Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Kyčkovanka malovanka jelita! A ta věc z proutí je kyčka!

A je tu ukázkově aprílově...slunko, kosa, déšť, slunko, kosa, déšť, slunko, kosa, déšť...

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi to patří sem: dnes ráno, relativně plný bus MHD, maminka přebalující v kočárku dít? s hodně toxickým průjmem. Protože venku je chladno a mohlo by nastydnout. Bezd?tní zezelenali, ti s rodičovskými zkušenostmi přemýšleli, čím to děcko paní doma krmí :D

Odkaz ke komentáři

Řidič dělal mrtvýho brouka :) a nemohl o tom nevědět, pokud teda neměl zabetonovanej nos. Paní to zvládla na několik etap na dvou zastávkách a na červené. Ale máš pravdu, s mým oblíbeným řidičem závodníkem jedoucím stylem plyn-brzda-plyn by dostala přebalovačka teprv ty správný grády :D

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Jj, už se to na chmagu párkrát probíralo.. mnoho chovatelů psů, koní nebo dětí zřejmě postihne nějaký mentální posun, který vede k přesvědčení, že všichni kolem musí být na větvi z jejich miláčka. U chovatelek to ještě chápu, mléko na mozku musí být hrozná věc, ale u chovatelů mi to hlava nebere. U mužského to je čistá bezohlednost a neschopnost empatie.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

jako profík :D si troufnu říct, že to dětské hovínko smrdělo míň než jeden bezdomovec s igelitkou (což je častější jev) takže bych z toho nedělal drama i když to obvyklé zcela jistě není

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

YPO, nezlehčuj mou story, jo? Tohle byl žlutozelený model s ostrým odérem ocet x sirovodík :D

hele já to mám každej den doma .... normálně bych se poblil, ale před synem jenom kuckám a dělám jakože se směju ... vím o čem mluvíš

Odkaz ke komentáři

Hoši, jste asi z cukru :cheers:, zvracet z hovínek jsem se odnaučil na vojně na Grabštejně, kde bylo i venčení na pískání a poblinkat bych se zkrátka nestačil :-)) a u přebalování neteřinek jsem se už jen přiblble usmíval- nevadí to.

V busu nebo v hospodě by to mohla být jiná, ale i v kanclu, když přijde některej ze žadatelů je to někdy síla ( k bezdomovcům to nemá daleko ). 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

já sem velkej hrdina ... to bezpochyby

představ si, že jedeš pustinou, plný auto lidí ..... sevřenej svěrač a těšíš se na krásnej čistej záchod na konci tratě .... takovej ten stav kdy se mi v hlavě vybavuje Landův text "a čistý záchody to mám rád" (když se mi tenhle text vybavuje, tak většinou bejvá pozdě)

otevřeš dveře a ...... iluze jsou v prdeli

udělal jsem deset dřepů a ustál sem to 

další kolo to třeba bude uklizený .... si říkám

nebylo .... byl tam někdo přede mnou ..... vydržel sem to až domů a tím se vracím na začátek postu :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...