Kristian.nov Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 prave ze sem nejakej krasnejsi .... erekce vobden ......ale furt tomu neco chybiTak to je dobrý, von povídal, že právě jak mu chybí ten testosteron, tak jako chuť na ženskou teda neni... Von asi moc čte různý časopisy a vůbec je trochu divnej... Ale kozy mu narostli to zase jo, ale to bude spíš tim, že je zase tlustej jako kráva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tak to je dobrý, von povídal, že právě jak mu chybí ten testosteron, tak jako chuť na ženskou teda neni... Von asi moc čte různý časopisy a vůbec je trochu divnej... Ale kozy mu narostli to zase jo, ale to bude spíš tim, že je zase tlustej jako kráva..tak chut na zenskou taky nemam ..... kdyz si predstavim ty smesny pohyby tak je mi zle .... chtel sem tim jenom rict ze pindour este funguje ale je mu to prd platny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) tak chut na zenskou taky nemam ..... kdyz si predstavim ty smesny pohyby tak je mi zle .... chtel sem tim jenom rict ze pindour este funguje ale je mu to prd platnyHele rozumim... Něco jako když u sebe nosíš nabitou flintu, chceš aby to všichni věděli, ale střílet se ti z ní rozhodně nechce, pač už nesneseš pohled na krev... Seš vlastně takovej starej pistolník! Upraveno 22. března 2017 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 tak chut na zenskou taky nemam .....No snáď nie na chlapa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) prave ze sem nejakej krasnejsi .... erekce vobden ......ale furt tomu neco chybi Nemáš erekci z toho, jak v zrcadle pozoruješ to svoje zkrásnění, viď že ne? Upraveno 22. března 2017 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Nemáš erekci z toho, jak v zrcadle pozoruješ to svoje zkrásnění, viď že ne?zjistil sem, že sem vlastně v pořádku ?Můj život není jednoduchý, mám třináct dioptrií, těžkou lupenku, Tourettův syndrom, alergii na peří a oříšky, a v tuto chvíli ještě permanentní erekci,? https://www.super.cz/491653-na-toto-smejdeni-hoste-nezapomenou-karlova-loznice-ukryvala-rakev-urny-zivou-slepici-i-fotky-obnazenych-babicek.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 zjistil sem, že sem vlastně v pořádku ?Můj život není jednoduchý, mám třináct dioptrií, těžkou lupenku, Tourettův syndrom, alergii na peří a oříšky, a v tuto chvíli ještě permanentní erekci,? https://www.super.cz/491653-na-toto-smejdeni-hoste-nezapomenou-karlova-loznice-ukryvala-rakev-urny-zivou-slepici-i-fotky-obnazenych-babicek.htmlNení to celý levá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 to nevím .... já tyhle hovadiny nesleduju ....ale zeptám se mámy jestli neví něco víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 zjistil sem, že sem vlastně v pořádku ?Můj život není jednoduchý, mám třináct dioptrií, těžkou lupenku, Tourettův syndrom, alergii na peří a oříšky, a v tuto chvíli ještě permanentní erekci,? https://www.super.cz/491653-na-toto-smejdeni-hoste-nezapomenou-karlova-loznice-ukryvala-rakev-urny-zivou-slepici-i-fotky-obnazenych-babicek.htmlNo než jsem si fšimnul toho odkazu, tak jsem myslel, že Ypouš píše vo sobě........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tak to prostřeno je mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Tak to prostřeno je mazec!Lehce sem zapátral a je to levá... Pán je student FAMU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 No, ta lupenka, vizáž, erekce a přilepený sluchátko asi nebudou hraný . Takhle si myslím, že to má kluk v hlavě relativně srovnaný i přesto, že je nemocnej, nicméně za to nemůže. Ale jestli za bůra natáčecího dne ze sebe dělal kkta, tak je fakt magor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Povídám že to je celý levá... http://www.csfd.cz/tvurce/52554-karel-ondrka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 (upraveno) To je možný, ale dělat takovýdle chujoviny v televizním pořadu, to z něj asi nebude druhej Kameron. Ani vtipný mi to nepřišlo, těžko říct, co tím chtěl rejža sdělit. Upraveno 24. března 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 ale ten tik mám zmáknutej dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Tyvado tohle sem úplně minul. Tlemit se budu ještě v deset na schůzi. První nehodinkový vlákno, který vytahuju "z karantény" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 To je možný, ale dělat takovýdle chujoviny v televizním pořadu, to z něj asi nebude druhej Kameron. Ani vtipný mi to nepřišlo, těžko říct, co tím chtěl rejža sdělit.Tak předpokládám, že to je celý v režii samotný TV. A sledovanost tím stoupá a stoupá... Nějaká kačka na další projekty mu kápne;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 V tomhle "byznysu" se neorientuji, Kristiane . Jedno je ale jasný tak, jako tak. I kdyby byl nemocnej, jak on sám tvrdí, tak si myslím, že Ti dva pitomci, co si z něj dělali srandu (v tom včerejším díle) to docela přestřelili. Tím bych to asi uzavřel, ať to tu YPOvi nezasíráme nějakou komercí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Povídám že to je celý levá...http://www.csfd.cz/tvurce/52554-karel-ondrka/ten je tak oblíbenej, že i ten profil o sobě si napsal sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Ten vystajlovanej seladon včera i dnes na ruce popelníky jak od U-boatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se