo a vymýšlel jsem pomstu, která přišla záhy došlo mi, že asi jedou na poslední tramvaj, která navazuje na tu mojí linku v předposlední zastávce na znamení před tramvajovým křížením s krásným výhledem na onu tramvajovou trať si synci opět zazvonili ...... takže jsem zastavil a zůstal jsem tam stát ..... než ty tramvaje všechny odjely ..... pěkně sme si ten výhled všichni užiliA pak že jsem hajzl jen já :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 (upraveno) sami jsou to debilove, pokud nebylo rozbite tlacitko. Jinak mne to pripomnelo, jak me zamlada vytrestal autobusak nocniho spoje. Zachrapnul jsem a na konecny me vzbudil a ja celej zmatenej ven na mraz. Kdyz jsem pochopil, ze zpatky jede za pul hodky, tak ho prosim, at me pusti dovnitr, ze je mi v dzisce zima. On ze ne a pak me uz uplne ignoroval. Sralo me to mega, tak jsem jak mi byla vetsi a vetsi zima pridaval na sile svych vyroku (neco jako ty si tam sedis ty debile a ja venku zmrzlej jak hovno, co ti to kurva udela atp.). Kdyz uz mel konecne vyrazit zpatky, tak me tam regulerne nechal a neotevrel dvere. Lekce k nezaplaceni. Upraveno 11. června 2018 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Máš teda štěstí, že ti nerozbili autobus nebo hubu.......taky vyhazuju cyklisti ...... tudle mi tam vjel rovnou z chodníku jeden smeták a zastavil se mi až u výběhu ....... vzal sem do ruky nerezovej hrnek v kterym mám kafe, zatvařil se výhružně a říkám mu ..... "vypadni hned vole" ...... tak vyjel předníma dveřma, ukázal mi prst a jel doprdele ...... jinak bych ho tím hrnkem břinknul po rypáku ..... cyklisti vole .... to je pakáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 (upraveno) Přišel jsem na první návštěvu k doktorovi a paní doktorka na tom byla snad hůř než já.To mě potěšilo a možná na tom nejsem tak špatně. Upraveno 27. června 2018 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 ......taky vyhazuju cyklisti ...... tudle mi tam vjel rovnou z chodníku jeden smeták a zastavil se mi až u výběhu ....... vzal sem do ruky nerezovej hrnek v kterym mám kafe, zatvařil se výhružně a říkám mu ..... "vypadni hned vole" ...... tak vyjel předníma dveřma, ukázal mi prst a jel doprdele ...... jinak bych ho tím hrnkem břinknul po rypáku ..... cyklisti vole .... to je pakáš Tomu nevěřím, cyklisti přece na kole nejezdí a přepravují ty své chlouby zásadně v metru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Čínská medicína v podání mého kamaráda, který se nabídl, že mi pomůže s potížemi karpálního tunelu. Bolelo to, spocený, až na prdeli, zvlášť, když mi škrábal kůži plastovou lžíci a nakonec zatejpoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Už jen přiložit pijavice a jseš dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Čínská medicína v podání mého kamaráda, který se nabídl, že mi pomůže s potížemi karpálního tunelu. Bolelo to, spocený, až na prdeli, zvlášť, když mi škrábal kůži plastovou lžíci a nakonec zatejpoval. No tvl, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Ještěže jsi neřešil hemeroidy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Jako dobrý nebo špatný? Pomohlo, nepomohlo?:-) Myslím, že dá cokoliv za to, aby měl na čem jednou nosit hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Zda mi to pomůže poznám za pár dní. Už teď vím, že zápěstí je volnější a ohebnější. Problémy s karpalním tunelem už mám pár let, ale teď několik noci po sobě mě budí mravenčení prstů palec, ukazováček, prostředníček. Zkusit se má všechno. Kamarád se čínskou medicínu učí a praktikuje v Rakousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se