Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 to nemůžu ... to pak děsně smrdí .... ale můžu si vzít košili s krátkým rukávem a kravatu .... ty mám dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Domluveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Se tak oblečte všichni a budete vypadat kuul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 (upraveno) to nemůžu ... to pak děsně smrdí .... ale můžu si vzít košili s krátkým rukávem a kravatu .... ty mám dvěNerikej, ze mas jen jednu. Tata je cca 7 let v duchodu, nosi ty vase hadry kazdej den a ma toho tak jeste na dva zivoty :-)). Upraveno 5. dubna 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Nerikej, ze mas jen jednu. Tata je cca 7 let v duchodu, nosi ty vase hadry kazdej den a ma toho tak jeste na dva zivoty :-)).Fasujes jednou za 2 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 ty vole já v těch hadrech smrdím furt ... tak bych moh jít jednou taky za šviháka ne ? ..... už sem natáhnul i jedny fejky .... to bude mejdan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Villain 83- to sice možná ano, ale tunu toho dostaneš. Vždyt to vidím u našich. Táta v ničem jiném nechodí a jen bundy má ještě minimálně 3 nepoužité ( o košilích ti ani nemá cenu psát ).YPO- tak to je jasné, švihák lázeňský. To ti přeju ( hlavně si neber teplákovku či něco podobnýho ):-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Vždyt to vidím u našich. Táta v ničem jiném nechodíA dostávals to na vánoca, ála "...jste fasovali?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Jo, boty, ty se mi sháněj blbě, tak táta fasoval mé číslo ( ale bylo to ještě za stara- boty jak do rakve, nic to nevydrželo ). Ted mají tenisky a podobně ( alespoň Prestige ).Vánoce byla jasná volba- ponožky a boty :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Já dostával hnusný khaki ponožky. To bylo radosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Sorry, ale to mi připomnělo Koptu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 včéra sem krátkodobým pozorováním zjistil, že nekuřácký hospody sou pro majitele hospody vlastně výhoda ..... pro dvacet lidí stačí rezervace jenom na deset míst, páč deset lidí furt rotujíc stojí před hospodou s cigárem a půllitrem .... myslím, že by na to měl někdo upozornit orgány řídící tuto činnost v duchu jestli jsou ty hospody hygienicky vybavený na dvojnásobný počet hostů než je kolaudačně zaneseno v lejstrech .... ... to sem vymyslel po pátým průjmu ...... já sem děsnej myslitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 No a vod června nás to čeká všude... Takže to je vlastně pro kšeft, pač si tím každá hospoda zdvojnásobí kapacitu. Sakra takhle sem se na to nikdy nepodíval, díky Ypo! Hned je mi líp. A navíc bude v těch hospodách bezpečno, pač výjezdů městský policie hodně přibude, jak si budou domorodci stěžovat na noční hluk... Vlastně samý pozitiva!Akorát se teda bojím toho šacování hostů, než jim nalejem, jestli nemají klíče od vozu... I když u holek mě to tolik vadit asi nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Len technicka, a na ulici sa hulit este smie? Lebo ak nie tak to cely ten koncept vyhod dost narusuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 No a vod června nás to čeká všude... Takže to je vlastně pro kšeft, pač si tím každá hospoda zdvojnásobí kapacitu. Sakra takhle sem se na to nikdy nepodíval, díky Ypo! Hned je mi líp. A navíc bude v těch hospodách bezpečno, pač výjezdů městský policie hodně přibude, jak si budou domorodci stěžovat na noční hluk... Vlastně samý pozitiva!Akorát se teda bojím toho šacování hostů, než jim nalejem, jestli nemají klíče od vozu... I když u holek mě to tolik vadit asi nebude...Ale to sacovani taky asi jen u nekterejch... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 No a vod června nás to čeká všude...Oni už to schválili? To mi nějak uteklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Oni už to schválili? To mi nějak uteklo.jo a hrozně se u toho nadřeli......................... https://zpravy.aktualne.cz/domaci/senatori-po-nekolikahodinove-debate-schvalili-protikuracky-z/r~8ebbc240de4611e69d46002590604f2e/?redirected=1491471629 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Len technicka, a na ulici sa hulit este smie? Lebo ak nie tak to cely ten koncept vyhod dost narusuje.Jo na ulici nás soudruzi ještě nějakou dobu kouřit nechají...Ale to sacovani taky asi jen u nekterejch... :-))Tak na šacování těch vošklivejch najme pracovní síla no... :-)Oni už to schválili? To mi nějak uteklo.Jojo, prej sme se konče zařadili mezi civilizovaný země... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Aha, tak to bude zajímavé. Ale faktem je, že v kuřáckých hospodách, které se změnily na nekuřácké vidím spíš více hostů, jsou to teda lokály, kam jsem chodil předtím i teď, takže až zase taková hrůza to určitě nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 ... což se netýká čtyrkyBezVoken, protože tam jaksi nemají co nabídnout, kromě utopenců, tlačenky a píva s cígem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se