Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

tohle tady už bylo?

je v tom i pasáž s dotazem cestujícího, kudy jede :)

http://www.komiksarium.cz/index.php/2012/01/internet-bavi-kucerovskeho-komiks-o-brne-prectete-si-upravenou-verzi/

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

ps. na ty internety a IDOSy bacha! jednou jsem jel do práce linkou meziměsto, přijel autobus, dokonce o dvě minuty dříve, tří-místné číslo na světelné tabuli sedělo, tak nastoupím, řeknu dobré ráno, jednou na úan prosím. a on mi šofér řekl, že na úan nejede, že to musím počkat ještě dvě minuty na stejný autobus se stejným číslem. tak jsem dvě minuty zkoumat tabuli na zastávce a fakt! sice jedou jen čtyři busy za den, ale dva z nich jedou v rozpětí 2 minut po sobě a ten první jede jenom na letiště.

takže když si spoj najdete jen na IDOSu a nezkontrolujete si ostatní odjezdy stejné linky, tak jste pak za blbce pro všech pět cestujících i šoféra :D a teď už vím, že kvůli mě pak možná neměl čas si ani na točně odskočit na záchod :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

skuhrající bažiny :D

vedle čísla busu taky bejvá vypsaná konečná stanice -- to jen tak .... pro orientaci

občas jezdím 177, která jezdí standardně z Chodova na Polikliniku Mazurská, ale pak taky jezdí jenom z Chodova na Volhu což jsou jenom tři stanice (je to posila pro studentíky na kolejích)

takže situace:

na Chodově nalezou pacienti do autobusu na kterém je namalovaná konečná zastávka Volha

na první zastávce bus hlásí "tento autobus končí v zastávce Volha"

na druhé zastávce bus hlásí "tento autobus končí v zastávce Volha"

na třetí zastávce bus hlásí "konečná stanice, prosíme vystupte"

a přijde paní a říká "vy nejedete na Skalku"? (tahle situace se opakuje celou šichtu)

takže asi tak 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

...a Ty jí podle toho jestli máš sudý nebo lichý den odpovíš ,,nejedu"  nebo ,,jedu".... chápu to správně ?

tam to říkat nemůžu, hned by to prokoukla, páč se tam hned točím zpátky na Chodov .... blbý

Odkaz ke komentáři

Je to o lidech jako ve všem, nejen ve vztahu řidič-cestující, na hovado člověk narazí kdekoli  Já mám s řidičema zatím vesměs dobré a veselé zkušenosti.

Jednou jsem nastupoval po deseti pivech do autobusu a jel z hospody domů. Když se autobus blížil, s kámošem, který mě vyprovodil na zastávku, jsme ještě dokuřovali cigáro, rozloučili se, já nastoupil prostředními dveřmi a sedl si dozadu a kámoš jak odcházel a míjel přední otevřené dveře toho řidiče tak tam na sebe něco zahalekali, dveře se zavřely a autobus se rozjel. SMSkou mi pak kámoš napsal, že se ho autobusák ptal jestli nemá cigáro (neměl, krabku jsem měl já)... tak jsme se domluvili, že až budu vystupovat, že mu dám cígo a řeknu, že mu to posílá ten týpek z Obchodního náměstí... když jsem vystupoval (sám v autobuse) a šel k němu úplně dopředu, tak bylo vidět, že byl nesvůj co k němu lezu, ale když jsem na něj vytáh to cigáro i se vzkazem, tak se rozesmál, děkoval a evidentně jsem mu zpříjemnil noční šichtu  :)

Jindy jsem jel ráno do práce a na jedné zastávce se porouchaly prostřední dveře, které prostě po zvukovém signálu ne a ne zavřít... jen to syčelo a nic... tak vždycky musel řidič opustit kabinu, přijít ke dveřím, trošku do nich jebnout rukou a dveře se v tu ránu zavřely... asi ten bus mohl pro závadu taky odstavit a cestující vyhnat ale na další zastávce poprosil někoho z cestujících zda by do toho vždycky nešťouchl, aby nemusel vylejzat a nenabírali jsme zpoždění. Nějakej starší pán se nabíd a asi 10 zastávek takhle vždycky s těma dvěřma zaštěrchal a mohlo se jet dál. Zprvu si vždycky mezi zastávkama sedal, ale pak se na to vybod a stál už jen u těch dveří :) když vystoupil, dělal to za něj někdo další...prostě taková pěkná ranní kooperace aby všichni dojeli :)

Upraveno uživatelem Povidláček
Odkaz ke komentáři

Soferujuc nesustredeny, zle som odbocil. Dostal som sa do zapchy a vliekol sa. Az som zbadal Lidl. Tak som odbocil, ze reku dlho som tam nebol, lepsie ako vliect sa v zapche. Kupil som si tam natierku humus a vegetariansky salam. Ta natierka fakt chuti dobre. Ten vegetariansky salam, no uvidime.

Odkaz ke komentáři

Krasna vzpominka na mladi. Bydlel jsem na Sazave. 

skuhrající bažiny :D

vedle čísla busu taky bejvá vypsaná konečná stanice -- to jen tak .... pro orientaci

občas jezdím 177, která jezdí standardně z Chodova na Polikliniku Mazurská, ale pak taky jezdí jenom z Chodova na Volhu což jsou jenom tři stanice (je to posila pro studentíky na kolejích)

takže situace:

na Chodově nalezou pacienti do autobusu na kterém je namalovaná konečná zastávka Volha

na první zastávce bus hlásí "tento autobus končí v zastávce Volha"

na druhé zastávce bus hlásí "tento autobus končí v zastávce Volha"

na třetí zastávce bus hlásí "konečná stanice, prosíme vystupte"

a přijde paní a říká "vy nejedete na Skalku"? (tahle situace se opakuje celou šichtu)

takže asi tak 

Odkaz ke komentáři

To je těžký. Lidi jako jsem já, kteří si všechno zjistí dopředu, naštudujou si trasu, nástupní a výstupní zastávky a pak jedou na jistotu, pak ta většina zmatkujících cestujících, co neví, kam vlastně jede, považuje za magory...

Povidláček mi připomněl tramvajáka na Náměstí míru, taky se mu nechtěly zavřít dveře: "Haló tam u těch dveří, kopněte mi do nich, díky!"

Odkaz ke komentáři

Soferujuc nesustredeny, zle som odbocil. Dostal som sa do zapchy a vliekol sa. Az som zbadal Lidl. Tak som odbocil, ze reku dlho som tam nebol, lepsie ako vliect sa v zapche. Kupil som si tam natierku humus a vegetariansky salam. Ta natierka fakt chuti dobre. Ten vegetariansky salam, no uvidime.

Hummus maj asi čtyři druhy, chilli, paradajky s bazalkou, římský kmín, olivy. Ten s olivami je pro mne #1. A když už tam člověk vleze, doporučuju ve výb?hu pro hermelíny čapnout plesnivej francouzskej zrajici sýr, Ch?ne ď Agent Camembert 250g, ale ne light verzi, na to bacha. Není to špička, ale za tu cenu čs plísňáku (na 100g) velmi slušnej průměr.

A ať nejsem OT:

Jen aby jste věděli, co musí občas YPO vozit. Včera večer: cestující čeká na zastávce Avia Letňany. Linka 195 někdy končí na Avii, někdy končí na další zastávce Krausova (nechápu, ale budiž). Cestující hledá na Chrono24 Jaegrovky Deep Sea Chrono, takže je ve stavu snížené příčetnosti. 195ka přijíždí, pár lidi vystoupí, pan cestující nastupuje a sedá si. Autobus vypíná motor a zhasíná vnitřní osv?tlení. Cestujícímu to nevadí, monitor tabletu svítí, a ty Jaegrovky některý fakt nemají špatný ceny. Autobus se nehýbe, zvolna vychládá, řidič v zrcátku zvědavě pozoruje cestujícího. Nakonec ten vůl zvedá oči od tabletu a mírně se podiví: "Vy nejedete na Krausovu?" Řidič úplně klidným hlasem, jaký používáme pri rozhovoru s totálním retardem: "Ne, já nejedu na Krausovu. Já mám napsáno na voze Avia Letňany, takže jedu do zastávky Avia Letňany". Cestující: "Aha, jo, děkuji, promiňte, dobrou chuť, ééé" :D :D

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Nene, já si o nich jen tak sním. Jsou moc podobný Moonům, obojí bych neunosil, a moony jsou pro mě o fous hezčí a pohodlnější. JLC Deep Sea Chrono bych pořídil v případě, že bych chtěl najet na OWG koncept (a stejně by se mi stýskalo po Moonech a časem se k nim vrátil..)

Odkaz ke komentáři

Hm. Učím pořád ve stejné třídě už řadu let. Ale poslední dobou už se mi párkrát stalo, že jsem zaklepal na dveře při vycházení zevnitř ven. Naštěstí to žádný študák neviděl  :lol2:

Edit : samozřejmě jsem byl zabraný do úvahy o nových limitkách   :lol2:

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Teď jen jde o to, aby se to nezhoršovalo a když už jo, tak ať to radši hned zapomenu a jsem v klidu (a ostatní ať se s tím poperou) :)

Něco na způsob :?Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil..."

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...