Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Jo, synci v autech občas zvrací - a jsou to někdy nezapomenutelné zážitky ;)

Nejen v aute, ale i v autobuse a pak jsem musel 5 let poslouchat svou prezdivku ( bylo to o jarnacich pri jizde na lyzak )- mafioso pobliozo, k nezapomenuti :-((.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nam blije v aute mladsi dcera. Uz se ji to dlouho nestalo - snad rok vcetne stovek kilometru presunu po vyletech v Texasu. Ale pred dvema tydny o vikendu jsme kamsi jeli po Orlickych horach, dojedeme na misto a nastesti to slo ven az kdyz vystoupila... Zena to komentovala, ze aspon mame jasnou odpoved na otazku "A blije jeste vubec ona v tom aute?". Vcera jsme si taky davali oddechovou pauzu mezi polama na Zlinsku. Nechavame ji "horsi" starou autosedacku, protoze jde cela odstrojit, umyt a potah vyprat :).

Odkaz ke komentáři

Davate ji do auta neco na rozptyleni? Knizku/tablet? Co jsem tak slysel, tak to chce prave co nejvic sledovat okoli, aby si mozek uvedomil, ze se opravdu clovek hybe. Pry kdyz jedes a ctes si, tak je mozek zmateny, protoze dostava signaly, ze je telo v pohybu a zaroven dostava signaly, ze je telo v klidu a to ho rozhodi, ze clovek pak zacne blit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Davate ji do auta neco na rozptyleni? Knizku/tablet? Co jsem tak slysel, tak to chce prave co nejvic sledovat okoli, aby si mozek uvedomil, ze se opravdu clovek hybe. Pry kdyz jedes a ctes si, tak je mozek zmateny, protoze dostava signaly, ze je telo v pohybu a zaroven dostava signaly, ze je telo v klidu a to ho rozhodi, ze clovek pak zacne blit.

naše mladá auto snášela dobře, takže po autosedačce "vajíčku" měla nejdřív dvd a teď už tablet, teď jí je pomalu deset a jezdí na podprdelníku

když jí bylo špatně, tak to bylo vždy spojeno s nemocí, ale odvézt z dovolené nebo od prarodičů ji prostě musíš, dostala mísu a jelo se

my jsme měli takový prací potah na autosedačkusedačku, ale malá pokud si vzpomínám blila před sebe, ne na sebe

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

Od té doby co řídím v autě nebliju. Ale jako spolujezdec mi to nedělá dobře dodnes. Pomáhá mi Stilnox + Zacapa. Ale uznávám, že u těch dětí je to trošku problematická kombinace...

Počkej, Stilnox je těžký uspávadlo. To si tě řidič moc neužije.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...