Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Čínská medicína v podání mého kamaráda, který se nabídl, že mi pomůže s potížemi karpálního tunelu. Bolelo to, spocený, až na prdeli, zvlášť, když mi škrábal kůži plastovou lžíci a nakonec zatejpoval.

Nejak me to zajima vic do podrobna, klidne SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě, že je to jen obdoba homeopatik. Věř a víra tvá tě uzdraví. Rozmasiroval mi to, aplikoval mi baňky, poškrábal mě lžíci a zatejpoval. I krev přes kůži vylezla. Jestli to pomůže nevím, budu rád když to neublíží. Ztuhlé předloktí mám to vím a každá masáž pomůže. Nerad do sebe zbytečné sypu prášky a než abych šel k doktorovi, tak se nechám poškrábat lžíci

Odkaz ke komentáři

Přemejšlel jsem, jestli na tohle máme nějaký vlákno, humor to není, potěšení to není, naštvat se, to taky nemá cenu.... Tak jsem skončil tady, v ze života:

https://ona.idnes.cz/heterosexual-homosexual-0hp-/vztahy-sex.aspx?c=A180710_162149_vztahy-sex_jup

Edit: pro grammar nazi, just tam ty dvě předložky nechám!

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak mam za sebou prvni honicku. Ne vlastniho pimpase, golf vs audi . 04.gif 

Dnes jsem v praci,na pi cu nastup v 10 ,15 hod. Jezdim s masinkou az do 20 hod nemam sanci behem dne vysetrit hodku a pul navic spim v Hlinsku. Pardubicky bazen otevira sobota nedele, az v 10 hod. Byl sem 6 dni bez plavani na dovolene,mracil sem se na celej svet ,ze dnes nebudu ve vode.
Nastesti v Hradci Kralove venkovni areal na Flosne otevira v 9 hod ,je tam udelana vyhrivana 50tka pro naruzive plavce ,v nerezu. 

Vrozena lakota mne nutila kalkulovat -najetych 40km v cng navic , vyjet driv,projet palivo,hnat z HK do Pardubic a volat nadrizenemu,ze prijedu o chloupek dele. 

Ale co zijeme jen jednou,cert vem 40 kc v plynu. 04.gif 

Jsem u boha dobre zapsany,areal otevrel jeste pred 9 hod,v 9,55 jsem lezu z vody a v 10 hod uz jsem sedel v aute.

Mezi HK a Pce je nova dvouproudova silnice,nedele rano,prazdno. Povolena 120km/h.
S vlakem ,kdyz jedu spesnak to urazim za 16 minut. 
Predjizdim pomalejsi auta,nejel jsem nijak rychle a dojizdim v pravem pruhu A6 ,bila ,vzadu 4 laufy. Borec mne nechal predjet,ja se zaradil pred nej. Registruji v levem spodnim rohu kufru logo ABT.
Pravdepodobne mel za to,ze me full led svetla znamenaji premotorovanou bestii .
Video mam ,ale nevim zda a kdy ho dam- uz sem v praci. 
Kazdopadne,necham si sve auto zmerit az budu v Praze na vylete u Motorpowera,jede mi to opravdu hodne dobre.  :D

Nejde mi o to,ze mel 3krat vic kw nez ja,lepsi povoz,vic odvahy a byl daleko rychlejsi....

Jsem se smal,protoze mi naskocilo brnenska znacka,lihen uspesnych jezdcu s chuti zavodit,milovniku koncernovych kcharu.

Proti nim ja,ktery jede do prace v nedeli,aby to stihnul ,usmevavy ze plavco klaplo a donuceny primout vyzvu o kterou jsem vubec nestal. 04.gif 

V 10 ,14 jsem projizdel branou depa,kroutic nad sebou hlavou v udivu ,ze ma Ayrton Senna neobjeveneho nastupce,ktery kdyby nejezdil spokojen u ČD tak by rozhodne dokazal zavody F1 opet zatraktivnit.

Odkaz ke komentáři

jel jsem takhle dnes jižní Moravou a potřeboval jsem nutně vybočit, jak říká Cimrman. Zastavím na mostku u pole slunečnic, jdu se vyčůrat a koukám, mají to pole teda pěkně zaplevelený. A najednou jsem zůstal stát s hubou otevřenou. Ten plevel měl takový ty cípatý listy, no však víte. Nevím jestli to byl pozůstatek po dřívějším technickém konopí nebo po něčí veselé zahrádce, nebo kde se to tam vzalo, bylo toho tam že by zásahovka měla medailí jak maršál Žukov. Eště že těmhle věcem neholduju.

Odkaz ke komentáři

jel jsem takhle dnes jižní Moravou a potřeboval jsem nutně vybočit, jak říká Cimrman. Zastavím na mostku u pole slunečnic, jdu se vyčůrat a koukám, mají to pole teda pěkně zaplevelený. A najednou jsem zůstal stát s hubou otevřenou. Ten plevel měl takový ty cípatý listy, no však víte. Nevím jestli to byl pozůstatek po dřívějším technickém konopí nebo po něčí veselé zahrádce, nebo kde se to tam vzalo, bylo toho tam že by zásahovka měla medailí jak maršál Žukov. Eště že těmhle věcem neholduju.

To se běžně praktikuje. Zasadíš si to mezi slunečnici nebo kukuřici, když víš kde, tak i uprostřed pole, aby to kolemjedoucí čuralové neodhalili a zásahovka si může trhnout nohou.

Odkaz ke komentáři

že si holky nestoply tebe, mohl jsi mít jeden průšvih v práci a druhej doma

Odkaz ke komentáři

Vyprávěl můj strýda:

Sedím na terásce a popíjím kafe. V tom přilítne náš mladej (je to jeho vnouček) s tím, že se naučil ve školce novou básničku a jestli jí chci slyšet. Ok, spusť. ?Kdo si koupí hjundaje, nadosmrti ku..da je. Ha-ha.?

Pointa příhody - v ten moment přijíždí babička (opravdu mimořádně vzácný exemplář ku..dy) ve svojí nové i30...

Odkaz ke komentáři

Vyprávěl můj strýda:

Sedím na terásce a popíjím kafe. V tom přilítne náš mladej (je to jeho vnouček) s tím, že se naučil ve školce novou básničku a jestli jí chci slyšet. Ok, spusť. ?Kdo si koupí hjundaje, nadosmrti ku..da je. Ha-ha.?

Pointa příhody - v ten moment přijíždí babička (opravdu mimořádně vzácný exemplář ku..dy) ve svojí nové i30...

kunda sem, kunda tam,

jak to už bývá, odříkaného chleba je největší krajíc, takže také drandím i30, ale to auto za Vošickýho nemůže

a ten malej smrádek by zasloužil na prdel  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Tak mám taky něco ze života.Dneska ráno v půl šestý zas do roboty.Na auto kašlu,taky bych mohl přijet na panský třeba o hodinu později.Lítačka v kapse a mažu na Ohradě na bus.

207 plná,ale urval jsem vzadu jednu sesli a tak se pomalu probírám ze spaní a letmo čučim okolo sedícím a stojícím po hodinkách.Klasická nemoc.207 díky rozkopané Koněvce teď 

už několik měsíců jezdí od nás asi sedmiminutovou štreku na Florenc momentálně asi 20 a někdy i víc minut zajížďkou přes půl Prahy.Někde na Olšanským nastoupil celkem sympaťák 

a ejhle - na ruce modrý aquáče.Já sedim a on stojí vedle mě a jak se drží madla tak já se kochám.Bus sice plnej,ale říkám si,sakra,nebuď takovej posera a zkus kozu.Tak se nějak 

začnu na tu průpovídku chystat,jenže pán se najednou tak divně nadechl a lup a byl na zemi.Vedle stojící mladej pán říká: "Je vám dobře?" Kolabující majitel aquáčů přišel okamžitě k sobě 

a povídá,že se mu jen zatočila hlava.Neuplynulo 15 sekund a je na zemi zas.Zvedám ho a usadím na náhodou volnou sedačku.V tu chvíli stavíme na Florenci.Letím venkem k řidiči,že vzadu 

kolabuje pán.Řidič se jde sice podívat ale mrmlá že "To tam nikdo nemá mobil?"

Pomáhám chudákovy ven z busu a vytáčím záchranku.Ze zavírajících se dveří autobusu jen slyším:"Jó,pomozte mu." Bus odjel a ostatní prej musí do práce.

Komunikace se záchrankou super.Milý hlas mě poměrně slušně navigoval jak se o pána postarat.Vědomí ztratil ještě dvakrát.Erzeta byla na místě asi za pět minut.Posádka taky na úrovni.

Předal jsem pána a informoval vše co jsem z něj dostal.39 let,prej se mu chce pořád spát.No tak snad to byl jen nějaký mimořádný kolaps a obejde se to bez následků.Odcházím na metro a 

a šinu si to do roboty.

Pak jsem se ale opravdu od srdce zasmál,když dorazím o trochu později do práce a na mojí omluvu mi bylo řečeno:"Větší píčovinu jsi si tedy vymyslet neuměl?"

Je mi to u pr.ele.Hlavně že je pán a jeho aquáče v dobrých rukách.

Odkaz ke komentáři

Včera cestou ze Sněžky, dva kluci tak 9 a 10 let před námi:

Kluk A: To je nuda z toho kopce.

Kluk B: Jo, já bych tu postavil skluzavku.

Kluk A: A já tobogán, to by sis to i užil tu cestu.

Kluk B: A já bych tady dal gripen.

Kluk A: Co je to gripen?

kluk B: Nevím. 

Tak jsem se celkem zasmál, děti jsou někdy super :D 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...