YPO Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Nejsem spravedlivy. To jsi preci ty. Nechtel jsem byt uz prihlasen pod svym obcanskym jmenem ale to ty ypoknedlik zrejme nepochopis.celkem laciná výmluva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 (upraveno) celkem laciná výmluvaTo neni vymluva.chtel jsi vysvetleni a ja ti ho dal. Jestli mu neveris tvoje vec.je mi to fuk. Upraveno 16. září 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Andy má bradavky v háji, tak projevte trochu empatie ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 (upraveno) Ja mdl rad sukho.iJako Překližka taky nebyl marnej Upraveno 16. září 2018 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 To neni vymluva.chtel jsi vysvetleni a ja ti ho dal. Jestli mu neveris tvoje vec.je mi to fuk.jasně, že mu nevěřím ...... stačilo by zalovit ve tvých starých příspěvcích což by byla práce na kterou seru páč hledání v guestech je nad mojí chuť i síly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Admine, zrusis please IP ban pro Ypouše? At tu nemusí nakukovat z knihovny. Myslím, že by to ničemu neuškodilo. Ano, Ypo se nechal smazat, ale Kamil mu k tomu ještě přidal blok jeho IP adresy a tady jde právě o zrušení toho bloku... *noa pro máru .... člověče žádnej trvalej ban jsem nedostal ...... já sem nedostal totiž vůbec ban ..... páč kdybych ho dostal tak tu nejsem ani za Berta Je to nejake zamotane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Ze zivota:Jsem se byl venku probehnout a jak zaleze slunko, tak uz je kosa. Tak mam rozedrene bradavky. Budu muset zase zacit prelepovat, ale to pak trha chlupy na hrudniku. Past vedle pasti totok...Njn je to tak včera už jsem tak taky běžel, ale je rozdíl i v tričku, některý dráždí a některý ne... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Andy má bradavky v háji, tak projevte trochu empatie ne?Dekuju ti, nacelniku, ze ses me zastal Njn je to tak včera už jsem tak taky běžel, ale je rozdíl i v tričku, některý dráždí a některý ne... :-)Ja beham vetsinou ve funkcnich trikach (underarmour, adidas a jedno mam z tchiba) a pokud si dobre pamatuju, tak to delaj vsechny. Proto pak radsi preventivne prelepuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Nesmíš mít bradavky jak špunty od kopaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Konecne uzitecna rada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Teď jsem si objednal triko na běh od Nike (Nike running) a je to funkční materiál a uvnitř je to takové měkké... jako vlies. Možná by to pomohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Jinak ze života: ...dávám kafe na benzínce (KM Prona) a už z dálky vidím "Espresso Piccolo" tak říkám paní, že si dám Espresso...ona sahá po velkým hrnku... "Ne, to menší...espresso chci.""Takže picollo...""Ne, espresso do toho nejmenšího hrnečku""U nás je to piccolo...""Hm tak to tady máte asi něco extra..." "No to máte všude, i v Itálii, když chcete malý, tak si dáte přece piccolo espresso!""Cože? Prosímvás můžeme ukončit tento rozhovor?!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Jinak ze života: ...dávám kafe na benzínce (KM Prona) a už z dálky vidím "Espresso Piccolo" tak říkám paní, že si dám Espresso...ona sahá po velkým hrnku... "Ne, to menší...espresso chci.""Takže picollo...""Ne, espresso do toho nejmenšího hrnečku""U nás je to piccolo...""Hm tak to tady máte asi něco extra..." "No to máte všude, i v Itálii, když chcete malý, tak si dáte přece piccolo espresso!""Cože? Prosímvás můžeme ukončit tento rozhovor?!" To mi připomnělo: V Itálii jsou vůbec divní. Jedna blbka od nás si kdysi dala vystajlovanou fotečku na FB s ?vtipným? příspěvkem o profesionalitě zaměstnanců nějakého podniku v Římě - suverénně si objednala ?latte?, číšník na ní nejdřív chvilku divně čuměl a pak jí přinesl hrnek horkýho mlíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Jinak ze života: ...dávám kafe na benzínce (KM Prona) a už z dálky vidím "Espresso Piccolo" tak říkám paní, že si dám Espresso...ona sahá po velkým hrnku... "Ne, to menší...espresso chci.""Takže picollo...""Ne, espresso do toho nejmenšího hrnečku""U nás je to piccolo...""Hm tak to tady máte asi něco extra..." "No to máte všude, i v Itálii, když chcete malý, tak si dáte přece piccolo espresso!""Cože? Prosímvás můžeme ukončit tento rozhovor?!"Si mi pripomnel .. asi pred rokem na OMV a jedna konkretni obsluha. Ja: Dam si espresso.Ona: Mame jenom piccolo nebo lungo.Ja: Tak to maly.Ona: Takze piccolo.Ja: Treba. ... o rok pozdeji (asi pred mesicem), stojim u poklady a prijde chlap a pta se ty stejny zensky (jo, furt tam dela a ja tam furt chodim). On: Mate prosim piccolo?Ona: Piccolo neexistuje! Existuje jenom espresso, kdy uz se to konecne naucite vsichni! Vona se za ten rok normálně něco naučila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 No tohle kafe nazvoslovi je fakt dalsi česka specialita.... smutny je ze za tech 20 let co tady tak nak zacla espresso vlna je to porad stejna pakarna a vysvetlovat lidem co je espresso porad dokola je fakt na hlavu. Na benzine treba nemaj espresso machiato, vubec nevedej o co jde a koukaj na tebe jak na debila... nekde ho zase maj a rikaj takze jedno ?mačíto? ?? Whats?... takze ceny uz na urovni skoro nemecka ale o kafi vim porad stejny houno... latéčko, preso a matonku s kitrónem a dobroou. ČR rules.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Mi to přijde jako nějaká kafová snobárna s tím vaším pikkolíkem, sice si všichni rozumíte, ale chytrého je potřeba udělat. Zlatý pivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 V nemecku vi vo kafi taky picu, vetsina mych zakazniku v DE - podotykam, ze fakt lovari - maj doma jen prekapavac, par oblibenejm, co si u me davaj presso sem koupil nespressovace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Ja teda kavu pojmenovat umim, ale pokud by nekdo prede mnou zacal skolit z nazvoslovi obsluhu na OMV, tak si o nem asi budu myslet, ze je chuj. Dost mozna bych mu to i rovnou rekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Rozčiluje tě názvosloví kafí na pumpách? Já jezdím na pumpu pro benzín a ne školit obsluhu v názvech kafe. Na to jezdím do kavárny a tam už to celkem uměj=). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Rozčiluje tě názvosloví kafí na pumpách? Já jezdím na pumpu pro benzín a ne školit obsluhu v názvech kafe. Na to jezdím do kavárny a tam už to celkem uměj=).Jestli je to na me, tak si ten muj post asi precti jeste jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se