Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Super, zlatíčka změnila téma...... Intelektuálka hledá v kabelce wazikaši, aby mohla spachat harakiri :-)))

Romane, pokračuj!

Mám dnes výjimečně volno, tak tady sedím s manželkou a čtu ji tvé zážitky. Tlemíme se tady oba :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super, zlatíčka změnila téma. Rozkošná brunetka s pevnými trojkami začala řešit motorky a řidičák. Dosud nemluvila. Hééj děcka je to na pi.piču, uplně na howno, jak ko.kot vole posílám do eshopu zpatky, rifle na motorku, protože je nenatahnu posem (rukou přejíždí na kolínkem), vole mi Richard řikal... lup a v půlce věty změna konverzace. Heeej děcka, na hlaváku stojí záchod dvackz, půjdeme na Václavák do Mekáče. Intelektuálka hledá v kabelce wazikaši, aby mohla spachat harakiri :-)))

Jen počkej až se intelektuálka zaměří na tebe a zapřede hovor ve stylu "to je ale dneska mládež, viďte pane, to za nás nebejvalo..." Budeš mít po žížalkách

Já snad zase začnu jezdit vlakem

Odkaz ke komentáři

Už jsem vylezl. Ja jsem 18 let nevylezl ze služebáku, takže jako asociál jsem teď šokovaný z obklopení tou neuvěřitelně pestrou paletou lidí, ne jen lidi ve firmě, zákazníci a pár známých.

Telenovela skončila grandiózně. Poslední téma při brždění vlaku bylo, jestli jdou dát kožené páskovky s korálky do pračky. To už jsme byli na hlaváku. Pri nasazovani slunecnich bryli jsem jako spravny voyer mrknul, o cem je rec. Nehty u nohou mely vsechny tri nalakovane dokonale :-)

Odkaz ke komentáři

@lamiczka: tam už se určitě hipster nevleze (ani tenký, natož s kolem Favorit), bo Roman stopro bral byznys kupé a tam je to jen pro čtyři. Úplně ho vidím, jak tam tak sedí, potí si prdel na té jančurově kůži, žere suši, pije Chotěboř a poslouchá ty pindy děvuch z Olmika ;o) Ty pohledy...nevyřčené myšlenky...těkající zrak... větší divočina než Šepoty a výkřiky od Bergmana ;o))

Odkaz ke komentáři

Minuly tyden jsem byl s manzelkou a detma v Praze v ZOO.Tam jsme jeli rychlikem ,zpatky nam RailJet ujel. Sel jsem si tedy vystat frontu na listky,kluk i dcerka musi mit take,je jim 7 a 4 roky.

Na peronu cekame,asi 15 minut pred odjezdem pristalo EC,rychle se plni.  Prochazime vlak,rezervacka,mistenka,mistenka,a  voala rezervacka az z Pardubic.Tak si sednem.

Deti k okynku,vytahujem brumiky,jablicka,piti.  

Vlak se tise rozjizdi,nastupuje prijemna pohoda,ze jsme za hodku doma.

Najednou se otevrou dvere kupe a v nich pan.

"Dobry den ,Vy jste tady s detma 4 ?"  ,pta se.

Rikam,ano. 

"No tak to my si tu sednem."  Jituuuuuuu,pojd seeeem,tadyyyy je misto.

Prisla Jitu,pozdravila a zani se objevil jeste kluk,tak 13 let.

Pan povida:" tak kdyby si ty Vase decka sedli na jednu sedacku,at si ma kluk kam sednout".

Nemel jsem u sebe zrcatko,abych se podival,zda vypadam jako cur ak,ale na pana jsem takhle pravdepodobne pusobil.

Povidam,to myslite,ze jsem si koupil 4 mista pro rodinu a budem sedet na 3?

Pan sebevedome argumentoval. " no decka mate maly,muzou si sesednout".

Rikam: I kdyby byli jeste mensi,sesedat si nebudou,kdyz jsou u sebe ,maji tendenci se rubat a postuchovat. 

Pan:" tak kdyby se Vase pani krapet posoupla k holce,tak by to slo." 

Manzelka dobra duse jiz sunula pozadi k Emicce,ale vzhledem k tomu ze ma 6 mistne kupe ty podhlavniky,sedela by v predklonu ,protze by ji to rylo do zad,nebo do temene.

Uz mi dosla trpelivost a povidam manzelce.  

Ty sed na miste ani se nehni a milej pane,ja Vam na nejaky kouzleni s mistama z vysoka seru!  

Zapojil se malej Peta: "Tatko,ted si rekl sproste slovo,omluv se!   "

Nez sem se stihnul omluvit,zapojila se Jitus a nabidla,ze sveho chlapce vezme na klin.

Pan ale nebyl se smirem spokojen,mel dusi bojovnika a vznasel dalsi namitky.

"Nemate mistenku"!  

Povidam :nepotrebuji,reserve je az z Pardubic a tam vystupujeme.

Presel jsem do utoku,rikam mu:

Hned jak prijde pruvodci,pozadam ho,aby Vam nasel misto,nechce se mi verit,ze v celem rychliku neni misto.

Pan mi povida.  "no ,to je od Vas hezky,ale to bysme s rodinou nesedeli spolu". 

kupe zahalilo mlceni.

Do Pardubic mluvili jen deti.   

Kdyz jsme vystupovali,rekli jsme vsichni nashledanou,ale tezko rict zda to bylo mineno vazne. 

Oni pokracovali dal,nicmene utkani lidi s mistenkama co prisli po nas jsem uz nevidel.

Manzelka ,kdyz si deti poskakovali k autu mi rika:to jsem rada,ze jsi se mne zastal a ozval se na mou obranu.  ja bych se posunula,ale pak mi mne celou cestu mrzelo ze jedu vohnuta. jak sem hodna,vis?

povidam ji:no hodna ses,ale hlavne na cizi!   

to ji rozvztekalo.

musel jsem ji dat pusu a rict,ze jsem si jako delal svandu.

nerad se s ni hadam,vetsinou vyhraje.

detem se v zoo nejvic libilo vystoupeni lachtanu,doporucuju.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Dobrá příhoda. Moje paní taky většinou vždycky vyhraje a já sem nasranej protože na takovýhle vyhrávání nejsem zvědavej. Jednou sem na Pardubickým festivalu vína klepal s rakouským vinařem a paní byla taky ráda, že sem se jí zastal, i když v tom ten vinař byl úplně nevinně.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Pardubickým festivalu vína

Si děláš prdel ne? To je skoro jako ostravské slavnosti vína...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

nevyplatí, ale s tímhle by asi moh bejt příští rok na jaře problém na STK

Jo, je tam ostrá hrana, která by mohla zranit chodce při střetu s vozidlem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...