old black Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 pátek 21.12.2012 18,00 U Kocoura - Hasňa- marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- honzoush- vikhra- Kamil- nickolas (pokusím se vás ušetřit pohledu na trosku)- zekon7302- quido morava- Alda- tombed- Cyril- kubson- kulix- Jencekgs- sect (tak na 50%, ale aspoň na chvíli se zkusím stavit) - PetrK- Předseda - Old Black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Se tam nevlezem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Se tam nevlezem..Neboj. Třetina lidí nepřijede, druhá třetina bude na čerstvým vzduchu aby nechcípla, protože je Olin a jemu podobní vykouří jak včelař, no a zbytek se potom může v klidu roztahovat přes celý lokál... Oldo zůstáváš tam, nebo frčíš v noci domů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Jedeme na otočku s kamarádkou. Musíme být kolem půlnoci doma, protože mám outěžek, tak aby mně F.... nezmrznul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Vážení přátelé,z technicko - rodinných důvodů se nemohu srazu zúčastnit, dověděl jsem se to už včera, ale zapomněl jsem to sem napsat... asi si to nezasloužím nebo co, že mi to stále nevychází - tak si dejte aspoň jedno na mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 pátek 21.12.2012 18,00 U Kocoura - Hasňa- marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- honzoush- vikhra- Kamil- nickolas (pokusím se vás ušetřit pohledu na trosku)- zekon7302- quido morava- Alda- tombed- Cyril- kubson- kulix- Jencekgs- sect (tak na 50%, ale aspoň na chvíli se zkusím stavit) - PetrK- Předseda - Old Black- PavelBr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 tak jak jsme na tom? začíná mi přestávat fungovat autocenzura... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Jsem doma..diky vsem,skoda ze jsem ?musel? tAk brzy domu. Priste to s kubou napravime.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 L.u.l.i.n.o. já ještě nespím, ale raději už idu. Všici jenom rukavice sem a tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Kluci co jsem vás vezl někdo nechal v autě rukavice,když tak dovezu nebo prodám ,samozřejmě že je to vtip,bylo fajn,doma nic neuteklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 (upraveno) Kluci co jsem vás vezl někdo nechal v autě rukavice,když tak dovezu nebo prodám ,samozřejmě že je to vtip,bylo fajn,doma nic neuteklo já právě jedny po pražským srazu postrádám, tak jestli nejsou od toho uhlí, tak jsou mojeto jsem ani nevěděl, že jsme mohli spáchat telemost Upraveno 22. prosince 2012 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Synci, bylo s váma fajně jako dycky... Bakerovi a Lukovi děkuju za předvedení finální verze cifru "eNek", jsou naživo s tím AR sklíčkem ještě o pár levelů krásnější než jsem si dokázal představit... Tome, díky za pomoc při úspěšném přespolním běhu na šalinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Tož chlapi, bylo mi ctí se s Vámi opět zliskat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 tam vas museji mit ale radi-prima poskrabat takhle stul pri niceni fejku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 ??? Alino, panáček zmiňuje starou performaci Salámovu(já mu pomahál trochu), jak jsme rituálně zdestruovali jedny povedené fíky ještě v Kartáči.Mimochodem, zničili jsme jen ty fíky. Stůl zůstal v takovém stavu, v jakém byl před aktem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Aspoň je vidět, že to poctivě čte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Bla bla blaKdy bude příští sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Od 30.3 do 5.4 jsem v OV. Zašel bych na pivo. Přidá se někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 To by slo ... Patek 5.4.- filo-boxer- Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se