kuncák7 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Jo, synci v autech občas zvrací - a jsou to někdy nezapomenutelné zážitky Nejen v aute, ale i v autobuse a pak jsem musel 5 let poslouchat svou prezdivku ( bylo to o jarnacich pri jizde na lyzak )- mafioso pobliozo, k nezapomenuti :-((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 mafioso pobliozo, k nezapomenuti :-((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 mafioso pobliozo, k nezapomenuti a to je vono, tady to všechno začalo...............mafioso...............tak už vím proč všechny bije, mafián jeden.......... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Nam blije v aute mladsi dcera. Uz se ji to dlouho nestalo - snad rok vcetne stovek kilometru presunu po vyletech v Texasu. Ale pred dvema tydny o vikendu jsme kamsi jeli po Orlickych horach, dojedeme na misto a nastesti to slo ven az kdyz vystoupila... Zena to komentovala, ze aspon mame jasnou odpoved na otazku "A blije jeste vubec ona v tom aute?". Vcera jsme si taky davali oddechovou pauzu mezi polama na Zlinsku. Nechavame ji "horsi" starou autosedacku, protoze jde cela odstrojit, umyt a potah vyprat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Davate ji do auta neco na rozptyleni? Knizku/tablet? Co jsem tak slysel, tak to chce prave co nejvic sledovat okoli, aby si mozek uvedomil, ze se opravdu clovek hybe. Pry kdyz jedes a ctes si, tak je mozek zmateny, protoze dostava signaly, ze je telo v pohybu a zaroven dostava signaly, ze je telo v klidu a to ho rozhodi, ze clovek pak zacne blit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 To je jasný, já když si v autě čtu, tak blinkám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 (upraveno) Davate ji do auta neco na rozptyleni? Knizku/tablet? Co jsem tak slysel, tak to chce prave co nejvic sledovat okoli, aby si mozek uvedomil, ze se opravdu clovek hybe. Pry kdyz jedes a ctes si, tak je mozek zmateny, protoze dostava signaly, ze je telo v pohybu a zaroven dostava signaly, ze je telo v klidu a to ho rozhodi, ze clovek pak zacne blit. naše mladá auto snášela dobře, takže po autosedačce "vajíčku" měla nejdřív dvd a teď už tablet, teď jí je pomalu deset a jezdí na podprdelníku když jí bylo špatně, tak to bylo vždy spojeno s nemocí, ale odvézt z dovolené nebo od prarodičů ji prostě musíš, dostala mísu a jelo se my jsme měli takový prací potah na autosedačkusedačku, ale malá pokud si vzpomínám blila před sebe, ne na sebe Upraveno 21. srpna 2017 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 My ne, jen poustime pisnicky/pohadky a rikame ji, ze ma koukat ven na cestu. Ale dopujeme ji kapkama, aby usnula a v 80% pripadu jedeme delsi trasy v noci nebo po obede, kdyz spi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Od té doby co řídím v autě nebliju. Ale jako spolujezdec mi to nedělá dobře dodnes. Pomáhá mi Stilnox + Zacapa. Ale uznávám, že u těch dětí je to trošku problematická kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 by mňe zajímalo co mi ten pán říkal ... asi něco v duchu, že jižňák je tvrdý město https://www.youtube.com/watch?v=Z7WBkVDiphI&feature=youtu.be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 A zatroubils aspon?Na tohle asi nestaci ani zadnej blbometr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Pán asi trochu spěchal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 by mňe zajímalo co mi ten pán říkal ... asi něco v duchu, že jižňák je tvrdý město https://www.youtube.com/watch?v=Z7WBkVDiphI&feature=youtu.beco by si asi říkal?-.......budu na Primě přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Od té doby co řídím v autě nebliju. Ale jako spolujezdec mi to nedělá dobře dodnes. Pomáhá mi Stilnox + Zacapa. Ale uznávám, že u těch dětí je to trošku problematická kombinace... Počkej, Stilnox je těžký uspávadlo. To si tě řidič moc neužije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Počkej, Stilnox je těžký uspávadlo. To si tě řidič moc neužije.To neužije. Ale já si to před jízdou/letem dávám ne proto aby si mě řidič nebo spolucestující užívali ale proto, aby mi nebylo zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 To neužije. Ale já si to před jízdou/letem dávám ne proto aby si mě řidič nebo spolucestující užívali ale proto, aby mi nebylo zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) Ježíš, Ypo, ten bílej Hyundai 6AH 3550 je moje přítelkyně se psem. :D Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Z toho by se tedy dalo usoudit, že ten chlápek co sedí u spolujezdce jsi Ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Jestli je tam nějaký chlápek, tak si s ní budu muset promluvit. ) stejně je to prdel. Člověk sem přijde na hodinky a k tomu zkontroluje ženskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Sorry, jsem musel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se