JaRooN Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Sakra, člověk sem vleze a tady se hraje Bingo. Vlezu vedle a tam se licituje dámské spodní prádlo bez předváděčky. Já si nechci stěžovat, já si chci hrát také! Nejlépe Bingo s tou přítulkyní v tom spodním prádle...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Janka jsem pochopil, ale Kid chtel zamykat a to by mi prislo skoda. Sakra, člověk sem vleze a tady se hraje Bingo. Vlezu vedle a tam se licituje dámské spodní prádlo bez předváděčky. Já si nechci stěžovat, já si chci hrát také! Nejlépe Bingo s tou přítulkyní v tom spodním prádle... Mas link na to spodni pradlo?
JaRooN Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Mas link na to spodni pradlo? Předpokládám, že ten inzerát i díky tomu, že se tam rozjel celkem slušný flame, už se odebral do věčných lovišť...
ivan_989 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Ma fascinuje keď dá niekto zľavu na víkend a v pondelok cenu zase vráti na pôvodnú vyššiu cenu.
bedabedulka Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 To mi nevadí, je to jak akce v obchodě... Napíše že je na omezený čas a pak vrátí zpět, proti tomu nemám nic... Osobně mi přijde horší věta : slevy nečekejte ... Za týden tam je UP a u toho sleva.... To mi přijde jako takový shození sama sebe nebo popření toho co jsem před tím psal... Ale jen můj názor, nic ve zlém...
relativ Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Ja sa po slovách : ... ak sa to do nedele nepredá, dám to na Chrono24... vždy zľaknem a mávam bezsenné noci.
instant Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Slevy necekejte je super filter na kokotov co sa radi jednaju o dvesto korun, zo zasady a do nemoty. Niekto na to proste nema cas. Napriklad ja.
instant Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 sak ked to odovzda osobne, to neznamena ze tam na to miesto nemoze prist autom..
Josef01 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Mě se nejvíc líbí "sleva nebude" a pak následuje každý týden sleva, to je srabárna
Wanderer Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 Nejlepší je označení inzerátu jako "Průzkum zájmu". :-)
zbuddy Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Mě třeba sere, nejen v prodejních inzerátech, "Sent from my iPhone using Tapatalk" ap. Koho to zajímá?
Frostie Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Koho to zajímá?Nikoho, ale bohužel jsou jelita, která si to v Tapa neumějí vypnout. Bývaly tu doby, že modi na to taktně upozornili, ale poslední dobou je to tu zase jak mor...
enslow Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Vymýšlím kraviny, kdyby mne to prešlo dovoluju si zamknout. Propadla mne deprese
People Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 mna serie, ze niekto napise NEAKTUALNE a zamkne inzerat. Neviem, ze ci sa teda predali, alebo si to rozmyslel. Ci mu mam skusit napisat, alebo nie.
Anela Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Mě třeba sere, nejen v prodejních inzerátech, "Sent from my iPhone using Tapatalk" ap. Koho to zajímá?No, tohle je náhodou užitečná informace, občas, když je člověk na mobilu tak třeba nenapíše slohovku ale jen stručnou zprávu, kterou večer rozvine. Krom toho zrovna na mobilu a myslím že i na tom tapatalku se podpisy nezobrazují, takže to dotyčný neví, že to tam je, pokud se nenajde někdo koho to štve a upozorní na to :-)
ivan_989 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Nikoho, ale bohužel jsou jelita, která si to v Tapa neumějí vypnout. Bývaly tu doby, že modi na to taktně upozornili, ale poslední dobou je to tu zase jak mor...Ja na to upozornujem aj ked nie som mod a niekedy nie zrovna taktne. Ale zachvilu budem oznaceny asi ako tapanazi 1
feltharg Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 tak sem se zasmal... a aspon si vypnul podpis v tom hloupym tapatalku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se