Zmizík Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) To jsem měl plno banánů,ale ne za zmrdy,píči a já nevím co? Tajdle naseho Ypouska ostrakizuje chlapik bez chuti a zapachu, kterej se buchviproc stal moderatorem a ty si Vrabec este prihrejvas polivku? Nevkusne. Hned bych ti smahnul bana za zmrda a picu. Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 když tak pane,pane Milisák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 když tak pane,pane Milisák.Pane Vrabec, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Díky pane,vidíš že to jde trochu kultivovaně. :-* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Díky pane,vidíš že to jde trochu kultivovaně. :-*Njn, to sme dopadli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 A já byl napomenut, abych tady na fóru nemluvil o pravopisu. Sprostá slova že nevadí, ale někoho upozornit na jeho chyby prý není vhodné Hovno prdel sračka, to je naše značka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 A já byl napomenut, abych tady na fóru nemluvil o pravopisu. Sprostá slova že nevadí, ale někoho upozornit na jeho chyby prý není vhodné Hovno prdel sračka, to je naše značka Jen v tomdlenctom prispevku mas nejmin pet chyb, tak bych se s tim pravopissem moc nevohanel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 To mi nevadí. Mně jen přijde zvláštní, aby pravopis byl tabu a sprostá slova OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 To je teda debata.... ale tak jedno poučení jsem si z toho vzal, čím více příspěvků mám, tím víc se můžu chovat jak poslední dement, ale budu vlastně frajer.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) To je teda debata.... ale tak jedno poučení jsem si z toho vzal, čím více příspěvků mám, tím víc se můžu chovat jak poslední dement, ale budu vlastně frajer....Vo tom je celej zivot. Sou dementi a sou frajeri. Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 No, no, já mám příspěvků vcelku dost ale za kokota jsem byl out na tři dny ráz dva .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Dement nebo frajer je od dvou litrů,ale to ti časem dojde. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 No, no, já mám příspěvků vcelku dost ale za kokota jsem byl out na tři dny ráz dva ....No vidíš, já jsem jen nabídl práci ( chtěl jsem sundat mešitu a zadarmo ) a taky jsem měl odstáfku................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Ja myslim Afri ze s 10K+ prispevkama uz by ti ten kokot klidne mohl projit Ale jinak si myslim ze bychom meli mody respektovat a zbytecne se do nich nenavazet, taky to nemaj lehky kdyz znaj spoustu lidi osobne je pak tezky neco prosazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Ja se jednou ptal kamarada, jakou nejsprostsi vetu by kdy vymyslel a von rika: Mrdka tece po hovne. Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Mondeo už máš přes šest litrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 pánové ...vytahovat kdo tu je jak dlouho, popřípadě kolik má příspěvků.....podle toho máme poznat iq dotyčného ? to.snad ne. je to jedině známka toho že nemá rozum to za a, a za b, že mu je tady mezi náma dobře...ale.co to znamená to nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Ináč v slovenčine je k-word chápané fakt ako jedna z najhrubsich a najoplzlejsich nadávok. Je pre mňa dosť bizarné že na fóre je to vcelku frekventované slovo nepodliehajú hviezdičkou cenzúre. Ale sekunda nejde, musí byť vterina.Edit: aha sekunda už ide Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Ja myslim Afri ze s 10K+ prispevkama uz by ti ten kokot klidne mohl projit Ale jinak si myslim ze bychom meli mody respektovat a zbytecne se do nich nenavazet, taky to nemaj lehky kdyz znaj spoustu lidi osobne je pak tezky neco prosazovatSouhlasím, a moderátory i když tam byl třebas i kokot jako je YPO, jsem vždy plně respektoval :-) Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Na to pivo bych zašel s autobusákem a princem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se