geometr Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Tak je otázka jestli by to za strizliva bylo lepší, ale když nechlastám tak jezdím autem :-) Zastavěj policajti chlapa v autě. Ten otevře dveře a vypadne na ulici. "Ježiši chlape, vždyť vy nemužete ani chodit!" ... "A proč myslíte, že jedu autem!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 To už jsem slyšel od několika lidí, že my se tu máme vlastně hrozně dobře, hlavně od takovejch těch za vodou a pak od těch z humanitárních organizací :-) Asi jsem dnes nějaký pomalejší, to jakože když napíšu, že metro ve Washingtonu je třeba oproti pražskému na hovno, tak jsem milionář či humanitární sluníčko (ať už to znamená cokoli)? Nejsi po vánočním večírku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Předpokládám, že "za vodou" bylo myšleno "za velkou mlákou". Ale možná se pletu, když si to tak znova čtu... Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 ...... Ale zase nejsem sám komu se to stalo. Minule mi takhle volala kamarádka jestli bych tě pro ní nepřijel, že je v nějaký prdeli protože si spletla vlak. Hrozně jsem se jí smál a pak jsem z ty samý prdelky volal taxika já :-)To je OK, já jsem zažil, že do jiného vlaku nastoupila celá posádka Pendolina (kromě tedy strojvůdce). Pak jsme museli v nějaké díře čekat až je přiveze taxík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Asi jsem dnes nějaký pomalejší, to jakože když napíšu, že metro ve Washingtonu je třeba oproti pražskému na hovno, tak jsem milionář či humanitární sluníčko (ať už to znamená cokoli)? Nejsi po vánočním večírku?Ses :-)), myslel to jako z ameriky ci britanie ( prehlednost mhd a jejich linek ) a jeste ses chytlavej :-)).Ber to z nadhledem a zase se nenastvi :-), to nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Má pravdu kuncák, nebuď hned vztahovačnej. Já nevím, že tady hned spousta lidí vidí za vším výpad na ně. Trochu nadhledu, fakt... Ovšem jestli to vyznělo nepatřičně, tak sorry, ale opravdu mě nenapadlo to, co Bobiska, když jsem to psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Má pravdu kuncák, nebuď hned vztahovačnej. Já nevím, že tady hned spousta lidí vidí za vším výpad na ně. Trochu nadhledu, fakt... Ovšem jestli to vyznělo nepatřičně, tak sorry, ale opravdu mě nenapadlo to, co Bobiska, když jsem to psal. Já tam třeba ten výpad na mne nevidím ani když tam fakt je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 No tak to bude opačnej problém než u mě. Já nechci výpad a někdo ho tam najde a jinej výpad chce a on tam není :-)Pravda je, že pokud je člověk třeba podrážděnej, tak "čte" jinak, než kdyby byl v klidu (prosím Tě, Bobisku, to teď nemyslím konkrétně Tebe, ale obecně). No anebo se třeba někdo vyjadřuje tak blbě a neuvážlivě, jako já a průšvih je na světě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Já tam třeba ten výpad na mne nevidím ani když tam fakt je :-)Na tebe tam taky ode mne puvodne byl, ale upresnils svuj stav a ja se se smichem omluvil :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 dostal sem od příšery todle varování a fakt nevím za co .... takže než se to naplní tak sem chtěl jenom říct, že moderátoři na chronomagu sou buzeranti .... kromě sibiře .... ten má jenom zlatý boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Treba vedel, co teprve napises... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Treba vedel, co teprve napises... :-))to je možný .... na vědmu sem zapoměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 dostal sem od příšery todle varování a fakt nevím za co .... takže než se to naplní tak sem chtěl jenom říct, že moderátoři na chronomagu sou buzeranti .... kromě sibiře .... ten má jenom zlatý boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 dostal sem od příšery todle varování a fakt nevím za co .... takže než se to naplní tak sem chtěl jenom říct, že moderátoři na chronomagu sou buzeranti .... kromě sibiře .... ten má jenom zlatý boty Příspěvek na PC vypadá, jako že už to máš v podpisu (to varování), popřemýšlej, že by sis to tam dal :-) ... aby se jako vědělo, co jseš tady za vulgárního vyvrhela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Já jezdím MHD fakt jen výjimečně. Jako třeba s tím vlakem. Čtu Františkovy Lázně 3. kolej nebo jak to tam je. Tak nastoupim do vlaku na 3. koleji. Vlak se rozjede přijde takovej ten steward a hlásím, že chci do Františkových Lázní a on mi říká "Pane, vlak do Frantovek stál na stejné koleji víc ve předu, tenhle jede do Lubů." No tak jsem holt vystoupil v nějaký prdeli mezi Chebem a Lubama a čekal na taxík. Mně třeba nenapadlo, že na stejný koleji můžou stát dva vlaky a každej jede jinam a to v rozmezí asi 5 minut. Jinak autem trefím všude a když nevím tak Google maps napoví :-)A proto vždy když se mi to stane, že někam cestuji vlakem či MHD otevřu hubu a zeptám se jednou tak jedu z Práglu, utahanej jak vokurka proberu se a stevard hlásí ...Ostrava Svinov, uchopím tašku, bundu a skáčů ze schodů na perón a říkám si ty woe, tak tak. Otočím se a čtu, Olomouc hlavní nádraží jsem to ale idiot... ten stevard hlásil příští stanice Hranice, blala Ostrava Svinov a v tu chvíli rozespalej jsem vyskakoval naštěstí jelo za 20 minut Pindolíno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 A proto vždy když se mi to stane, že někam cestuji vlakem či MHD otevřu hubu a zeptám se jednou tak jedu z Práglu, utahanej jak vokurka proberu se a stevard hlásí ...Ostrava Svinov, uchopím tašku, bundu a skáčů ze schodů na perón a říkám si ty woe, tak tak. Otočím se a čtu, Olomouc hlavní nádraží jsem to ale idiot... ten stevard hlásil příští stanice Hranice, blala Ostrava Svinov a v tu chvíli rozespalej jsem vyskakoval naštěstí jelo za 20 minut Pindolíno takovej je život............. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 dostal sem od příšery todle varování a fakt nevím za co .... takže než se to naplní tak sem chtěl jenom říct, že moderátoři na chronomagu sou buzeranti .... kromě sibiře .... ten má jenom zlatý boty Ale to ze jsem ti na tvou SZ odpovedel (jeste pred tvym druhym prispevkem) a ozrejmil ti za co to bylo, uz sem nenapises vid? To by nebylo dost cool. Takze jeste jednou a verejne, omez prosim vulgarity ve svem vyjadrovani na minimum, nema to tady co delat. Jednak ti to budeme mazat, druhak (protoze nas to nebavi) budes dostavat BANy. Stejne jako kdokoliv jinej, s podobnym zpusobem vyjadrovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Jo... mas recht ....tak abych to osvetlil pacientum.... vyhruzka banem byla za to ze jsem napsal o ceskych operatorech ze jsou to zmrdi... presne takhle.... a myslim si to porad ani tvuj ban na tom nic nezmeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Ten předvánoční stres se na Tobě neblaze projevuje.... že ono se Tě hodně naplavenin dneska ptalo kam jedeš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 no ..... abys taky nebyl v hledacku az treba napises ze te nasral postak.... tak si davej bacha .... je to tu drsny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se