Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

prave ze sem nejakej krasnejsi .... erekce vobden ......ale furt tomu neco chybi

Tak to je dobrý, von povídal, že právě jak mu chybí ten testosteron, tak jako chuť na ženskou teda neni... Von asi moc čte různý časopisy a vůbec je trochu divnej... Ale kozy mu narostli to zase jo, ale to bude spíš tim, že je zase tlustej jako kráva..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Tak to je dobrý, von povídal, že právě jak mu chybí ten testosteron, tak jako chuť na ženskou teda neni... Von asi moc čte různý časopisy a vůbec je trochu divnej... Ale kozy mu narostli to zase jo, ale to bude spíš tim, že je zase tlustej jako kráva..

tak chut na zenskou taky nemam ..... kdyz si predstavim ty smesny pohyby tak je mi zle .... chtel sem tim jenom rict ze pindour este funguje ale je mu to prd platny

Odkaz ke komentáři

tak chut na zenskou taky nemam ..... kdyz si predstavim ty smesny pohyby tak je mi zle .... chtel sem tim jenom rict ze pindour este funguje ale je mu to prd platny

Hele rozumim... Něco jako když u sebe nosíš nabitou flintu, chceš aby to všichni věděli, ale střílet se ti z ní rozhodně nechce, pač už nesneseš pohled na krev...

Seš vlastně takovej starej pistolník!

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

prave ze sem nejakej krasnejsi .... erekce vobden ......ale furt tomu neco chybi

Nemáš erekci z toho, jak v zrcadle pozoruješ to svoje zkrásnění, viď že ne?

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Nemáš erekci z toho, jak v zrcadle pozoruješ to svoje zkrásnění, viď že ne?

zjistil sem, že sem vlastně v pořádku  :lol:

?Můj život není jednoduchý, mám třináct dioptrií, těžkou lupenku, Tourettův syndrom, alergii na peří a oříšky, a v tuto chvíli ještě permanentní erekci,? 

https://www.super.cz/491653-na-toto-smejdeni-hoste-nezapomenou-karlova-loznice-ukryvala-rakev-urny-zivou-slepici-i-fotky-obnazenych-babicek.html

Odkaz ke komentáři

zjistil sem, že sem vlastně v pořádku :lol:

?Můj život není jednoduchý, mám třináct dioptrií, těžkou lupenku, Tourettův syndrom, alergii na peří a oříšky, a v tuto chvíli ještě permanentní erekci,?

https://www.super.cz/491653-na-toto-smejdeni-hoste-nezapomenou-karlova-loznice-ukryvala-rakev-urny-zivou-slepici-i-fotky-obnazenych-babicek.html

Není to celý levá?
Odkaz ke komentáři

zjistil sem, že sem vlastně v pořádku  :lol:

No než jsem si fšimnul toho odkazu, tak jsem myslel, že Ypouš píše vo sobě........

Odkaz ke komentáři

No, ta lupenka, vizáž, erekce a přilepený sluchátko asi nebudou hraný :) . Takhle si myslím, že to má kluk v hlavě relativně srovnaný i přesto, že je nemocnej, nicméně za to nemůže. Ale jestli za bůra natáčecího dne ze sebe dělal kkta, tak je fakt magor.

Odkaz ke komentáři

To je možný, ale dělat takovýdle chujoviny v televizním pořadu, to z něj asi nebude druhej Kameron. Ani vtipný mi to nepřišlo, těžko říct, co tím chtěl rejža sdělit.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

To je možný, ale dělat takovýdle chujoviny v televizním pořadu, to z něj asi nebude druhej Kameron. Ani vtipný mi to nepřišlo, těžko říct, co tím chtěl rejža sdělit.

Tak předpokládám, že to je celý v režii samotný TV. A sledovanost tím stoupá a stoupá... Nějaká kačka na další projekty mu kápne;-)
Odkaz ke komentáři

V tomhle "byznysu" se neorientuji, Kristiane :) . Jedno je ale jasný tak, jako tak. I kdyby byl nemocnej, jak on sám tvrdí, tak si myslím, že Ti dva pitomci, co si z něj dělali srandu (v tom včerejším díle) to docela přestřelili. Tím bych to asi uzavřel, ať to tu YPOvi nezasíráme nějakou komercí :D .  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...