tommas4 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Počkej, co to je na západě? Mrskačka mebi co? Koleda mě napadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Koleda mě napadá. To určitě, taky pomlázka, ale moc jiných výrazů mě nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Kyčkovačka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Kyčkovačka...To sem v životě neslyšel jako.Kuva tady je naprosto nááadherně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Nes.r. :-D Tady chcije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 To sem v životě neslyšel jako.Kuva tady je naprosto nááadherně.Asi lokální výraz na opavsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 (upraveno) Kyčkovanka malovanka jelita! A ta věc z proutí je kyčka! A je tu ukázkově aprílově...slunko, kosa, déšť, slunko, kosa, déšť, slunko, kosa, déšť... Upraveno 17. dubna 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Počkej, co to je na západě? Mrskačka mebi co? Koleda mě napadá.Pamihod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Asi to patří sem: dnes ráno, relativně plný bus MHD, maminka přebalující v kočárku dít? s hodně toxickým průjmem. Protože venku je chladno a mohlo by nastydnout. Bezd?tní zezelenali, ti s rodičovskými zkušenostmi přemýšleli, čím to děcko paní doma krmí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 ... a řidič jel opatrně jak nikdy předtím, vyhýbal se dírám, něžně přibržďoval už daleko před kolonou a nechával v zastávkách dlouho otevřeno... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 (upraveno) Řidič dělal mrtvýho brouka a nemohl o tom nevědět, pokud teda neměl zabetonovanej nos. Paní to zvládla na několik etap na dvou zastávkách a na červené. Ale máš pravdu, s mým oblíbeným řidičem závodníkem jedoucím stylem plyn-brzda-plyn by dostala přebalovačka teprv ty správný grády Upraveno 18. dubna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Jsou scénáře, které nevymyslíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Nám se todle stalo jednouc v čajovně. Dva mlaďoši s miminem, celkem v klidu, pohodička , čajíček, vůně kadidla...a najednou...kadidlo. Proč si to neodnesli provést na hajzlík nepochopím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Jj, už se to na chmagu párkrát probíralo.. mnoho chovatelů psů, koní nebo dětí zřejmě postihne nějaký mentální posun, který vede k přesvědčení, že všichni kolem musí být na větvi z jejich miláčka. U chovatelek to ještě chápu, mléko na mozku musí být hrozná věc, ale u chovatelů mi to hlava nebere. U mužského to je čistá bezohlednost a neschopnost empatie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 jako profík si troufnu říct, že to dětské hovínko smrdělo míň než jeden bezdomovec s igelitkou (což je častější jev) takže bych z toho nedělal drama i když to obvyklé zcela jistě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 YPO, nezlehčuj mou story, jo? Tohle byl žlutozelený model s ostrým odérem ocet x sirovodík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 YPO, nezlehčuj mou story, jo? Tohle byl žlutozelený model s ostrým odérem ocet x sirovodík hele já to mám každej den doma .... normálně bych se poblil, ale před synem jenom kuckám a dělám jakože se směju ... vím o čem mluvíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 seš můj hrdina (každopádně to je na úpravu stravy potomka, už kvůli dehydrataci).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Hoši, jste asi z cukru , zvracet z hovínek jsem se odnaučil na vojně na Grabštejně, kde bylo i venčení na pískání a poblinkat bych se zkrátka nestačil :-)) a u přebalování neteřinek jsem se už jen přiblble usmíval- nevadí to.V busu nebo v hospodě by to mohla být jiná, ale i v kanclu, když přijde některej ze žadatelů je to někdy síla ( k bezdomovcům to nemá daleko ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 já sem velkej hrdina ... to bezpochyby představ si, že jedeš pustinou, plný auto lidí ..... sevřenej svěrač a těšíš se na krásnej čistej záchod na konci tratě .... takovej ten stav kdy se mi v hlavě vybavuje Landův text "a čistý záchody to mám rád" (když se mi tenhle text vybavuje, tak většinou bejvá pozdě) otevřeš dveře a ...... iluze jsou v prdeli udělal jsem deset dřepů a ustál sem to další kolo to třeba bude uklizený .... si říkám nebylo .... byl tam někdo přede mnou ..... vydržel sem to až domů a tím se vracím na začátek postu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se