Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

To jsem měl plno banánů,ale ne za zmrdy,píči a já nevím co?

Tajdle naseho Ypouska ostrakizuje chlapik bez chuti a zapachu, kterej se buchviproc stal moderatorem a ty si Vrabec este prihrejvas polivku? Nevkusne. Hned bych ti smahnul bana za zmrda a picu. Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A já byl napomenut, abych tady na fóru nemluvil o pravopisu. Sprostá slova že nevadí, ale někoho upozornit na jeho chyby prý není vhodné :)

Hovno prdel sračka, to je naše značka :)

Jen v tomdlenctom prispevku mas nejmin pet chyb, tak bych se s tim pravopissem moc nevohanel
Odkaz ke komentáři

To je teda debata.... ale tak jedno poučení jsem si z toho vzal, čím více příspěvků mám, tím víc se můžu chovat jak poslední dement, ale budu vlastně frajer....

Vo tom je celej zivot. Sou dementi a sou frajeri. Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Ja myslim Afri ze s 10K+ prispevkama uz by ti ten kokot klidne mohl projit :lol2:

Ale jinak si myslim ze bychom meli mody respektovat a zbytecne se do nich nenavazet, taky to nemaj lehky kdyz znaj spoustu lidi osobne je pak tezky neco prosazovat

Odkaz ke komentáři

pánové ...vytahovat kdo tu je jak dlouho, popřípadě kolik má příspěvků.....podle toho máme poznat iq dotyčného ? to.snad ne. je to jedině známka toho že nemá rozum to za a, a za b, že mu je tady mezi náma dobře...ale.co to znamená to nevím :-)

Odkaz ke komentáři

Ináč v slovenčine je k-word chápané fakt ako jedna z najhrubsich a najoplzlejsich nadávok. Je pre mňa dosť bizarné že na fóre je to vcelku frekventované slovo nepodliehajú hviezdičkou cenzúre. Ale sekunda nejde, musí byť vterina.

Edit: aha sekunda už ide

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Ja myslim Afri ze s 10K+ prispevkama uz by ti ten kokot klidne mohl projit :lol2:

Ale jinak si myslim ze bychom meli mody respektovat a zbytecne se do nich nenavazet, taky to nemaj lehky kdyz znaj spoustu lidi osobne je pak tezky neco prosazovat

Souhlasím, a moderátory i když tam byl třebas i kokot jako je YPO, jsem vždy plně respektoval :-) Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...